Kirjoittaja Aihe: Firefox 3.6  (Luettu 7128 kertaa)

Jenkkipurkka

  • Vieras
Vs: Firefox 3.6
« Vastaus #20 : 25.01.10 - klo:17.59 »
Minä sain toimimaan tällähttp://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=28314.0 ja se riippuvuus mikä ei asennu niin sen löytää täältähttp://packages.ubuntu.com/jaunty/i386/libstdc++5/download Tää toimii karmicissaki vaikka on jauntysta

janne

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 5150
    • Profiili
Vs: Firefox 3.6
« Vastaus #21 : 25.01.10 - klo:18.57 »
Ärsyttävän vaikeaksi tehty tuon ketun päivitys linux käyttäjille, ellei niitä virallisista lähteistä saa.

jos ei välitä testatuista kokonaisuuksista, ei kaipaa kaupallista tukea, ei välitä satunnaisista järjestelmän hajoamisista ja haluaa kaikista softista viimeisimmät versiot heti, niin on lienee syytä käyttää jotain rolling release-tyyppista distroa.

toinen vaihtoehto on asentaa ei tuettua softaa sykleittäin julkasitavaan distroon ja ottaa itse vastuu tietoturvasta ja vakaudesta.

ja kolmantena vaihtoehtona on tajuta miksi tietyissä distroissa ei tarjota softista uusinta versiota heti ja olla tyytyväinen siihen.

niin juu ja jokerina on tietty olla ymmärtämättä ja itkeä internetissä kun elämä on niin vaikeaa.
Janne

Senior

  • Vieras
Vs: Firefox 3.6
« Vastaus #22 : 26.01.10 - klo:14.52 »
Kyllä tuo mozilla-daily repo tarpeeksi hyvä on jos ei välitä tuosta namoraka nimestä. Ärsyttävän vaikeaksi tehty tuon ketun päivitys linux käyttäjille, ellei niitä virallisista lähteistä saa.

Olen samaa mieltä. On käsittämätöntä miksi ei voitaisi suoraan siirtyä 3.5.7:sta ilman mitään "namorakaa" 3.6-versioon kun se kerran on julkaistu. Onko sarjaversiot sitten niin paljon erillaisia että distron pitää olla tuomittu käyttämään 3.5.xxx:ää loppuun saakka.