Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jassoo

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
ELi acer 3100 1800 mhz peli 2 gigan muistilla ja atin näytönohjaimella sekä 160 gigasella kovolla olevana pelasi 9.10 ubuntulla noin tista viikkoa kunnes tänään jämähti niin lujaa että ei anna esc näppäimellä päästä sinne valikkoon valitsemaan korjaus tilaa eikä mitään muutakaan...Näytönohjaimen muistia voi suurentaa 32-->128 megaan..

2
ihan alussa huomasin että joku kansio on tyhjä,jotain sellaista herjaa,,??
Ja ei anna graafiseen tilaan kirjautua vaan heittää pihalle kun salasanan kirjoittannu kenttään.
ELi ei käynnisty koko ubuntu gnomeen... :-[
Levytilaa on reilusti jälellä kun 145 gigaa,ja kyseessä kannettava tietokone,mutta nyt jumahti koko paska niin ettei enää mitään rupea lataamaan,eli taisi mennä emolevy sen tien söösiksi.... ::)

3
Eli salasana on aivan oikea mutta ei päästä vain kirjautumaan koneelle ja sitten esc ei auta mitään kun ei pääse mihinkään..
Mitä ihmettä tässä voi enää tehdä muuta kuin asentaa taas uudestaan ohjelmisto.... ???

4
ELi ei oikein kiva tuollainen jumittelu,koittannu päivittää mutta mitä tässä vielä voi tehdä?
Olen teemoista kaikki tehosteet ottanu pois ja niistä ei pitäisi olla kiinni asian,ja toinen on se että kun laittaa jonkin ohjelman niin sekin aiheuttaa välillä jumittamista ihan kunnolla.Onko näin huonosti asiat että olen entisen 8.10 tilalle ladannu super jumittavan ohjelmiston..... ??? ???

5
Jooo,sorri  ja kiitos
Tosin siitä ohjeesta mikä tuolla linkissä on tarjolla,niin siitä ei ollu kyllä apua yhtään mitään kun ei pysty singleksi laittamaan eikä kyseistä valikko juttuakaan ole.Mutta sain kumminkin selville tunnukseni ja pääsin koneelle kirjautumaan omin konstein.
Mitä tästä opimme,pitää laittaa paremmin muistiin kaikki tunnukset  :D

6
ELi pässinpäänä en muista tuota kirjautumis ikkunan salasanaa enkä pääse kirjautumaan koneelle..
ELi meneekö koko ubuntu uusiksi asennettavaksi tuollaisen mokan takia.... ???

7
Näyttää että 2 gigaa muistia saa maksimissaan laitettua tähän koneeseen ja suurin peruslevy olisi 80 giganen
tosin nykyään ulkoiset asemat on niin isoja ettei tarvii koneen oma levy olla kauheen iso ees

8
Niin sain tälläisen perus vanhahkon kannettavan ja sitten kysyisin että paljonko tuohon saa lisättyä muistia kun siinä nyt on yksi giga ja kovolevy miten ison siihen voi laittaa että emo tukisi sitä vielä kun aika pieni tämä alkuperäinen 30 giganen..
Kannattaako ostaa sisäinen wlan kortti kun tässä laitteessa ei sitä ole mutta itselläni on pcmcia kortti kyllä wlanille,ja miten on saanko tätä kannettavaa toimimaan ubuntulla. ::)

9
Yleistä keskustelua / Vs: Sonera nopeustesti kokeilkaa
« : 11.09.09 - klo:11.14 »@450 antaa tuollaista speedtestissä,,no jaa,ihan jees kaupunki olosuhteissa peruskäyttöä ajatellen.

