Kirjoittaja Aihe: 8.04 selaimessa ei kuulu videoiden äänet  (Luettu 2754 kertaa)

p1ratE

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 79
    • Profiili
8.04 selaimessa ei kuulu videoiden äänet
« : 05.03.09 - klo:16.01 »
Eli siis operalla ja firefoxilla esim. youtube videoita katsottaessa ei ääni kuulu lainkaan... Onko tuttu ongelma kenellekään?

Tomin

  • Palvelimen ylläpitäjä
  • Käyttäjä / moderaattori+
  • Viestejä: 11453
    • Profiili
    • Tomin kotisivut
Vs: 8.04 selaimessa ei kuulu videoiden äänet
« Vastaus #1 : 05.03.09 - klo:16.08 »
Operalla ei kuulu, Firefoxilla kuuluu... Eli puoliksi...
Automaattinen allekirjoitus:
Lisäisitkö [RATKAISTU] ketjun ensimmäisen viestin aiheeseen ongelman ratkettua, kiitos.

p1ratE

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 79
    • Profiili
Vs: 8.04 selaimessa ei kuulu videoiden äänet
« Vastaus #2 : 05.03.09 - klo:18.15 »
jaa niinpäs kuuluukin :D anteeksi oli muualla virhe tällä kertaa! :D

Tomin

  • Palvelimen ylläpitäjä
  • Käyttäjä / moderaattori+
  • Viestejä: 11453
    • Profiili
    • Tomin kotisivut
Vs: 8.04 selaimessa ei kuulu videoiden äänet
« Vastaus #3 : 05.03.09 - klo:18.17 »
jaa niinpäs kuuluukin :D anteeksi oli muualla virhe tällä kertaa! :D

Kuuluu molemmilla vai vain toisella? On siinä edelleen jotain vikaa, koska ennen kuului myös Operalla...
Automaattinen allekirjoitus:
Lisäisitkö [RATKAISTU] ketjun ensimmäisen viestin aiheeseen ongelman ratkettua, kiitos.

Vikatikki

  • Vieras
Vs: 8.04 selaimessa ei kuulu videoiden äänet
« Vastaus #4 : 05.03.09 - klo:18.36 »
Viittaten ...öh no johonkin lähiaikojen keskusteluun, en nyt löydä.
Joka tapauksessa minulta katosi Firefoxissa Youtuben äänet joskus viime viikolla ja tulivat lauantaina takaisin.
Välillä tapahtui Adoben flashin päivitys, mutta vaati kai uloskirjautumisen tai boottaamisen, koska äänet sit vaan ilmesty takaisin.
Miten se flashijuttu on Operassa hoidettu?

juyli

  • Vieras
Vs: 8.04 selaimessa ei kuulu videoiden äänet
« Vastaus #5 : 05.03.09 - klo:23.40 »
Eli siis operalla ja firefoxilla esim. youtube videoita katsottaessa ei ääni kuulu lainkaan... Onko tuttu ongelma kenellekään?

Enpä ole koskaan kuullutkaan ko. ongelmasta? Tarkista mikserisi asetukset.
Unix/Linux-ympäristöissä kuten Debianissa/Ubuntussa tosin joitakin oikeuksia hoidellaan ryhmillä
(/etc/group), joita mainittakoon vaikka ryhmät audio, cdrom tai video.
Youtuben keskeisin kysymys lienee Adoben Flashplugin.