Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ErkkiEpätoivo

Sivuja: [1]
1
Asentaminen ja käyttöönotto / Vs: Salasana
« : 10.03.19 - klo:17.28 »
Hei !
Kun aion asentaa päivitykset, niin se kysyy  "identity ja password"  . Kun yritän jatkaa tyhjällä salasanalla (siis tyhjä laatikko) se herjaa"Authentication failed Wrong password"

2
Asentaminen ja käyttöönotto / Salasana
« : 10.03.19 - klo:16.58 »
Moi !
Olen asentanut Ubuntu 16.04 LTS  käyttiksen vanhaa FS amiloon. Asentaessani en muistaakseni asettanut salasanaa. Yleensä laitan kaikki salasanat vihkoon ylös ja vihkosta ei löydy. Nyt kun kuukausien jälkeen otin koneen käyttöön, niin siihen tuli päivityksiä. Mutta en voi niitä asentaa kun ei ole salasanaa. En voi asettaa uutta salasanaa kun ei ole vanhaa. Mikä neuvoksi ?????? Onko ainut keino asentaa käyttis uudestaan ?????
Tämmösiä kyselee ErkkiEpätoivo

3
Hei !
Olen aloittelemassa Ubuntun käyttöä. Kone on 10v vanha FS Amilo. Ram 2gb. Olen yrittänyt saada Ubuntu 15.04 toimimaan, mutta se ei hae päivityksiä. Tulee viesti että tarkasta internet yhteys. Yhteys kuitenkin toimii. Yhteyksien luettelo tulee näkyviin ja kun kirjaudun , niin nettisivut aukeavat hyvin. Ainoa on tuo että ei päivitä. Muissa Ubuntu versioissa heittää verkkokortin pois päältä ja koneen käyttöohjeen ohjeilla sitä ei saa päälle. Ainoa versio mikä toimii on lubuntu-16.04-desktop-i386. Onko vinkkejä millä pääsisi eteenpäin

Sivuja: [1]