Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - CO2

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
2
Nyt voit myös tallentaa laillisesti musiikkia netistä! Hyvä keino saada ilmaiseksi laaja musiikkikokoelma on käyttää Exaile nettiradiota ja Streamstripper -ohjelmaa. Sen avulla nettiradion musiikkia voi tallentaa kovalevylle. Tämä on täysin laillista. Sitä voisi verrata entisaikojen radionauhoituksiin kasetille. Voit kuunnella myös Cd-levyt sekä tallennetut musiikkitiedostot samalla ohjelmalla.
http://linuxmint-fi.info/exaile-nettiradio/

4
PCLinuxOS Finland sivustot avattu
http://pclinuxos.fi/

5
Yleistä keskustelua / Vs: Uusi Linux laskuri!
« : 07.10.10 - klo:21.55 »
Laitoin kyselyn miten rekisteröidä useamman koneen;
Sain seuraavan vastauksen

Lainaus
Multiple computer registration is not implemented at the moment...
sorry. I will try to add this function in the future.

Thanks!!6
Yleistä keskustelua / Uusi Linux laskuri!
« : 06.10.10 - klo:19.45 »
Olemme enemmän kuin 1%

On avattu uusi Linux laskuri, kumoamaan monia väitteitä että Linux käyttäjiä on alle prosentin!
Nyt sankoin joukoin mukaan!
 
http://www.dudalibre.com/gnulinuxcounter?lang=en

7
Mistäköhän mint lxde:stä löytyy kikkare jolla otetaan kuvankaappaus työpöydältä?? Tahi sitten millä terminaalikomennolla sellainen otetaan??
Asenna xfce-screenshooter ohjelmistohallinasta (toimi Mint 9 lxde versiossa)
Tässä ohje http://linuxmint-fi.info/kuvan-kaappaukset/

8
No niin, sen verran edistystä, että mobiililaajkaistayhteys on aktiivinen mutta nettiiin en silti pääse. Ei yhdistä Pidgin eikä nettiselaimella avaudu mikään sivu.
Mikäli mokkula saa yhteyden mutta et pääse nettiin, poista ruksit kohdista “Ota verkko käyttöön ja Ota langaton käyttöön

9
Lainaus
No voi ny, asensin ohjelman päätteen kautta mutta en osaa avata ohjelmaa  :-X Kuvaketta ei ole tehnyt minnekään.
Menu > Ylläpito > Levytyökalu
Sieltä löytyy

10
http://www.google.fi/#hl=fi&q=linux+mint+levynhallinta&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=cf14039852ee7673Millä saisin muokattua Helenassa kiintolevyjen nimiä? Levynhallintatyökalussa ei ainakaan sellaista ominaisuutta näkynyt.
Tarkista tällä gnome-disk-utility työkalulla
http://linuxmint-fi.info/levytyokalu/
On siinä kohta missä vaihtaa nimiä
http://linuxmint-fi.info/wp-content/uploads/2010/06/lev1.png

11
Linux Mint julkaisee pian MintDebian version http://www.linuxmint.com/blog/?p=1467

Mnt Varmuuskopiointyttökalun voi myös asentaa Ubuntuun http://www.webupd8.org/2010/07/install-mintbackup-linux-mint-backup.html Suomeksi ohje http://linuxmint-fi.info/paivitys-uuteen/

12
Saako tuota Firefoxin Firefoxin Mint search enhancer -lisäosaa millään pois? Eli tuo Firefoxin oikeassa yläkulmassa olevan hakupalkin toiminta normaaliksi.
Olen poistanut Mint search enhancerin "lisäosat" -valikosta ja paketinhallinasta.
Tämän ohjeen mukaan! http://linuxmint-fi.info/googlessa-mint-logo/

Edit: muokkasin linkkiä

13
Mistähän neuvoisitte lähteä purkamaan seuraavanlaista ongelmaa? Sampopankin verkkopankki ei toimi minulle kunnolla. Pääsen ensimmäisestä kirjautumaan ihan ok, mutta turvaluvun kyselyä ei ikinä tule.
Sama ongelma oli minulla, käytössä Mint 9
sain korjattua näin
Koodia: [Valitse]
sudo apt-get install sun-java6-pluginAsennuksen jälkeen pitää vielä poistaa yhden toisen paketin!
Koodia: [Valitse]
sudo apt-get remove icedtea6-plugin Tämän jälkeen pitää käynnistää Firefoxin uudestaan!


