Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Aliengrey

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 27
61
Gnomessa kun ottaa täpän pois tuosta langaton käytössä ja laittaa uudelleen se scannaa verkot silloin. Siinä kestää hetken kun verkko löytyy. Toimisiko samalla tavalla?

t. Antti  ;)

Joo noinhan se toimii KDE:ssäkin näköjään. Kiitoksia avusta Thinkit.

62
kannattaa kuitenkin muistaa esim tämä mitä minulle kävi:
http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=45860.msg352138#msg352138

Ketjussa mainitaan että se ei ole virus mutta epätoivottu kuitenkin. Lisäksi kokematon käyttäjä voi ladata koneelle käytännössä mitä tahansa epätoivottua. Ja vaikka haittaohjelmia ei juurikaan nyt ole niin kuka estää että joku niitä rupeaa tekemään. Lisäksi tietoturva aukkoja ja haavoittuvuuksia on käytännössä kaikessa koodissa esimerkkinä tämä:

http://www.cert.fi/haavoittuvuudet/2013/haavoittuvuus-2013-071.html

Juuri tämä CVTP:n kommentti pitäisi pitää mielessä:

Lainaus
Turha sinisilmäisyys koitui myös Titanicin tuhoksi.

63
Laitoin 3.12.1-031201-generic kernelin niin nyt toimii

65
Voi. Mitä verkonhallintasovellusta käytät?

Sitä mikä on Kubuntussa valmiina

edit: asiaa sivuten. Voiko saman tehdä myös mokkulan kanssa.

66
Kyseessä lienee tämä bugi.

Jep. Eikös tämä ole jo käsitelty kertaalleen Aliengreyn kanssa:
http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=45854.0

Kun kyseessä on kernelin bugi, Kubuntu = Ubuntu.

Näköjään on. En muistanut kyseistä ketjua.

67
Näköjään Rescatuxsissa oli jotain häikkää. Latasin siitä beta version ja meni dd:llä heittämällä sisään.

68
Jos kirjoitat sanan "nosto" niin asia ei ole oleellisesti muuttunut.No tota nosto tekniikkaa käytetään käytännössä jokaisella keskustelupalstalla. En tiennyt että se on täällä kielletty.
Voi olla että olen käsittänyt väärin mutta muokattu ensimmäinen viesti ei kai näytä ketjua uudestaan niille jotka sen on jo lukenut ennen muokkausta. Eli tällöin lisätty tieto jää lukematta monilta.

69
Yleistä keskustelua / Vs: Jakeluton aika edessä?
« : 20.11.13 - klo:16.04 »
no ainakin Ubuntuun ja debianiin on kyllä saatavilla vaikka mitä remixiä joissa ei ole mitään muuta eroa kun erilainen ulkonäko ja eri ohjelmat eli kuten sanoit niin peruskättäjäkin pystyy perus buntun muuttamaan vastaamaan noita remixejä

70
Tarkoitan sitä että kubuntu näyttää kaikki verkot käynnistyksen jälkeen mutta sen jälkeen jos laitan vaikka puhelimen langattomaksi tukiasemaksi niin se ei näy listassa. Rebootti auttaa mutta se ei liene oikeaoppinen tapa.

71
07:00.0 Network controller: Ralink corp. RT3290 Wireless 802.11n 1T/1R PCIe

Jos asia ei oleellisesti muutu: MUOKKAA
-Storck


No mä vastasin mulle esitettyyn kysymykseen. Mun mielestä vastaus annetaan kysymystä seuraavaan viestiin. Näyttäisi oudolta että mrl586 kysyy multa jotain ja vastaisin ensimmäiseen viestiin josta kysyjä ei sitä välttämättä osaa etsiä. Olet oikeassa että hyvin monessa tapauksessa tuo muokkaus on perusteltua mutta mielestäni ei tässä tapauksesssa

72
Nyt se on sitten nähty ja aika luotettavasti osoitettu: kaikkein turvattomimmat järjestelmät Windows pc-puolella ja Android älypuhelimissa ovat "kansan suosikkeja". Ei asiaa voida täysin perustella vain "suosiolla". Mitä ilmeisemmin syynä on nyt se että mitä helpompi pienellä klikkauksella järjestelmään on asentaa sovellus (myös haitake) sitä varmimmin ihmiset sen haluavat hankkia. Sitä suosivat myös ja ennenkaikkea sovelluskehittäjät. Tässä on ongelman ydin.

