Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Bluewer

Sivuja: [1]
1
Asentaminen ja käyttöönotto / Grub järjestykseen
« : 29.01.07 - klo:23.25 »
Miten saisi Grub parempaan järjestykseen eli että WinXP olisi ylimpänä ja sitten vata ubuntu tulisi toisena listalla ettei tarvisi jäädä painelemaan näppikseltä alespäin kun enimmäksiin käytän XP:tä toistaiseksi.

2
Tässä kun tuli laitteisto päivitystehtyä jo jonkin aikaa sitten ja nyt asentelin Ubuntun 6.10 versiota niin kaikki sujuu hyvin kunnes tulee kirjaamisikkuna, toisin sanoen mitään ei näy. vaan muta näyttö. Kuitenkaan se ei ole kaatunut ja jostain syystä epäälen et ois jotain näytön ohjaimen kanssa tekemisissä (MSI 7900GTO).
Nyt kun asensin ton I386 versiota paremman tuen vuoksi niin tämä vika ilmeni kun AMD64 versiossa ei moista ongelmaa ilmennyt (käytössä siis C2D).

Kiitos jo etukäteen taas kerran kaikille auttajille.

3
Tässä taas kerran kun ubuntua asentelin niin ensimmäinen ylitsepääsemätön ongelma tuli vastaan.

Elikkäs kun tässä 6.06 versiossa ei näytä olevan tuota Amsn enää vakiona niin nekkalana tai typeränä menin webbisivuilta sen lataamaaan. Noh, eipä asennu kun valittaa että

"Error: Dependency is n not satisfiable: tcltls"

Ja enkä pääse pulman yli oikein mitenkään.

4
Ubuntu tietokoneissa / Opera asennus
« : 22.02.06 - klo:22.20 »
Noniin kun on tullu aina tuol wintoosa puolella käytettyä operaa niin toi firefox on aika kankea.

Elikkäs kertokaa erittäin tarkasti kuinka asennan Operan.

englanninkielitaidottomana en oikeen ymmärrä kaikkee niistä ohjeista.

5
Ubuntu tietokoneissa / Ubuntu Hosts Ongelma
« : 22.02.06 - klo:14.21 »
kun kirjaudun sisään ubuntuun niin tulee valitus että /etc/hosts jotain vikaa että estää G joku käynnistymästä kunnolla.

Noin kuten alla on kyseisessä tiedostossa kun sinne katoin, elikkä mitäs sinne pitäs laittaa kun itellä on suora yhteys lan yhteys verkkoon ulkoisen dsl modeemin kautta.

GNU nano 1.3.8            Tiedosto: /etc/hosts                      Muokattu


# The following lines are desirable for IPv6 capable hosts


Sitten kun jostain ihmeen syystä tämä ubuntu ei avaa enää noita sovellutuksiakaan enää kunnolla. Tai eipä oikeastaan juuri mitään. Selaimen ja konsolin sai auki että mitähän vikaa siinä sitten on. No ei aukee Amsn eikä tämä paketinhallinta (en nyt nimee muista) mutta kuitenkin se missä voi uusia ohjelmia asentaa.

Ja jos selitätte niin selittäkää tarkasti kun enpä ole juurikaan linuksia käyttänyt.Sivuja: [1]