Kirjoittaja Aihe: Suomen aktiivisin Linux foorumi, ja miten se on saatu aikaan?  (Luettu 6760 kertaa)

qwertyy

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 5624
    • Profiili
Mikrobitin jutussa ainakin oli yhteisö mainittuna ja näin taisi olla myös TM:ssä, muistaakseni tosin vain huomion muodossa. Korjatkaa jos olen ihan väärässä.

Rantarosvo

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 147
    • Profiili
Muutaman ubuntu käyttäjän keskustelut saavat paljon pahaa aikaan muualla. Itseasiassa nämä eivät tällä foorumilla edes keskustele, mutta muilla kyllä. Lähinnä lapsellista kinaamista jonkun windows kiihkoilijan kanssa. Luonnollisesti olemalla itse ubuntu kiihkoilija. Äkkiseltään tietysti tuntuu että ubuntu kiihkoilija on oikeassa. Tähän päätelmään on helppo tulla koska käyttöjärjestelmä on tuttu ja jutuissa olevat asiat ja niiden toteutus on itselle helppoa. windows kiihkoilijan jutut on taas helppo todeta naurettavaksi linuxin mustamaalaamiseksi.

Jos asiaa seuraa sivullisena, vaikka Mac:in käyttäjänä on molemmat osapuolet naurettavia pellejä ja se helposti yleistetään koko ubuntu käyttäjäkuntaan. Valitettavasti kaikista Linux distroista juuri ubuntulla tuntuu olevan näitä kiihkoilijoita eniten. Tai ne ovat ainakin eniten äänessä. Ei niitä montaa ole, eikä tavita kun se vaikuttaa koko distron maineeseen.

Alla linkki yhteen Tietokone lehden uutisen  jälkipuintiin. Jokainen keskustelu joka on windowsista kertovan uutisen alla päätyy vastaavanlaiseen naurettavaan ja lapselliseen kinasteluun. Mielestäni keskustelun nimimerkit "Linux LOVES Vista" ja "Matti Karnaattu" ovat samanlaisia kiihkoilijoita molemmat ja kumpikin tekee hallaa omalle käyttöjärjestelmälleen.

http://www.tietokone.fi/foorumi/keskustelu.asp?threadid=71532

Niin mainitaan nyt vielä sekin, että "Linux LOVES Vista" kirjoittaa myös nimimerkilla "MinaItse" ja tällä palstalla mahdollisesti nimimerkillä "rhino" jos ei kirjoita, niin sitten rhino copypastaa kohtuu ahkerasti minaitsen tekstejä tänne.

No kait se "aikuinenkin" provoamiseen tarttuu ja syyllistyykin ja se on valitettavaa kun sivulliset kärsii.
Rosmo

"windows ajeluttaa sinua ympäriinsä; Linux antaa sinulle avaimet ja laittaa sinut kuskin istuimelle. On oma ongelmasi, jos et osaa ajaa."