Kirjoittaja Aihe: tzdata ongelmaa...[Ratkaistu]  (Luettu 1446 kertaa)

timsku

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 225
    • Profiili
tzdata ongelmaa...[Ratkaistu]
« : 13.03.08 - klo:19.42 »
Palasin juuri 3 viikon jälkeen omalle koneelleni. Mukava yllätys kun truecrypt-salattuja tiedostoja ei saa auki, sammon verkkopankki herjaa javasta ja tzdata ja utils-linux päivityksiä ei saa asennettua... Jos en aivan väärässä ole niin kaikki johtuu juuri tuosta tzdata päivityksestä: http://fi.archive.ubuntu.com gutsy-updates/main tzdata 2007k-0ubuntu0.7.1 . Tuo linkki ei jostain syystä ole toiminut omalla koneellani, ei ainakaan muutamaan tuntiin, olisiko jollakin vinkkiä miten tuon ratkaisisi ? Gnomen puolella update manager vain vilkuttaa 0%, jonka toisella puolella vilkkuu qu ja toisella ed.
« Viimeksi muokattu: 15.03.08 - klo:22.54 kirjoittanut timsku »

timsku

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 225
    • Profiili
Vs: tzdata ongelmaa...[Ratkaistu]
« Vastaus #1 : 15.03.08 - klo:23.06 »
Aikani poistettua ja asennettua erinäisiä paketteja sain tuon tzdatan asennettua.
Truecrypt ongelma ratkesi asentamalla ohjelman uudempi versio. Edellinen versio toimi konsolissa ja siinä ei salasanan kirjoittaminen onnistunut --display-password optiolla, eikä myöskään ilman. Syy jäi epäselväksi.
Sammon verkkopankkia ja javaa en saanut toimimaan www.java.comin ohjeilla sitten millään. Viimein poistin /usr/lib/firefox/plugins kansiosta linkin vanhempaan versioon ja heti alkoi toimia, kumma ettei firefox osannut käyttää uudempaa versiota ennen kuin poistin vanhemman. sudo update-alternatives --config java ei myöskään auttanut. No, pääasia että kaikki toimii taas ja voi nauttia koneen näpräämisestä täysillä  8)