Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - -Sancha-

Sivuja: [1]
1
Multimedia ja grafiikka / Äänet toimivat hajanaisesti
« : 07.10.15 - klo:22.33 »
Moi,

Asensin pari päivää sitten Ubuntu Maten. Kun kuuntelen musiikkia/katson videoita loppuu äänen toisto jossain vaiheessa randomisti kokonaan. Asensin uudelleen pulseaudion, muttei ongelma ratkennut. Samalla hävisi äänenvoimakkuuden säätö Maten paneelista ja käyttöjärjestelmä -> asetukset -valikosta. Pavucontrolilla sain äänet taas toimimaan hetkeksi ja mate-median asentamisen jälkeen myös valikkoon palasi äänten asetukset. Paneeliin volumenappi ei palannut.

Ääni kuitenkin katkeilee edelleen, mutta se korjaantuu ottamalla kuulokeliitännästä aux-piuhan pois ja laittamalla takaisin. Tällä tavalla ongelma olisi ratkennut luultavasti aikasemmin, eikä pulseaudion uudelleenasentaminen varmaan auttanut ongelmaan.  Missä mahtaa olla vika kun äänentoisto korjautuu juurikin tuolla äänipiuhan irroittamisella ja takaisin laittamisella?

Minulla oli pari päivää sitten vielä Linux Mint, eikä siinä ollut tätä ongelmaa.

2
Laitealue / Lumia ja Ubuntu Studio
« : 10.01.14 - klo:21.46 »
Morjens!

Lumia 820 ei tunnu synkkaavan ollenkaan tän Ubuntu Studion 12.04 32bt (xfce) kanssa. Kone ei tunnista puhelinta ollenkaan, paitsi vajaatoimisesti joissain valokuvien tuontiohjelmissa. Rytmilaatikko, tiedostohallinta ym. eivät tunnista laitetta ollenkaan. Olisikohan tästä Studiosta jääny jotain oleellisia paketteja pois? Mitä ehdotuksia teillä olis?

3
Pelit / Steam ja Team Fortress 2 ongelma
« : 31.12.12 - klo:01.14 »
Moro!

Eli asensin ton Steamin linux-version ja se itsessään toimii ihan hyvin. Latasin TF2:n ja ajattelin ruveta testailee. Peli ei alkuun avautunut ollenkaan ja tuli joku virheilmoitus: Required OpenGL extension "GL_EXT_texture_compression_s3tc" is not supported. Please install S3TC texture support.

surffailin netistä tota ja laitoin koodia : sudo apt-get install libtxc-dxtn0

Mutta nyt kun yritän avata tf2:sta, niin tulee musta kokoruutu, hiiri liikkuu, jonkinlaiset musat soi hetken ja sitten ennen mitään valikkoja sun muita, peli sammuu ilman virheilmoituksia. Oisko teillä mitään neuvoja?

Yst.terv Santtu

4
Ubuntu tietokoneissa / Mac-on -Linux
« : 09.12.09 - klo:19.52 »
niin että ajattelin asentaa ton ohjelman mutta kusin sen eli viittiskö joku osaavainen tehä asennuksesta guiden varmaan auttaisi muitakin ihmisiä

5
Ubuntu tietokoneissa / Rar [RATKAISTU]
« : 19.04.09 - klo:13.15 »
saakohan ubuntulla mitenkään avattua rar tiedostoja ?? jotain koodekkeja tai muita ??

Sivuja: [1]