Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - tiko

Sivuja: [1]
1
Onko vinkkiä mikä vikana, kun päivityksessä herjaa ettei paketinnouto onnistu?  Pyytää tarkistamaan wifi yhteyden.  Wifi toimii moitteettomasti.  Aiemmin päivitykset ovat onnistuneet hienosti, mutta kaksi viimeistä kertaa ei pakettia pystytty noutamaan.

2
Hei,
päivitin Ubuntun 18 versiosta 20:een.  Nyt kone putoaa pois langattomasta verkosta jonkin ajan kuluttua, ei säännöllistä aikaa, mutta joka kerta.  Homma pelittää noin 10-20min.  18 versiossa tätä ongelmaa ei ollut, onko vinkkejä mitä pitäisi tehdä? 

3
Ubuntu tietokoneissa / Lataaminen ei onnistu
« : 05.04.20 - klo:19.14 »
Onko neuvoa seuraavaan pulmaan: olen yrittänyt ladata Google Cromea, Skypeä..  mutta aina tuloksena on tiedosto jossa 0 tavua tavaraa.  Tulee ilmoitus: E: dpkg keskeytettiin, suorita dpkg--configure-a  korjataksesi ongelma  Jotain kämmiä on mutta mitä?

4
Ubuntu tietokoneissa / Onko 18.04:ssä kryptaus?
« : 27.11.18 - klo:20.26 »
Olen asentamassa uutta käyttistä.  Asennus ei tällä kertaa ehdota koneen kryptausta ja siihen salasanaa? Onko näin? Pyytää tekemään salasanan kolmansien osapuolien ohjelmistojen käytöstä, mitä tapahtuu jos ohittaa ? Jos antaa luvan asentaa kolmansien .., niin helpottaako jatkossa ohjelmien asennusta ja jääkö jotain hyödyllistä asentamatta jos ohitta em kohdan?  Tuleeko ongelmia esim videoiden toistossa?
Kiitos etukäteen avusta!

5
Yritin asentaa Ubuntua HP 255:een.  Levyke sisään ja F2.  Tuli esiin HP Hardware Diagnostics UEFI.  (Windows 8).  Etsin asennusta kohdasta "laiteohjelmiston hallinta" Siellä tuli eteen Biosin päivitys tai palautus.  En uskaltanut mennä eteenpäin.  Miten löydän boottaus valikon josta pääsen valitsemaan levykkeeltä Ubuntun?  Kiitos jos joku jeesaa....

6
Ubuntu tietokoneissa / boot täynnä?
« : 13.10.17 - klo:11.37 »
Hei,
luin kyllä aiemmista boot ongelmista, mutta jos saisin hieman vahvistusta miten vapautan tilaa boot sekrorista.
Eli tietokone ilmoitti, että tilaa on vain vähän jäljellä.  Mitä tuo boot sekrori oiken on ja miten saan vapautettua sieltä tilaa?
Kiitos avusta etukäteen :)

7
Ubuntu tietokoneissa / Paketin nouto ontuu
« : 06.09.17 - klo:16.40 »
Hei,

yritin noutaa pakettia, mutta pääte herjaa:
E: Lukkoa /var/lib/dpkg/lock ei saada - open (11: Resurssi ei tilapäisesti ole käytettävissä)
E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), is another process using it?

Miten käytän pakettia, komennot alkavat sudo komennolla.  Komennon nähtävästi rivi kerrallaan  mutta kaikki rivit eivät ala tuolla sudo komennolla sekä sudo komento voi olla keskellä riviä.   Kopioinko aina rivin kerralla ja liitän päätteeseen?


8
Kuten tekstiss' n'kyy p'ivitys sekoitti n'ppiksen. Onko vastaavaa ilmennyt_.   

9
Onko kokemusta kuinka Adoben Dreamweawer asentuu ja toimii Ubuntu 16.04:ssa?

10
Aluksi, Anteeksi, jos olen väärässä paikassa kysymykseni kanssa.

Tarvitsisin alustan jossa välitetään tilauksia asiakkaalta eri myyjille.  Tyyliin http://www.pizzanetti.com/ tai pizza-online.fi   Onko tiedossa löytyykö valmista (ilmaista) netti alustaa kuten em?  Tai onko tiedossa aihiota, josta voi osaava kotisivujen tekijä muokata omanlaisensa?

Kiitos etukäteen!


Sivuja: [1]