DVB-T:Hauppauge Nova-T (500) ja Technotrendin budget-mallit ovat turvallisia valintoja PCI-väylään, mutta useimmat muutkin kortit toimivat.
USB-väylään suosittelen Hauppauge Nova-T Stickiä tai jotain vastaavaa Dibcomin piirisarjaan perustuvaa laitetta. Myös kahdella virittimellä varustettuja tikkuja ja kortteja on markkinoilla ja ne tunnistaa yleensä "diversity"-tuesta, joka mainitaan laitteen nimessä tai kuvauksessa. Dibcomin virittimet toimivat heikolla signaalilla paremmin kuin halvemmat laitteet.
Jos antennisignaali on hyvä, halpislaitteet ovat myös käyttökelpoisia. Esimerkiksi AF9015-pohjainen A-link DTU toimii.
Huom! Useimmat DVB-T-vastaanottimet tarvitsevat toimiakseen firmwaren. Tarvittavat tiedostot saa Ubuntuun helpoimmin asentamalla paketin
linux-firmware-nonfree.
DVB-C:Technotrend C-1500/1501 (PCI)
Satelco EasyWatch DVB-C (PCI)
Terratec Cinergy
1200 DVB-C (ei Terratec Cinergy C, joka on
vaikea saada toimimaan ja jonka CI-lisälaite ei toimi Linuxissa)
Anysee (USB2, kortinlukija ei toimi Linuxissa)
HD-vastaanottoa varten tarvitset CI:llä varustetun vastaanottimen (Technotrend tai Satelco) ja maksukortin kanssa paritetun CA-moduulin.
Laajempia listauksia tuetuista laitteista:http://linux.fi/index.php/Linux_ja_digi-tv#Sovittimethttp://linuxtv.org/wiki/index.php/DVB-C_Deviceshttp://linuxtv.org/wiki/index.php/DVB-T_DevicesKäytän tallentamiseen ja katseluun VDR:ää. Kaffeinesta kannattanee kokeilla versiota 0.8.8 (kaffeine-kde3
tässä PPA:ssa), koska Ubuntu 10.04:ssä oleva 1.0pre3 on osittain buginen. Me TV voi myös riittää peruskäyttöön.