On suorastaan huvittavaa havaita miten typerä ihmiskunta oikeastaan onkaan. Hyvä, turvallinen ja vakaa ei heille kelpaa. Jos ihmisillä olisi vähänkin järkeä käyttäisivät pc-puolella Linux-jakeluita, esim. Debiania, Minttiä tai Ubuntua. Mutta ei, he valitsevat virusimurikäyttöjärjestelmä Windowsin. Ja sitten he kaikista Linux-ydintä käyttävistä järjestelmistä valitsevat juuri sen kaikkein reikäisimmän ja haitakkeille alttiimman eli Androidin. Mitä ilmeisemmin kyseessä on eräänlainen ihmisen synnynäinen henkinen laiskuus. Ei haluta ottaa kohtaloa omiin käsiin.

Markkinaosuudet pc-puolella: Windows n. 85%
Markkinaosuus älypuhelimissa: Android 70-75%

Nyt on syytä laittaa toivo uusiin Linux-pohjaisiin mobiililaitteisiin kuten mm. Jollaan ja Ubuntuun... toivon niitä myös tablet-puolelle.

En lukenut koko ketjua mutta ihmiset nyt vaan yleensä valitsee sen markkina johtajan varsinkin kun winukka on yleensä esiasennettu lähes kaikkiin koneisiin. Suurimmalla osalla on ollut aina windows joten ne haluaa sen uuteenkin koneeseen. Ja valitettavan moni tuntee Linuxin nimeltä mutta mitään muuta ne ei siitä sitten tiedäkään.

73
Eikös paketin hallinnan ulkopuoliset paketit ladata koneelle ja kaksois klikataan kyseistä tiedostoa

74
Eikö sen pitäisi olla juuri toisin päin

76
Jos käynnistän HDMI piuha kiinni näkyy tuo analoginen stereo harmaana eikä siihen pysty käyttämään tuota prefer toimintoa.

(jos asia ei oleellisesti muutu niin käytä MUOKKAA-vaihtoehtoa) - Storck

77
Jos käynnistän HDMI piuha kiinni niin analogista stereota ei voi valita ellen vaihda lähettämäsi kuvan keskimmäisestä välilehdestä analogiseen stereoon jolloin noissa vasemman valikon kohdissa on kaikissa oletuksena tuo analoginen stereo. Rebootin jälkeen ollaan taas lähtötilanteessa.

78
07:00.0 Network controller: Ralink corp. RT3290 Wireless 802.11n 1T/1R PCIe

Jos asia ei oleellisesti muutu: MUOKKAA
-Storck

79
Läppärissä ulkoinen näyttö HDMI piuhalla. Jos kyseinen piuha on kytketty käynnistyksessä valitsee kubuntu sen äänilähteeksi jolloin ei äänet kuulu. Pavucontrolilla voi äänilähteen vaihtaa oikeaksi mutta äänet jäävät liian hiljaiseksi. 13.04:ssä homma toimi oikein mutta päivityksen jälkeen tilanne on tämä.

80
Kubuntu 13.10 ei yhdistä langattomiin verkkoihin. Ongelma on ilmennyt kun päivitin järjestelmän 13.04:stä. Muilla koneilla kyseiset verkot toimivat. Yhdistämisessä tulee virheilmoitus "connection verkonnimi deactivated". Kännykkään yhdistämisessä kone näkyy hetken kännykässä yhdistettynä laitteena mutta tänäkään aikana ei netti toimi ja sen jälkeen tulee tuo mainittu ilmoitus.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 27