Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - UusiKäyttäjä

Sivuja: [1]
1
Olisi tarkoitus palauttaa kuvia läppäriltä, jonka vista hajosi, ja pistin Linux Mintin päälle. Eli Vistaan jäi joitain kuvia, mitä ei satu olemaan muualla.

Nyt koitan palauttaa kuvia Photorecillä, joka on SystemRescueCD:llä. Olen jumittunut kohtaan jossa tulee valita kohdekansio pelastettaville tiedostoille. En onnistu saamaan niitä Ulkoiselle kova levylle, tai USB-Tikulle.

Apuja miten tämä tehtäisiin ?

- UusiKäyttäjä

2
Multimedia ja grafiikka / Unlimited Polygons ?
« : 28.01.12 - klo:20.47 »
http://www.youtube.com/watch?v=00gAbgBu8R4

Mielipiteitä ?

- UusiKäyttäjä

3
Kun kukaan muu ei ole tehnyt kyseistä aihetta..  ;D

Hyvää uutta vuotta !

- UusiKäyttäjä

4
Päätin pistää tälläisen aiheen pystyyn. Eli mikä on mielestänne paras nettisivun teko ohjelma, tai vastaava ? Omaa HTML osaamista ei lasketa  ;D

Pari samplea:

http://www.guildlaunch.com/
Mielestäni tarjoaa tarpeeksi helppoa, mutta myös tarpeeksi rajatonta, sivun tekoa. Tosin peliaiheinen sillä se on tarkoitettu esim. peli guildeille/claaneille jne..

http://www.webs.com/
Helpompi kuin guildlaunch, mutta joitakin rajoituksia esim. Templateissa. (ainakin ilmaisessa..)

- UusiKäyttäjä

5
Eli latasin blenderin, ja tämä ei lähde Executable:sta, mikä on ihan uusi juttu. Google haulla löysin vain jonkun hunkarilaisen sivuston: http://ubuntu.hu/node/26647
64-Bittinen käyttis, latasin blenderin sivustolta. Blender 2.60a
Kun koitin käynnistää ./ komennolla päätteeltä tuli seuraava:
Koodia: [Valitse]
connect failed: No such file or directory ndof: spacenavd not found Xlib:  extension "GLX" missing on display ":0". intern/ghost/intern/GHOST_WindowX11.cpp:194: X11 glXQueryVersion() failed, verify working openGL system! initial window could not find the GLX extension, exit linux helpPikaisia apuja odotellen..
-UusiKäyttäjä

6
Pelit / Tuleva ilmainen MMORTS peli: End of Nations
« : 31.10.11 - klo:18.48 »
 Lainaus: "End of Nations is a groundbreaking MMORTS where you fight battles of unprecedented scale for global control of a massive persistent world."
Eli on kyseessä MMORTS, joka perustuu tulevaisuuden sotaan. Peli tulee olemaan kokonaan ilmainen, mutta ei tulla julkaisemaan linuxille? Peli näyttää videossa oikein hyvältä ja odotan sitä innolla!

Sivut: http://www.endofnations.com/en/

Päätin pistää oman claanin pystyyn, infoa:
http://teabagteam.guildlaunch.com/ <-- Vaiheessa  ;)

EDIT: Claanin nimi on: Tea Bag Team

7
 Eli kone on vanha Amilo, jossa on "wlan" nappi, josta ainakin wintoosalla sai wlanin päälle. Nyt on käyttiksenä linux mint 11 ( samankaltainen kuin ubuntu ? ) ja tarkoitus saada nettiin Langattomasti.
 Yritin asentaa "Software modem" ajureita, ja ajattelin että niiden asennus auttaisi, mutteivat vaikuttaneet. Kun painan Wlani nappia ei mitään tapahdu, myöskään dmesg komennossa ei näy tapahtuvan mitään.
Nyt kone on netissä Easytetherin kautta Android puhelimella mutta pitäisi saada langattomaksi..

Apuja odotellen!

-UusiKäyttäjä

8
Rassasin jotain ja lähti toimimaan, johto huonohko.. :)

9
 Tuli poistettua kansio, joka sisälsi paljon .blend tiedostoja. Saisinko jotenkin "undeletettyä" ne? Photorec ei näyttänyt tunnistavan .blend tiedostoja.
Apuja odotellen.

-UusiKäyttäjä

10
 Ajattelin aloittaa oman aiheen 0 A.D:lle sillä, se on varmaan toimivuudeltaa, ja grafiikaltaan, lupaavin natiivi ilmainen linux RTS peli, joka on tulossa.

 Aiheen tarkoituksena on puhua 0 A.D:stä. Esim. Kehityksestä, pelaamisesta, otteluun haastamisesta multiplayerissä jne..

 Peli on vasta alpha vaiheessa, mutta se silti sisältää hyvät grafiikat, ja toimivuuden josta kaikki RTS:än pelaajat nauttisivat. Peliä voi pelata alpha vaiheessa Linuxilla, windowsilla ja Macilla.

