Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kelane

Sivuja: [1]
1
Moro. Eiköhän otsikko kerro kaiken.  >:(

Eli siis tarkennuksena hyväksyin ubuntu MATE:n viimeisimmän päivityksen ja selaimesta hävisi KAIKKI laajennukset mukaan lukien Dashlane salasana manageri, johon minulla on tallennettuna KAIKKI salasanat. Sen lisäksi kun yritän uudelleen asentaa Dashlanea se herjaa, että asennuspaketti on virheellinen.  Voi p*****e nyt v*****aa!

Siis suoraan sanottuna, jos tämä tekee vielä toisen kerran tämän tempun, niin pakko vaihtaa distroa, koska eihän tämä nyt peruna voi näin mennä. Mulla on  tärkeitä salasanoja siellä Dashlanessa mitä tarvitsen esimerkiksi työvuorojen sisäänajamiseen, eli jos en pääse kirjautumaan sisään jää mm. palkat s*****a maksamatta.  >:( >:( >:(

2
Ubuntu tietokoneissa / Alapaneeli hävisi Ubuntu MATE:ssa
« : 09.11.18 - klo:16.45 »
Hei, olen suht uusi Ubuntu MATE:n käyttäjä.

Ongelma:

Ladattuani uusimman MATE:n version huomasin alapaneelista hävinneen oikeassa alalaidassa olevat pikkukuvakkeet ym., kuten kellon aika. Klikkasin sitten alapaneelista hiiren oikealla ja päätin kokeilla 'reset panel', että josko se tekisi jotain. Sen jälkeen sitten koko alapaneeli katosi kokonaan enkä ole saanut sitä näkyviin ollenkaan.

Osaisiko joku auttaa? En siis tosiaan juuri ymmärrä tuota Päätteen koodia ym., eli olisi kiva jos viitsisit selittää mahdollisimman selkeästi ja yksinkertaisesti.

Kiitos.  :)

Sivuja: [1]