Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tussari

Sivuja: 1 [2]
21
Itse tein ainakin niin, että Vistan omalla osiointiohjelmalla vetäisin sopivan kokoisen siivun ubuntua varten sileäksi ja sitten vaan asensin ubuntun. Toimii.

22
Kiitoksia, renamellahan se hoitui näppärästi.

23
Siinähän se otsikossa tuli jo sanottua, eli tarvitsisin skriptiä, joka muuttaisi hakemiston kaikkien tiedostojen nimistä ääkköset aakkosiksi.
Tälläistä sain pähkäiltyä tuolta Pienet näppärät skriptit -ketjusta, mutta se uuden tiedostonimen vääntäminen vielä puuttuu (käsittääkseni muuten pitäisi toimia):
Koodia: [Valitse]
#!/bin/bash

# Muuttaa kansion kaikkien mp3-tiedostojen (ja miksei muidenkin) nimistä
# skandit pois (ä->a, ö->o, å->a).

for fileName in *.mp3 ; do
        #muutetaan nimi
        newFileName= # mitähän tässä?
        mv "$fileName" "$newFileName"
done

Niin ja toimisiko tuo sitten kaikille tiedostoille, jos *.mp3:n tilalle laittaisi *.* kuten kuvittelisin.

24
Moro.

Lyhye(hkö)sti:
Sain kitaraohjaimen toimimaan ohjeiden(https://help.ubuntu.com/community/Xbox360Controller) mukaan ja toimi hienosti Frets on Firen kanssa, mutta sitten kun asensin lisää kappaleita peliin ja yritin käynnistää peliä uudelleen, se jämähti mystisesti ja jouduin käynnistämään koneen uudelleen, mutta sen jälkeen ei sitten kitaraohjain enää toiminutkaan.

Yritin modprobella ensin poistaa ja sitten lisätä xpadia uudestaan, mutta modprobekin jämähti ja kun modproben tappaa ctrl+c:llä, dmesg:llä kyllä kitaraohjain näkyy, mutta se ei silti toimi.

Mitähän olisi tehtävissä?

EDIT: Pitipä taas hätäillä...ongelma ratkesi kun antoi modproben jauhaa vähän kauemmin ennen tappoa. Silti mystistä miksi se jämähtää?

25
Pelit / Vs: X-moto 0.4.0 pakettienhallinnassa?
« : 19.02.08 - klo:11.50 »
Jahas, koneen buuttauksen jälkeen toimiikin hienosti.

26
Pelit / Vs: X-moto 0.4.0 pakettienhallinnassa?
« : 19.02.08 - klo:11.39 »
32-bittinen Kubuntu 7.10 ja direct rendering yes. Niin ja compiz on käytössä ja vanhempi versio kyllä pelitti nätisti.

27
Pelit / Vs: X-moto 0.4.0 pakettienhallinnassa?
« : 19.02.08 - klo:11.24 »
Ensin asensin x-moto-datan, sitten se pyysi korjaamaan riippuvuudet "sudo apt-get install -f"-komennolla, joka poisti vanhan x-moto:n ja sitten asensin x-moto-paketin. Asennus sujui siis hyvin, mutta kun pelin käynnistää, näkyy vain mustaa.

28
Pelit / Vs: X-moto 0.4.0 pakettienhallinnassa?
« : 19.02.08 - klo:11.14 »
No nimenomaan tuon deb-paketin asensin, mutta lakkasi peli toimimasta. Ilmeisesti siis vika on jossain muualla?

29
Pelit / [RATKAISTU] X-moto 0.4.0 pakettienhallinnassa?
« : 19.02.08 - klo:10.46 »
Löytyykö jostain pakettilähteestä x-moton uusin versio, kun minulla löytyy vain ikivanha versio ja kun käsipelillä yritin uutta asentaa, niin ei toiminut. Googlella en osannut löytää tietoa.

30
Hmm...Koitin vaihtaa kotiverkkoon WEP-suojausta, mutta en saanut siihenkään yhteyttä. Tyttöystävän kotona kyllä saa yhteyden WEP-verkkoon. Mystistä.

31
Ei ainakaan vuosi sitten ollut kun kovasti yritin. En sitten tiedä onko uudemmissa versioissa, kun en ole mesettänyt hetkeen.

32
Joku Intelin kortti, ilmeisesti Intel® PRO/Wireless 3945 a/b/g.

33
Ongelma on seuraava: päivitin Feistystä Gutsyyn, jonka jälkeen en ole saanut yhteyttä omaan WPA-salattuun verkkoon. Langaton kyllä toimii suojaamattomiin ja WEP-salattuihin, mutta olisihan se mukava saada WPA:kin pelittämään.

Onko siis jotakin keinoa komentoriviltä ottaa yhteys verkkoon, kun nm-tool kyllä näyttää WPA-suojatutkin verkot, mutta KNetworkManagerillä ei yhdistäminen onnistu.

34
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: Intel GMA 950 ajurit
« : 21.08.07 - klo:19.09 »
Päivää.

Itse juuri tänään asensin koneeseeni (jossa myös siis GMA 950) Kubuntu Feistyn ja resoluution säädössä on häikkää. Näytön maksimiresoluutio on 1280x800, mutta näytön asetuksista saa korkeintaan 1024x768:n. Missähän vika?

EDIT: Ongelmani ratkesi asentamalla 915resolution.

Sivuja: 1 [2]