Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ronettaja

Sivuja: [1]
1
Painaessani Sijainti-pudotusvalikon linkkejä kotikansio/työpöytä/asiakirjat/jne kyseiset kansiot eivät avaudu, vaan Rytmiboksi käynnistyy. Kuitenkin Tietokone-linkki toimii oikein ja sieltä pystyisin periaatteessa avaamaan nuo kansiot.

2
Laitealue / Ratkaistu
« : 22.01.08 - klo:18.17 »
Softangelma ratkaistu. Ubuntussa en tiedä miten onnistuu, mutta Windowsissa seuraavasti. Asentaa iTunesin ja kytkee iPodin koneeseen. Sitten valitsee iTunesissa "uudelleenasenna software" tjsp. Tässä on tietysti se huono puoli, että menettää iPodilla olevat tiedostot. Kun software on asennettu, pitääkin enää seurata ohjeita http://lifehacker.com/software/ipod/hack-attack-add-music-and-movies-to-your-ipod-from-any-computer-without-itunes-237986.php

3
Laitealue / Rikoin iPodini softan
« : 23.12.07 - klo:16.00 »
iTunesDB '/media/IPOD/iPod_Control/iTunes/iTunesDB' does not match checksum in extended information file '/media/IPOD/iPod_Control/iTunes/iTunesDB.ext'
gtkpod will try to match the information using SHA1 checksums. This may take a long time."


Onko mitään enää tehtävissä? Muutin siis tiedostoa iTunesDB erään netistä löytämäni ohjeen mukaan. Nyt ei gtkpod enää suostu toimimaan (ei se toiminut kyllä aikaisemminkaan).

Sivuja: [1]