Ömh, millä tavalla pätevä projekti? Kyllä compizin liitännäisten käyttämistä on ajateltu, mutta kun ne efektit eivät ilmeisesti olleet kovinkaan pätevästi tehty
Projekti on lähes 2 vuotta vanha ja sen asiosta suurimmat virheet ja tyhmyydet on saatu karsittua pois. Toisin sanoen Compiz on todella vakaa (ainakin itselläni, en taas voi puhua kaikkien puolesta). Miten niin eivät
ilmeisesti ole? Kumpikaan meistä ei ole tainnut katsoa lähdekoodia, mutta kommenttini perustin sille, että Compiz on vakaa, kaunis ja todella nopea jopa tässä nuhapumppu läppärissä. Juuri ne kolme asiaa mitä tuollaiselta tuotteelta haluan.
Kerros millä tavalla sitä yhteensopivuutta pitäisi parantaa? Oletkos itse Compiz-kehittäjä tai oletko muuten vain toiminut läheisesti noiden rajapintojen suunnittelussa, tai edes ylipäänsä tutustunut koko asiaan?
Paha sanoa, kun en ole KDEssä Compizia käyttänyt. Ensin pitäisi tietää millä tavalla se ei ole yhteensopiva. Compizin rajapintoihin en ole perehtynyt sen tarkemmin, mutta sen tiedän, että Compiz toimii alemmalla tasolla eikä ole riippuvainen minkään spesifin työpöytäympäristön kirjastoista (paitsi conffi GUIt tietty). Tämän vuoksi en nää, mitään syytä miksi yhteensopivuutta ei pystyttäisi parantamaan KDEn puolella, kun se on tehty Gnomelle ja Xfcellekin. Ja tosiaan se on vähän jäänyt hämäränpeittoon, että mikä siinä ei toimi KDEn kanssa. Jos joku viitsisi valaista, niin olisi kiva.
Ja miksi ihmeessä KWin yrittäisi haastaa Compizin? KWinin on tarkoitus olla ikkunaohjelma KDE-työpöytäympäristölle ja sen on tarkoitus toimia myös ilman composite-laajennusta.
Joo, eihän se ihan suora vastine ole. Olisiko Kwinin tavoite sitten lähempänä xfwm ikkunamanageria höystettynä parilla extra efektillä.
Mitä tarkoitat perässälaahaajalla? Pitäisikö kaikki maailman turhat härpäkkeet olla myös KWiniin saatavilla?
Eikös ne KDE miehet (ja naiset) juuri pidä siitä, että on nappulaa, ominaisuuttaa ja härpäkettä.
Compizin saa varsin järkeväksi ja ylimääräiset jutut kytkettyä pois päältä.
Omasta mielestäni on kuitenkin tärkeämpää tehdä järkevä ja erityisesti käytettävä järjestelmä eikä sekalaista sillisalaattia.
Olen samaa mieltä ja juuri tästä syytä käytänkin Gnomea.