Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Pakinlinus

Sivuja: 1 [2]
21
Onko joku saanut Pitivillä tehtyä jotain videokoosteita.
Noin puolentunnin pituisen videon kasasin eri pätkistä ja painoin nappia tee elokuvaksi.
17 min kuluttua laatikko ilmoittaa 100%  ja jäljellä 1 sekunti. Mutta nyt on kulunut jo 2 tuntia eikä tapahdu mitään. Tiedosto näkyy hakemistossani mutta vain 0 tavua. Mikä mättää?
Puuttuuko ohjelmasta jotain. Surkeaa kerrassaan ja niin kuin olen kehunut Linuksia...

22
Multimedia ja grafiikka / OpenShot
« : 18.04.14 - klo:10.34 »
Olen tehnyt 4-5 videokoostetta ohjelmalla.
Nyt ohjelma ei suostu tallentamaan projektia eikä mitään vaan pyytää lähettämään raportin tekijöille vaan mitenkään ei toimi. Kaikki päivitykset ajettu. Jossain mättää mutta missä. Onko ehdotuksia esim. toisesta ohjelmasta.

23
(RATKAISTU) Sain ohjeen avata uuden aiheen asiasta.
Siis päivitykset aina hermostuttaa kun niissä voi joku mennä poskelleen.
Tuon ison määrän päivityksiä lopulta ajoin mutta kannattiko, sitä ihmettelen.
Minun ongelmani on nyt se että hiiri käyttäytyy aivan omituisesti. Ei meinaa pysyä millään osoitetussa paikassa vaan pomppii ties mihin. Kuvien lataaminen ja niiden järjestely on nyt tosi vaikeaa. Tämä ongelma on ilmennyt vasta joulukuussa kun olin ajanut isot tyrkytetyt päivityspaketit. Onko kenties kernelli viallinen vai mikä. Löytäisikö mainittu Clamvin ohjelma syyn ja mistä se ladataan.
Niin konehan oli siis uusi toukokuussa käyttöön otettu Dell ainoana Ubuntu järjestelmä mutta olen siirtänyt vanhalta XP koneelta paljon tiedostojani tänne. Mutta miksi ongelma tuli vasta nyt.
Kuinka paljon päivityspaketeissa lienee tavaraa jota en lainkaan tarvitse. Miten voisi tietää noista ihme nimistä mitä ottaa ja mitä ei.  

24
Tervehdys uurastajat olen hankkinut uuden otsikon koneen johon tehtaalla asennettu Ubuntu 11.10
Saan käyttäjän tilan ladattua kunnes kone tukkehtuu johonkin rikkinäisiin paketteihin. En saa korjattua enkä poistettua paketteja enkä pääse asentamaan nettiä, mikä neuvoksi. Voinko ladata uuden version tämän toisen koneen avulla muistitikkuun mutta miten saan siirrettyä sen tuohon uuteen Delliin. Eikö todellakaan kukaan ole ostanut tehdasasennettua Linuksia kun en löydä mitään mainintaa. Vappuriemua t. Paki
Vappu on kaunis samoin kone kun vaan saisi toimimaan. Epäonnistuneen latauksen jälkeen ohjelma jää taustakuvan kanssa näkyviin ja oikeassa yläkulmassa muutama kansio mutta ei sammutuskaan onnistu sieltä vaan on virtanappia pidettävä alhaalla että saa sammuksiin. Eipä nyt hyvin alkanut Linus kokeilu ja niinkuin oon odottanu ja luottanut että pelaa. Jaa eikö kellään ole tätä ongelmaa. Onko tuoss 11.10 versiossa tiedossa jotain häikkää. Kosaka on tehdasasennettu kone ja täysi takuu (joka ei koske käyttöjärjestelmää) Olen pyytänyt Delliltä apua mutta vaikeaa on.
Eikö mukana kuuluisi olla järjestelmälevyke jolla asian voisi korjata. Mukana on vain koneen oma CD.
Eikö kukaan osaa auttaa
4.5 Jatkan tähän. Siis kone ei ole verkossa asetuksia ei voi ajaa ennenkuin ohjelma pelaa. Latasin verkosta vanhalla koneella uusimman version mutta sama homma kun loppupaketteja asennetaan pamahtaa laatikko rikkinäisitä paketeista joita luetellaan pitkä rimpsu. Kuitenkin Pyytäessäni biosissa avaamaan tikulta tulee sanoma Levyvirhe paina Enter..
No koska kyseessä on uusi kone jossa 2v takuu tulee nyt maantaina teknikko Delliltä laittamaan uuden kovalevyn joka voi olla syynä näkyypähän.

15.5 No nyt on ensimmäiset savut koneesta otettu. 500g kovalevy vaihettiin uuteen. Nyt vain kun saisi vielä kielen laitettua Suomenkielelle ei olekaan ihan niin simppeli kuin luulin. Kun avaa Language supportin aukeaa luukkuja kaksi rinnan samanlaista jossa lukee languge for menus and windows: English. ja päällä toinen luukku jossa lukee i  No language information available The system does not have ...  Siis noita on kahdet rinnakkain !

Sivuja: 1 [2]