Vihdoinkin löytyi Freeware softa Vistaan jolla sain levyt kirjoitettua ongelmitta.
Outoa että se suostui kirjoittamaan levylle myös pidemmät tiedostonnimet. Ilmeisesti käyttäen UDF tukea.
Jos taas Braserolla jättää pois ruksin Windows Compability mode, levyt eivät toimi Windowssissa ollenkaan?
Mitähän silloin levylle mahdetaan polttaa?
No. Sen verran kypsyin tähän pelleilyyn että tilasin 2x USB kiintolevyjä ja muutaman 8 gigan usb tikun. Hyvästi kirotut ongelmat. Luotetaan siihen varmaan ja toimivaan, eli FATtiin.
Jatkoa seuaraHienosti paloi levyt Vistalla ja UDF levyiksi. Nyt kun avaan levyn Ubuntulla, sillä näkyy hakemistot tiedostoina, eikä niihin pääse käsiksi.
Huhhuh, tämä on pitkästä aikaa ehkä ongelmallisin ja monimutkaisin asia johon olen pitkään aikaan törmännyt. (Sitten video editoinnin ja kodekkien ja noiden kirottujen IPSEC systeemien lisäksi).
Pitänee siis polttaa standardi ISO9660 levy jossa data.zip jonka sisällä kaikki tiedot. Silloin näyttää onnistuvan. Ainoa ongelma on tosissaan se, että jos tulee mitä tahansa ongelmia levyn lukemisen kanssa, niin sisältö on aika nopeasti menetetty. Voihan tuohon lisäksi luoda loppulevyn vapaan tilan kokoisen par tiedoston. Mutta ongelma on juuri siinä että tiedostoa ei pysty edes lukemaan osittain, kiitos hömöjen käyttöjärjestelmien jotka eivät usein anna lukea korruptoituneista tiedostoista edes sitä luettavissa olevaa osaa. Em. syystä pilkon usein tiedostot aika pieniin paloihin ennen parraamista, niin jos joku tai joitain tiedostoja puuttuu kokonaan se ei ole ongelma.
JatkoaPoltin levyn Ubuntulla ilman "Windows Compability Modea" ja siitä sitten seurasi se että nyt Windowssissa Vistassakin, on kaikki tiedoston nimet tyylikkäästi lyhentyneet 8 merkkiin.
Joka ei ole kovin kätevää kun jo aikaisemmin mainitsin että 64 merkinkin mittaiset nimet muodostavat ongelman.
Uhhuh. ;(