Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tubutin

Sivuja: [1]
1
Laitealue / Vs: Brother HL-1210W asennus Ubuntuun?
« : 17.06.19 - klo:22.13 »
Onko mahdollista että tuo Ubuntu-seikkailuni sotki jotenkin tulostimeni? Olen poistanut Ubuntun koneeltani ja palannut käyttämään W10:ä. Nyt ei tulostin löydä wifi-verkkoa, käytän nyt sitä usb-kaapelin kautta.

2
Mitä mieltä tämän foorumin ihmiset ovat tästä "keskustelusta", katsokaa ja hämmästykää:

https://keskustelu.suomi24.fi/tiede-ja-teknologia/tietotekniikka

Täällä keskustelu on sivistynyttä, jota ei voi tuosta sanoa. Mitä mieltä olette, edistääkö tuo tyyli millä tavoin Linuxin yleistymistä?

3
Laitealue / Vs: Brother HL-1210W asennus Ubuntuun?
« : 21.05.19 - klo:09.50 »
Kiitokset Spark ja Jarmala  :) :) asennus onnistui ja tulostin tulostaa niinkuin pitääkin! Tämä on minulle uusi ja outo ympäristö, näköjään kaikki ei vaan tapahdu "töpseli seinään ja menoksi"

4
Laitealue / Brother HL-1210W asennus Ubuntuun?
« : 20.05.19 - klo:16.48 »
Pari viikkoa olen pyöritellyt Ubuntua. Tuo otsikossa mainittu mustavalkolaser on teettänyt "hieman" töitä. Kerran sain sen tulostamaan mutta tulosteet olivat suttuisia ja röpelöisiä, katso tuolta https://aijaa.com/S7Rckj joten poistin tulostimen. Nyt on meneillään uusi yritys. Tuolla https://support.brother.com/g/b/downloadlist.aspx?c=fi&lang=fi&prod=hl1210w_eu_as&os=128&flang=English
löytyy ajureita mutta:
- Pitääkö valita Linux rpm vai Linux deb?
- Pitääkö valita ladattavat tiedostot LPR Printer driver vai CUPSwrapper printer driver vai molemmat?
Noita jotakin latailin ja unzippasin, sitten yritin asentaa päätteeltä se tyssäsi viestiin "only root can perform this" tai jotakin sellaista. Mikä juuri? Olen lievästi yllättynyt asian monimutkaisuudesta kun sama tulostin asentuu ihan yllättäen ja pyytämättä kun pistää vain sähköt päälle.

Sivuja: [1]