Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - speedysaabas

Sivuja: [1]
1
itsellä on pakko sanoa, että ensinmäinen pykälä ubuntun käyttäjäksi on se että tekee saman verran swap tilaa kuin on keskusmuistia. Tiiä sitten voisikon senkiin kertoa 1,5 niinkuin ohjeissa sanotaan. mutta itsellä sitä on sen 1,5 gigaa. joten pärjätään sillä aluksi.  :P

2
itse olen tykännyt tästä uusimmasta versiosta, kaikki tähän asti testaamani ovat toimineet ok!
vaikka jokaisessa julkaisussa on omat sudan kuopat, silti pitää kehua tuoreinta. Siinä on toiminut vähän jokainen rautakin. Ilman todellista testausta olisi hyvinkin vaikeaa todeta ongelmat aikaisempien tulosten perusteelta.

3
Laitealue / Vs: Acer Aspire one -miniläppäri
« : 01.01.09 - klo:04.12 »
vielä pitää vähän kehua koko laitosta. Kerrankin on rahallle ollut vastinetta. Kone on ollut tarpeeksi tehokas arkipäiväiseen käyttöön. Välistä on joutunut odottemaan oikeita päivityksiä, mutta silti kaikki on ollut paremmmin kuin kohdallaan.

4
Laitealue / Vs: Acer Aspire one -miniläppäri
« : 01.01.09 - klo:03.47 »
Itsellä on ollut viimeisen 6 kuukautta se alkuperäinen ssd malli käytössä, jossa oli se 3kennoinen akku alun perin, ostettuani siihen sen 6 kennoisen akun ja ubuntun asennuksen jälkeen ei pahemmalti ole ollut valittamista. Joskus on startissa jäänyt sd kortti tunnistumatta, mutta seuraavassa bootissa se on jo taas näkynyt. Käyttö aika on noin 5-6h ja se on minulle ollut ainakin vielä tarpeeksi, verrattuna koneen hintaan.Jokainen jolle on linux ja varsinkin ubuntu tuttu, niin tästä pienestä koneesta saa todella tehokkaan alustan surffaukseen ja jopa muuhunkin tarpeelliseen varsin helpoisti. Toivottavasti monet löytävät sen ihanuuden näistä netbookeista jota vielä itse vuosi sitten metsästin.

5
Laitealue / Vs: Acer Aspire one -miniläppäri
« : 03.08.08 - klo:01.58 »
Itsellekin tuli kyseinen acerin 1 ostettua noin viikko sitten, tähän menessä negatiivisimmat asiat ovat olleet alkuperäinen linpus, joka sai väistyä ubuntun tieltä jo ensinmäisenä iltana. Toinen asia on kyseisen värkin tuuletin, joka ei ilmeisesti ole ollut kenelläkään tarpeeksi äänetön, tiiä sitten onko se jokaisen yksilön ongelma tai ei, mutta ainakin itsellä ylimääräinen ääni tuulettimesta hiljeni, kun  konetta piti tietystä kohtaa kiinni tai sitten sylissä pitää tietyssä asennosa. Jolloin ei kyseistä tuuletinta oikeastaan edes kuule. Mitä itse koneeseen tulee niin sen näyttö on loistava, tai pikemminkin häikäsevän hyvä hintaisekseen. Mitä videon toistoa wlan:in yli tuossa olen testaillut niin normaalit xvidit sekä DTV tallennukset ovat toistuneet hyvin ja ilman pätkimisiä. Jos keräisin omia plussia ja miinuksia niin plussiksi itse tähän mennessä sanoisin koneen näytön ja yleisen ilmeen koneesta. Negatiiviselle puolelle pitää laittaa tuulettimen älämölö tietyin varauksin ja alkuperäinen käyttiksen rajoittenuus perus asetuksilla.

Mitä itse ubuntuun ja sen käyttöön tulee niin, se toimii loistavasti kyseisessä värkissä. Acerinonen foorumin ohjeitten mukaan asennettu käyttis toimii loistavasti. Compizin avulle saa virtuaali työpöydistä täyden hyödyn irti normaalissa työpöytä käytössä. Tiedä sitten nopeittaisko lisämuistin asennus kyseiseen värkkiä, mutta nyt aluksi pitää pysyä alkuperäisessä. T: SS

6
Tietysti voit asentaa sopivat version linuxista windowsin kaveriksi tai vastavuoroisesti sopivan linuxin toisen linux jakelun kaveriksi. Ainoastastaan rajoitus on, että tiedät mitä olet asentamassa millekin kiintolevylle, ja sen minkä linuxin/windowsin millekin, tai jopa mihin sopivaan kiintolevyn kohtaan jossa on sille varattu tila. Kaiken kaikiaan sinulle voi olla useampiakin linux jakeluja asennettuna käytettäväksi, mutta aina ainakin yksi niistä kannattaa pitää suhkot perus asetuksilla, jotta ongelmien sattuessa voit palata siihen tuttuun ja turvalliseen sekä toimivaan versioon.


TV SS

7
kannattaa kokeilla goolella parhaita kanavia, mutta tässä on parit kanavat mitä itsellä on soitossa. 1 http://akastreaming.yle.fi/vp/fiyle/fi/live_e.asx eli Ylex ja sitten on voice http://83.145.249.98/listen.pls ja paras rokkenrolli kanava http://stream.radiorock.fi:8000/ jos ei noilla pääse alkuun niin kannattaa sitten vaihtaa taajuus jollekin toiselle kanalevalle jossa ei tarjota kunnon viihde musiikkia

Sivuja: [1]