Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jnd

Sivuja: [1]
1
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Ubuntu ajurit+teamviewer?
« : 02.12.15 - klo:12.43 »
Kiitoksia avusta :). Johan alko ajurit toimimaan. En tiedä mitä olin onnistunut sössimään teamviewerin asennuksessa, mutta nut sekin toimii.. En muista mikä ilmotus se tarkalleen oli mut asennussysteemi ilmotti jotain ettei osaa avata sitä. Seuraavaksi ois flashi ym. perusjutut. Illan projektina ois koittaa saada digital devicen Tv-kortti, ja ohjelmien ajastukset toimintoimimaan tuossa

2
Ubuntu tietokoneissa / Ubuntu ajurit+teamviewer?
« : 01.12.15 - klo:11.04 »
Terve. Olen tässä viimepäivinä koittanut ottaa jälleen Ubuntu 14.04 käyttistä W10 rinnalle (samalle kovolle huonoin tuloksin, mutta eri kovoille sain kummankin pelaamaan). Ensimmäiseksi ongelmaksi muodostui resoluutio jota en saanut nostettua 1024x768->1360x768 millään, tarvitsisi ilmeisesti ajurit. Mutta miten saan asennettua nuo kun vaikka latasin oikeat ajurit valmistajan sivuilta, niin "klik, klik, asenna"-periaatteella en saanut hommaa toimimaan, vaan järjestelmä ilmotti jotain erroria. Sitten kun koitin asentaa teamvieweriä, niin jotakuinkin sama ongelma.
Onko ubuntun käyttö nykypäivänä vielä skriptausta, vai onnistuuko käyttö tavan jampalta, joka on tottunut DOS/Windows-alustaan?
Tässä näin alustavasti tämä.. illalla lisää
Koneena:
Xeon E3-1231 v3
Asus z97-c
MSI Geforce 980 gtx

Sivuja: [1]