Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - henritakkinen

Sivuja: [1]
1
Nurkassa on pölyttymässä vanha (10v) kone, jossa 466 MHz Celeron suoritin, tulostimena Brother HL-1440. Haluaisin kokeilla tehdä siitä tulostinpalvelimen. Pystyykö esim. Turnkeylinux:n fileserver-asennuksesta http://www.turnkeylinux.org/fileserver muokkaamaan myös tulostinpalvelimen, vai kannattaisiko yrittää asentaa 8.04.3 versio ja kun tulostin on jaettu, poistaa ubuntu-desktop käytöstä. Kyseessä siis vajavaiset taidot printterin asentamiseen ja jakamiseen komentoriviltä.

Terveisin
Henri Takkinen

2
Läppärinä on Acer TravelMate 4051LMi ja näyttönä Acer AL2216W. Näyttis jokin yhdysrakenteinen Intel 85x?
8.04 -versiossa näytön resoluutio tunnistuu oikein, vaikka displayconfig-gtk määrittää sen yleisnäytöksi. Näyttölistassa on kuitenkin miltei vastaava näyttö olemassa ja tuntuu silläkin toimivan.

8.10 ja 9.04 resoluutio ei enää tunnistu. Kannattaako päivittää uudempaan versioon, eli voinko esimerkiksi tallentaa xorg.conf sisällön ja ottaa sen käyttöön uudemmassa versiossa. Kuten täällä on aiemminkin todettu, xorg.conf ei sisältänyt juuri mitään tarkempia tietoja 9.04:ssä.

Terveisin,
Henri Takkinen

3
Laitealue / Anysee ja ATI Radeon HD 2350
« : 24.01.09 - klo:00.16 »
Mulla on AMD-pohjainen Fujitsu-Siemens:n Scaleo P -mallinen tietokone, jossa olen yrittänyt saada toimimaan Anyseen kaapelidigiboksia. Näytönohjain on otsikon mukainen. Kaffeinella kanavien haku onnistuu, mutta kun kanavia yrittää katsoa, kone kaatuu. Kokeilin vanhassa Acer:ssa (Travelmate 4051LMi) anyseetä Kaffeine:lla, digitv näkyy ja toimii, toki hieman nykien. Onkohan muilla kokemusta ko Radeonista, pitäisiköhän näytönohjain pistää vaihtoon?
t. henri t

4
Onnistuin ilmeisesti sekoittamaan asetuksia (Ubuntu 8.04 ja LAMP):
Jos menen selaimella kotihakemistoon (localhost, tai  localhost/~user) selaimella näkyy hakemistorakenne, eli index.htm tai index.php ei rävähdä näkyviin automaattisesti. Missäkähän tiedostossa hommaa säädetään, sinänsä ominaisuudella on hyvätkin puolensa..


Sivuja: [1]