Kirjoittaja Aihe: Enemy Territory ja Sidewinder X5 lisänapit  (Luettu 821 kertaa)

peeevari

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1
    • Profiili
Enemy Territory ja Sidewinder X5 lisänapit
« : 31.07.09 - klo:23.28 »
Terve,

olen yrittänyt saada ko. hiiren lisänappeja toimimaan ET:ssä, mutta tuloksetta. Kun yritän asettaa nappeja niin kumpikin nappi toimii kuin yksi ja sama nappi: KP_EQUALS. Firefoxissa sain napit toimimaan kyllä ja xev ilmoittaa napit 8 ja 9. Olen selannut foorumeja läpi, mutta en ole vielä löytänyt ratkaisua.

Tässä Xorg.conf:


Section "ServerLayout"
    Identifier     "Default Layout"
    Screen      0  "Screen0" 0 0
    InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
    InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
#Option "AutoAddDevices" "off"
EndSection

Section "Module"
    Load           "glx"
EndSection

Section "ServerFlags"
    Option         "DontZap" "no"
    Option         "Xinerama" "0"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default
    Identifier     "Keyboard0"
    Driver         "keyboard"
EndSection

Section "InputDevice"

    # generated from default
    Identifier     "Mouse0"
    Driver         "mouse"
    Option         "Protocol" "explorerps/2"
    Option         "Device" "/dev/psaux"
    Option         "Buttons" "9"   
    Option         "Emulate3Buttons" "no"
    Option         "ZAxisMapping" "6 7"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Configured Monitor"
EndSection

Section "Monitor"
    Identifier     "Monitor0"
    VendorName     "Unknown"
    ModelName      "ASK ProximaM2+ - A"
    HorizSync       25.0 - 100.0
    VertRefresh     56.0 - 120.0
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Configured Video Device"
    Driver         "nvidia"
EndSection

Section "Device"
    Identifier     "Device0"
    Driver         "nvidia"
    VendorName     "NVIDIA Corporation"
    BoardName      "GeForce 8400 GS"
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Default Screen"
    Device         "Configured Video Device"
    Monitor        "Configured Monitor"
    DefaultDepth    24
    Option         "NoLogo" "True"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
        Modes      "nvidia-auto-select"
    EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
    Identifier     "Screen0"
    Device         "Device0"
    Monitor        "Monitor0"
    DefaultDepth    24
    Option         "TwinView" "0"
    Option         "metamodes" "1280x1024_75 +0+0; nvidia-auto-select +0+0"
    SubSection     "Display"
        Depth       24
    EndSubSection
EndSection


Osaisiko joku viisaampi auttaa?