Kirjoittaja Aihe: Äänikortin vaihdon jälkeen softamiksaus ei toimi  (Luettu 1969 kertaa)

Juhhe1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1062
    • Profiili
    • Valokuva albumini
Eli olen tehnyt aikoinani softamiksauksen mik0n aloitusoppaan mukaan ja se on toiminutkin ihan mukavasti, mutta tänään pitkästä aikaa meinasin soitella skypellä niin ei pihaustakaan ääntä tullut (VIA:n integroitu äänikortti käytössä) muuten äänet kyllä toimi. Sitten kaivoin kaapista vanhan äänikortin esiin (Ensoniq ES1371 [AudioPCI-97]) ja tuolla skype rupesi heti toimimaan, mutta nyt huomasin kun kuuntelin musiikkia että mitään muita ääniä ei kuulu samaan aikaan ja tarkistin niin softamiksauksen kaikki asetukset on samat mitä tuolla ubuntuguidessakin (ja siis poistin biossista tuon integroidun piirin käytöstä että pitäisi olla sama HW0:0 mielestäni nykyinen kortti?)

Tlp-WS (Workstation) - .:Ubuntu 10.10:.
Xenophobic (Laptop) - .:Ubuntu 10.04:.
Xenophobic-II (Laptop) - .:Ubuntu 10.10:.
TlpEEE (Asus EEE) - .:Crunchbang 10 Statle

Juhhe1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1062
    • Profiili
    • Valokuva albumini
Re: Äänikortin vaihdon jälkeen softamiksaus ei toimi
« Vastaus #1 : 06.03.06 - klo:21.58 »
Mistä tiedostosta / millä komennolla näen että mikä HW osoite käytössä olevalla kortilla on?

Tlp-WS (Workstation) - .:Ubuntu 10.10:.
Xenophobic (Laptop) - .:Ubuntu 10.04:.
Xenophobic-II (Laptop) - .:Ubuntu 10.10:.
TlpEEE (Asus EEE) - .:Crunchbang 10 Statle

JPK1990

  • Vieras
Re: Äänikortin vaihdon jälkeen softamiksaus ei toimi
« Vastaus #2 : 06.03.06 - klo:22.02 »
Mulla on sama kortti ja softamiksaus ei toimi kunnolla mutta sentään esd ei enää ole käytössä.