Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - commodore

Sivuja: [1]
1
Mitäs kun poistin vahingossa työpöydältäni kansion, mut ei siinä mitään mut kerkesin myös tyhjentää roskakorin  :-[ Eli onko mahdollista enään saada takaisin   kyseistä kansiota? Siinä meni ikimuistoiset kuvat sun muut tiedostot  :'(

2
Ubuntu tietokoneissa / Tekstitus ongelma?
« : 20.02.07 - klo:23.49 »
Olen yrittänyt etsiä, mutta mikään ei ole auttanut? Eli mistä/millä ohjelmalla pystyy lisäämään DVD elokuvaan tekstitykset? Olen kokeillut http://linux.fi/index.php/Mplayer tuolla ohjeella, mutta ei tekstitykset tulleet päälle. Mikä on vialla, vai teenkö jotain väärin?

3
Laitealue / windows kysymys?
« : 14.02.07 - klo:16.33 »
Minulla on nyt käytössä ubuntu 6.10 ja haluaisin asentaa windows:sin. Mutta kun laitan winen Cd:n koneeseen ja käynnistän uudelleen, levyasema pyörii jonkin aikaa kunnes sammuu ja ubuntu menee päälle.   
Sanokaa jos ette ymmärrä tekstiäni.

4
Pelit / live for speed
« : 21.12.06 - klo:23.08 »
En löytänyt haulla kyseisen pelin asennus ohjeita. Eli miten tämä kyseinen peli asennetaan linuxiin? http://www.liveforspeed.net/ kyseisen peli nettisivut. Ps: englannin kieli ei ole oikeen hanskassa.

5
Minulla on jonkin moinen ongelma tuon ATI MIBILITY RADEON X600 kanssa. Olen yrittänyt pelata enemy territorya, mutta kun kentät ovat ladattu ja peli on alkamassa niin kone tilttaa. Mikä voisi olla ongelma?
Tuossa on jokin kuvan kaappaus (voi olla hyödutön) http://img355.imageshack.us/my.php?image=kuvakaappauslm9.png

Sivuja: [1]