Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mapp

Sivuja: [1]
1
Ei toimi wanha Asus vieläkään... Osaaminen, taidot ja ymmärrys ovat loppuneet jo aikaa sitten. Uskoa ja toivoa on vielä hitusen jäljellä..
Olisiko tässä yhteisössä joku ystävällismielinen henkilö joka viitsisi tehdä ja lähettää mulle asennustiedoston jolla saan vihdosta viimein koneen toimimaan.
Eikös Lubuntu ole se kaikkein kevyin versio?
Laittaisi tiedoston mulle sähköpostiin mapp.pesonen@gmail.com, lisäisi tiedostonimen loppuun vaikka .novir ettei mikään esim. palomuuri sotke tiedoston toimittamista. Tallentaisin sitten tiedoston tikulle, poistaisin .novir päätteen ja koittaisin tikun avulla sekä vähintään viis Ave Mariaa lausumalla saada tabletin taas toimimaan... Kiitokset etukäteen...

3
Latasin tuosta Raimon lähettämästä linkistä4
Latasin ohjelman ajatuksena tallentaa se tikulle mutta latauksen jälkeen suoritettu tarkastus ilmoittaa "Epäonnistui-Kielletty" Yritin ottaa AVG  ja Avas tvirustorjunnan (Avast passiivisessa tilassa) pois päältä mutta en liene onnistunut.
Onko kellään intoa tulla esim. Team Wiewerin kautta auttamaan?

5
Mikä on Crunchbang++ ?

Tuota dd:tä en varmasti uskalla kokeilla.
Siis tallennanko tuon linkistä ladatun tiedoston mun Windows koneeseen ja avaan sen sitten windowsimage ohjelmalla ja tallennan sen tikulle?

6
Kiitos.


Mistä löytäisin linkin jossa voin luoda Lubuntun käynnistyslevyn ja tallentaa sen tikulle. Ajattelin että Lubuntu olisi vielä kevyempi kuin versio Ubuntu 16.04. Olenko oikeassa?

7
Latasin tikulle Debianin kautta Lubuntun, tallensin sen tikulle. Vaohdoin BIOSsista ensisijaista buuttauskohdetta, ei apua. Käynnistyy edelleen samaan Kirjaus sisään-ruutuun josta kirjautumalla palaa samantien takaisin siihen.

Tikulle taltioitui kansio "lubuntu-16.04.6-desktop-i386" jossa on monta tiedostoa. Koitin vielä sitä että kopioin kaikki tiedostot kansiosta suoraan tikun juureen, mutta eipä lataus käynnistynyt vieläkään. PC kylläkin koittaa lukea tukkua koska tukun valo vilkkuu, palaa ja välkkyy....

8
Kone on on yhteydessä nettiin, sen ainoa käyttötarkoitus on olla terassilla nettikoneena.
Mikä on tämä Debian-jakelu?

9
Näin vähän arvelinkin...

10
Kone on taivaan vanha Asuksen pikkuläppäri EePC.
Siinä ei ole muistia kuin yksi Gt, joten 16.04 on oikea valinta tuohon koneeseen.
Kun vielä jostain saisi tietää mistä löytäisin koneeseen kahden gigan muistin niin luultavasti kone nopeutuisi, edes hieman. Luin jostain että myöhemmissä koneissa 2Gt oli vakio, se on maksimi minkä emo ymmärtää.
Muisti on vähän erikoinen, siinä on muutakin samalla piirilevyllä kuin muisti. Joku kutsui piirilevyä operaatiomuistiksi...
Miten on, kun lataan muistikortille Ubuntun 16.04 ja laitan sen pikkuläppåriin niin käynnistyykö kone automaattisesti tikulta vai joudunko muuttamaan jotenkin koneen asetuksia?

11
Miten saan Ubuntun taas toimimaan? Ihan sama valitsenko itseni tai Vieras vaihtoehdon, ruutu pimenee noin sekunniksi, kuuluu nopea rummutusääni ja näyttö palautuu tähän samaan näkymään.

Korjautuuko se vain asentamalla Ubuntu uudestaan muistitikulta?= Mistä voin ladata ohjelmiston muistitikulle?

Osaisikohan joku auttaa?

Etukäteen kiittäen:
Markku Pesonen

Sivuja: [1]