Kirjoittaja Aihe: videoissa negatiiviset värit.  (Luettu 4683 kertaa)

focalift

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 58
  • Hardy 8.04
    • Profiili
videoissa negatiiviset värit.
« : 01.11.07 - klo:15.09 »
ongelma on otsikon kaltainen. eli videoissa ihmiset näyttää smurffeilta, eli sinisiltä. ym. olen asentanut codekit uudestaan eikä ole auttanut. tämä ongelma esiintyy kaikissa videon toisto ohjelmissa. onko jollakin ratkaisua tähän ongelmaan?
« Viimeksi muokattu: 01.11.07 - klo:16.17 kirjoittanut focalift »
Antec P182B / Corsair HX520W / Intel Q9450 / Noctua NH-U12P / 4GB DDR2 800mhz / Seagate 7200.11 500GB / Asus P5Q Deluxe / Sapphire HD4870 / Lacie 500GB / Logitech G15 & G9 / Samsung 930BF

pekkaniska

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 59
    • Profiili
Vs: videoissa negatiiviset värit.
« Vastaus #1 : 01.11.07 - klo:19.54 »
ongelma on otsikon kaltainen. eli videoissa ihmiset näyttää smurffeilta, eli sinisiltä. ym. olen asentanut codekit uudestaan eikä ole auttanut. tämä ongelma esiintyy kaikissa videon toisto ohjelmissa. onko jollakin ratkaisua tähän ongelmaan?

Itsellä sama ongelma mutta vain totemissa. VLC:ssä taas on muita ongelmia.

Ilokaasu

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1547
    • Profiili
Vs: videoissa negatiiviset värit.
« Vastaus #2 : 02.11.07 - klo:10.22 »
Onks teillä compizfusionit käynnissä ? Jos on niin koittakaapa ilman sitä...puhdas veikkaus.

focalift

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 58
  • Hardy 8.04
    • Profiili
Vs: videoissa negatiiviset värit.
« Vastaus #3 : 02.11.07 - klo:11.09 »
Onks teillä compizfusionit käynnissä ? Jos on niin koittakaapa ilman sitä...puhdas veikkaus.

minulla ei ainakaan oo.
Antec P182B / Corsair HX520W / Intel Q9450 / Noctua NH-U12P / 4GB DDR2 800mhz / Seagate 7200.11 500GB / Asus P5Q Deluxe / Sapphire HD4870 / Lacie 500GB / Logitech G15 & G9 / Samsung 930BF

Tero Kankaanperä

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 60
    • Profiili
Vs: videoissa negatiiviset värit.
« Vastaus #4 : 04.11.07 - klo:22.40 »
Sama vika rahikaisella...
Käytössä Ubuntu 7.10 kannettavalla jossa ATI Mobility Radeon 2300HD eli työpöytätehosteet eivät ole edes mahdollisia.

gdm

  • Sitä saa mitä tilaa...
  • Käyttäjä
  • Viestejä: 4363
    • Profiili
    • Keskustelualueiden säännöt
Vs: videoissa negatiiviset värit.
« Vastaus #5 : 04.11.07 - klo:22.43 »
@rahikainen ;) kyllä tuolla luonnistuu silmäkarkit

mutta asiaan, voisikohan smurffi-efekti johtua väärästä ajurista media-playerissä,
eli soittimen asetuksista muuttamaan ja kokeilemaan millä toimii...
Lisää [Ratkaistu] aloitusviestiin jos ongelmasi selviää!
Saamasi tuki on ilmaista, joten älä vaadi tai uhkaile saadaksesi apua!

anttimr

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1625
    • Profiili
Vs: videoissa negatiiviset värit.
« Vastaus #6 : 04.11.07 - klo:22.49 »
Johan kumma, jos näkyy smurffeja myös Mplayerillä käyttäen X11 videoajuria. Tällä esimerkillä voi kokeilla. Huonona puolena rautakiihdytystä ei käytetä, joten videon katsominen isossa koossa syö paljon prosessoritehoa.

Koodia: [Valitse]
mplayer -vo x11 -zoom ~/Examples/Experience\ ubuntu.ogg
Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

JTap

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 276
    • Profiili
Vs: videoissa negatiiviset värit.
« Vastaus #7 : 04.11.07 - klo:22.54 »
Kannattaa kokeilla eri videodrivereilla josko onnistuu paremmin esim. mplayerissa vaikka gl eli OpenGl driverilla toimii meikäläisellä hyvin, eli sieltä preferenseistä video-kohdasta... tai jos ei tuo ei pelaa niin kokeilkaa käynnistää päätteellä jos antais jotain virheilmoa

focalift

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 58
  • Hardy 8.04
    • Profiili
Vs: videoissa negatiiviset värit.
« Vastaus #8 : 05.11.07 - klo:02.22 »
minulla ainakin syy lyöty fglrx paketista.
Antec P182B / Corsair HX520W / Intel Q9450 / Noctua NH-U12P / 4GB DDR2 800mhz / Seagate 7200.11 500GB / Asus P5Q Deluxe / Sapphire HD4870 / Lacie 500GB / Logitech G15 & G9 / Samsung 930BF

focalift

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 58
  • Hardy 8.04
    • Profiili
Vs: videoissa negatiiviset värit.
« Vastaus #9 : 27.01.08 - klo:03.32 »
oli tullu kyselyä s-postiin että olenko onnistunut saamaan tuohon ongelmaan ratkaisia noitten suljettujen ajureiden kohdalla.. olempa hyvinkin. suoraan paketinhallinnasta niitä en voi asentaa vieläkään, mut uusimpien ajureiden asennus ati/AMD omilta sivuilta auttaa ongelmaan. Ps. pieni vinkki niille jotka ei jaksa/osaa kääntää noita käsin niin tässä hommassa auttaa ENVY. 100% onnistumista en takaa envylläkään.
« Viimeksi muokattu: 27.01.08 - klo:03.34 kirjoittanut focalift »
Antec P182B / Corsair HX520W / Intel Q9450 / Noctua NH-U12P / 4GB DDR2 800mhz / Seagate 7200.11 500GB / Asus P5Q Deluxe / Sapphire HD4870 / Lacie 500GB / Logitech G15 & G9 / Samsung 930BF