Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ux64

Sivuja: 1 ... 28 29 [30]
581
Tässä tutkin vielä paria ongelmaa, yksi ongelma on VLC:n ongelma. Se tuottaa osittaisia frameja näytölle. Eli kuvan ala ja yläosa ovat eriparia. En löydä mistään optiota miten voisi pakottaa frame-syncin? Ainakin Windows puolelal moinen lienee niin vakio nykyjään, etten ole edes moiseen kiinnittänyt huomiota. Kuvaa ei siis vaihdeta sinä aikana kun sitä piirretään näytölle että se säilyy kokonaisena.

Toinen ongelma koskee 9500GT ohjainta. Jostain syystä ubuntu vääntää aina refresh rateksi 50 Hz vaikka tiedän varmasti että 60 Hz toimii. Xorgia puukotin jo käsin. Enkä tiedä onko 50 Hz nyt käytössä. Mutta ainakin jos katson käyttöliittymän työkaluilla tulee ilmoitukseksi aina 50 Hz.

Onko ideoita miten tilanteen voisi korjata. Vai onko vika ehkä siinä, että näytöksi on valittu LCD / PnP. Pitäisikö valita sellainen näyttö jolla halutut arvot löytyy ja sitten kylmän rauhallisesti käyttää niitä?

- Kiitos

Eli videot nyki ikävästi ja kuvauurudun ylä ja alaosa kulkivat eri tahtia VLC:llä videoita katseltaessa.

582
Laitealue / SilverCrest 1.3 Mpix webbi kamera (web cam)
« : 11.11.07 - klo:18.24 »
Koitin tuossa saada moista toimimaan, mutta Ubuntu ei meinaa mitään laitteen kytkemisen jälkeen. Eli laitetta ei näy devicenä, eikä mitään ilmoitusta tule kytkemisestä. Koitin myös penkoa kainsainvälisiä foorumeita laihoin tuloksin.

Jäin kuitenkin sellaiseen käsitykseen, että osa oheislaitteista voitaisiin asentaa kernel patchin tai ajureiden kanssa. Jotka eivät toimi suoraan plug'n'pray tekniikalla.

Joku joka on hieman kokeneempi voisi kertoa onko edes mitään hyötyä lähteä yrittämään. Jos taas jollakulla toimii, olisi kiva tietää miten homma on hoidettu.

- Kiitos

583
Tämä ensimmäinen liittyy selvästi kovalevyn kanssa työskentelyyn. Ja huolettaa kovasti, koska en halua menettää datoja. Tärkeimmät datat ovat onneksi kahdella eri levyllä ja myös varmennettuna DVD-levyille. Mutta silti tämä on mielestäni erittäin huolestuttava virheilmoitus. Voisiko joku kertoa, että onko kyse ehkä jostain vähemmän huolestuttavasta?

Kuvassa ilmoitus setxfer mode failed, ja bootti jää jumiin siihen.Jälkimmäinen lienee varsin tuttu Firestarterin käyttäjille. Onko tähän näkemystä mistä voisi johtua? Tämä voi käsittääkseni johtua myös siitä, että ADSL modemi bootataan samalla hetkellä kuin kone. Eli eth0 rajapinta voi olla myös link statukseltaan down vielä tuossa vaiheessa.

Firestarter sanoo error fetching device information device not found.Toivoisin kokeneemmilta näkemystä asiaan.

- Kiitos

584
Laitealue / Vs: usb-kaukosäätimen kanssa ongelmia
« : 06.11.07 - klo:20.33 »
Osaisiko joku vihjata uskaltaisiko tällaiseen 'investoida', mahtaisiko herätä henkiin Ubuntulla? (näillä tiedoilla tietysti vähän hankala arvata, mutta.. anyway..)
http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=19269049

Katselin juuri tänään moista Clasulla, mutta en uskaltanut ostaa. Täällähän te olette näköjään pähkäilleet samaa.

Tietysti voisi kysyä niinkin päin, onko mitään kohtuuhintaisia jotka varmasti toimii? Vai meneekö vaan langattoman näppis/hiiri yhdistelmän ostamiseksi.

- Kiitos!

585
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Kansion kryptaus
« : 06.11.07 - klo:19.27 »
Normaalisti Ubuntusta lyötyy shred mutta se ei ollut mielestäni yhtä kätevä kuin srm (löytyy srm nimisestä paketista).

Sisältää myös swipe ja sfill nimiset tarpeelliset lisätyökalut. Aina välillä voi käydä kämmi ja unohtaa wipetä jotain tärkeää.

Viritin systeemin niin että kerran vuorokaudessa trash folderit wipetään automaattisesit. Kätevää ja käytännöllistä. Luonnollisesti nice -n 19 optiolla höystettynä.


586
Tämän voisi varmaan mainita tässä yhteydessä:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=585578

Eli helppo ja hyvä käyttöliittymä löytyy.

Wiki aiheesta:
http://www.squeezedonkey.com/wiki/linux/index.php?title=EasyCrypt

Sivuja: 1 ... 28 29 [30]