Minimi tarpeet pelin pelaamiseen:
[1 Ghz processor]
[512 Mbit RAM ]
[64 Mb GeForce3/Radeon 8500]

Uusin stable versio: Alpha 10 ( Jhelum  )
Myös uusimmat buildit on mahdollista ladata käyttämällä ( alempana ) asuspojun kertomia komentoja.

Pelin nettisivut: http://wildfiregames.com/0ad/
Wikipedia info: http://en.wikipedia.org/wiki/0_A.D._%28video_game%29
Latauslinkki: http://wildfiregames.com/0ad/page.php?p=14437

PS. Muokkailen tätä ensimmäistä viestiä myös pelin kehityksen mukaan!

11
Pelit / Empire Earth II: No DVD/CD drive found.
« : 13.08.11 - klo:22.30 »
 Päätin asentaaa Empire Earth:in linuxille. Asennus onnistui muuten, paitsi kun piti vaihdaa levy, se ei löytänyt sitä. Ratkaisin tämän kopioimalla disc 2:en tiedostot kansioon, ja pistin asentamaan 2 levyn sieltä. Nyt, kun yritän käynnistää empire earth II:sta, sen ykkös levyltä, niin se antaa kyseisen virheen ( otsikko ). Miten saisin sen tajuamaan levyn ?

-UusiKäyttäjä

12
 Anonymous uhkaa tuhota facebookin marraskuun viides päivä. Anonymous syyttää facebookkia muunmuassa heikosta tietoturvasta.

Linkki: http://www.iltalehti.fi/digi/2011081014185583_du.shtml

-UusiKäyttäjä

Edit: Puhuvat hakkereista, eivätkä krakkereista tuolla. Pistin viides päivä.

13
Pelit / Tee Worlds Palvelimia ei löydy? [Ratkaistu]
« : 17.07.11 - klo:14.59 »
Kokeilen ekaa kertaa linuxilla Tee Worldsia ja se sanoo "Palvelemia ei löydy." Voisiko joku auttaa? Windowsilla löytää servuja ainakin, eikö linuxille näy samat serverit?

-UusiKäyttäjä

14
Pelit / Mount&Blade Warband - Antialising ? [Ratkaistu]
« : 25.06.11 - klo:16.22 »
Eli yritän säätää Mount&Bladen Optionssista antialisingia isommaksi, mutta se pysyy "none" vaihtoehdossa. Missä vika?  Käytössä winen development versio, ubuntu 10.04 2.6.35 ytimellä. Nvidia näytönohjain, suljetut ajurit.

Edit: Menin Nvidian X Server Settings, antialising ja pistin override, ja täysille. Se kai jotenkin ohitti pelin säädöt ? Nyt Antialising toimii, hyvin ja hienosti.

-UusiKäyttäjä

15
   Terve!

   Asensin tänään Starcraft II:en Ubuntu 10.10, 2.6.35-23-generic. Käytin Wine 1.3.
Näin sain pelin toimimaan:

Ekaksi kopion tiedostot levyltä Winen C:hen, mutta kun käynnistin installerin Winen Windows Program Loaderin avulla, tuli valitus:
No installer data could be found.
Tein ensin nämä:

Koodia: [Valitse]
sudo aptitude install git
Ja latasin winen viimeisimmät koodit:

Koodia: [Valitse]
git clone git://source.winehq.org/git/wine.git ~/wine-git && cd ~/wine-git
En ole varma auttoivatko ne, mutta tällä sain tiedostot esiin levyltä ja vein ne uusiksi Winen C:hen.

Koodia: [Valitse]
mount -o remount,unhide /dev/sr0
Sitten aloitin asennuksen käynnistämällä installerin Winen Windows Program Loaderin avulla ja asennus toimi, paitsi kun asennuksen aikana kerrottiin tarinaa, tämä ei kuulunut ja teksti ei ilmestynyt. Asennuksen aikana peli kysyy haluatko kirjautua ja aktivoida pelisi battle.net tyypille, skippasin sen koska minulla on jo käyttäjä jolla peli on aktivoitu.

Asennuksen jälkeen alkoi peli päivittämään itseään. Se kesti jonkun aikaa sillä tuli monia pieniä päivityksiä peräkkäin. Mutta mitään bugeja ei esiintynyt.

Päivityksien jälkeen peli käynnistyi. Video näkyi hyvin. kirjauduin Battle.net:iin ja pääsin pelaamaan. Campaing toimi hienosti, niin myös Verus A.I Ja multiplayer, käytin kokoajan parhaimpia mahdollisia grafiikoita.

T. UusiKäyttäjä

Edit: Muutin tätä viestiä aika paljon, selvemmäksi. Toivottavasti tästä apua muille!

Sivuja: [1]