14
Laitealue / Vs: SD-kortinlukija
« : 13.04.10 - klo:14.15 »
Meikällä myös kortin lukija, ei millään tunnistautunut vaikka valo syttyi, vasta kun työnsi kortin tarpeeksi syvälle!

15
Miten tuossa Mintissä saa päivitykset automaattiseksi? Ei ollut update-notifieristä apua ja kun cronin kanssa kikkailin, niin ei onnistunut sekään, silti VBoxissa pyörivä Mintti tarjoilee niitä päivityksiä asennettavaksi...
Päivitysten hallinasta > muokkaa > asetukset > välilehti automaattinen päivitys, sieltä voit valita miten usein hakee päivitykset.
 

16
linux mint 7 xfce:ssa sain tän huawei e1762 toimimaan aikaisemmin annetuilla ohjeilla (lataa usb-modeswitch -> luo tekstitiedosto jne.). nyt toiseen kannettavaan joka on vanhempi, päätin asentaa linux mint 6 felicia fluxbox, mutta samat ongelmat tietty uusiutuivat, eli noilla ohjeilla jotka toimivat linux mint 7:aan, eivät toimi linux mint 6:een. kun yritän asentaa usb-modeswitchia gdebillä, niin valittaa jotain erroria ja "asenna ohjelma" kohta on harmaa, eli ei aktiivinen, että sitä pystyisi edes klikkaamaan. mitenköhän ongelma ratkeaisi? olis mukava tol jo ihan 2000-luvun alun kannettavalla kuitenkin päästä nettiin hätätapauksissa. kiitos!  ;D
Kokeile uudempaa Mint 8 Fluxbox http://www.linuxmint.com/rel_helena_fluxbox.php

17
Yleistä keskustelua / Vs: Onko tullut työtarjouksia ?
« : 12.03.10 - klo:20.19 »
Myös meikän mailiin tipahti sama!! ???

18
Minkälaisia kernelversioita teillä on Mint Helenassa käytössä? Minulla on 2.6.31-14-generic. Ei ole tämä päivittynyt pitkään aikaan. Ubuntun Karmicissa on jo 2.6.31-19-generic menossa. Toisella, harvemmin käytössä olevalla koneella on myös Mint Helena, jonka kernelversio 2.6.31-19-generic-pae. Siellä myös Karmicin kernel on pykälää uudempi eli 2.6.31-20-generic-pae. Mikähän tämän selittäisi?

Mintin Synapticissa oli tuo -19- kernel. Asensin sen, mutta uudemmallinen Grub meni jotenkin sekaisin ja eikä Mint käynnistynyt. Piti poistaa mokoma. Tällä vanhalla toimii aivan hyvin. Olisiko joitain tietoturvaan liittyviä ongelmia odotettavissa, kun kernel on noin vanhanmallinen?

Viekä yksi kysymys. Mitä merkitystä -pae- merkinnällä on kernelin perässä?
Juuri tänään 4.3-10 päivitetty 2.6.31-20 synapticin kautta

[ylläpito on poistanut liitteen]

19
Terminaaliin
Koodia: [Valitse]
sudo apt-get install gnome-app-installasentaa lisää/poista ohjelman, te Mintin työpöydälle oikealla hiiren painikkeella "Luo käynnistin"
Nimeksi laita Lisää Poista ja komentoon gnome-app-install jatka OK, ilmestyi työpöydälle kuvake mitä kaksoisklikkasin niin vuolaa avautuu ubuntusta tuttu lisää Poista ohjelma.

20
täällä näkyy, olen poistanut totem-mozilla plugin synaptic-pakettien hallinasta sekä asentanut lisäosan MediaPlayerConnectivity https://addons.mozilla.org/fi/firefox/addon/446  ;D

[ylläpito on poistanut liitteen]

Sivuja: [1] 2 3 ... 10