10
Siis tarvitseeko mokkula käytössä sitten mitään suojaa jos se ei ole wlanin kautta? (homebox)
Ainut se palomuuri sitten omalla koneella.... ::)

11
Yleistä keskustelua / Vs: Sonera nopeustesti kokeilkaa
« : 10.09.09 - klo:20.55 »
Lue tuo että mitä kaistaa käyttää.... 8)


http://www.cs.uku.fi/~haataja/tlt2008/Laine_Jarkko_Valtola_Jani_450_Langaton_Laajakaista.pdf

ihen hyvä tuo vanhempi @450 modeemi versio on ollut mutta uusia on tulossa ja on jo tullut,eli usb mokkuloita on tarjolla jo,mutta en tiedä jatkanko enää 29.11 jälkeen kun palvelu loppuu..Taidan vetää soneran purkin jäihin ja myydä koko paketin sitten pois kun 18kk soppari menee kiinni... :)
itseasiassa siellä missä mokkula putoaa tavalliseksi 56 baudin modeemiksi niin siellä tämä @450 rupeaa vasta toimimaankin oikealla tavalla,tosin toimii tämä täällä kaupungillakin ihan hyvin vaikka ensin en sitä uskonutkaan,tosin ulkoisella antennilla käytän laitetta ja  vakaampi tämä on kuin mokkula laitteet...Yhtä kaikki laajakaista mikä laajakaista joka jää kokeiluvaiheeksi varmaankin......

Wikipediaa vielä lopuksi

http://fi.wikipedia.org/wiki/@450

12
Yleistä keskustelua / Vs: Linux julkisissa palveluissa
« : 10.09.09 - klo:20.41 »
työkkärissä red hat linukkaa yleisissä koneissa... 8)

13
Laitealue / Vs: Huawei mokkula ei toimi...:(
« : 10.09.09 - klo:13.16 »
hei.oli sim kortti väärinpäin ja sitten piti poistaa salaus päältä

 ;D ;D ;D ;D  voi elämä että nauratti tuo sim kortti.******

14
Laitealue / Vs: TOimiiko ubuntussa kaikki wlan asemat??
« : 10.09.09 - klo:13.13 »
Ainoa vaara on tosiaan tuo IE-only-konffaaminen. Muutamia purkkeja olen nähnyt, joita ei muilla selaimilla pääse käpistelemään, mutta luulisi moisten jo kuolleen sukupuuttoon. Koneen wlan voi olla kinkkisempi juttu, jos sopiva kortti napsahtaa kohdalle.

Eli liekkö tuo zyxelin wlani sitten sellainen ollu että windows selaimen kautta olisi pitänyt säätää..... ??? ???

15
Laitealue / Vs: TOimiiko ubuntussa kaikki wlan asemat??
« : 10.09.09 - klo:13.12 »
Niin muistelen itsekkin aikoinaan kuulleeni että pelkät windows pohjaiset laitteet oli aika vaikea opettaa linuxille toimimaan,mutta varmaan sitten on aika varmaa jos mac koneissa joku laite toimii niin se myös toimisi linukassa/ubuntussakin,mutta lienenkö väärässä??
hassuinta oli se että kyseisessä kaupassa oli saman tuoteperheen wlaneja samalla hinnalla mutta niissä ei ollut missään mitään mainintaa että missä käyttöjärjestelmissä ne tulisi toimimaan,ja ei edes myyjät osanneet sanoa vastausta..... :o
Mutta ei jaksanut pähkäillä vaan ostin randomina tuon missä oli jotain sepustusta mac koneista,ja kun muutenkin vähän tarkalla eurolla nämä kone apulaitteitten ostelut niin pitää vähän koittaa ehtiä sellaisia edullisempia laitteita...
Kannettavissahan toki tuo sisäinen wlani voi otatuttaa eniten mutta eikös sitten usb tikku vastaanottimet ole tuettuja kanssa??

16
Laitealue / TOimiiko ubuntussa kaikki wlan asemat??
« : 10.09.09 - klo:11.31 »
Niin tukeeko ubuntu ihan kaikkia merkkejä kun kyseessä wlan asema?
eli miksi windowsiin pitää aina ajaa niitä ajureita liuta ennenkuin se älyää esim wlan aseman??   ::)
Onko toiminta aina sata varma jos laatikon kyljessä esim lukee mac tuki?

17
Yleistä keskustelua / Vs: Sonera nopeustesti kokeilkaa
« : 10.09.09 - klo:11.25 »
Syy minkätakia toi testi "ei toimi" mobiililiittymällä on etteivät asiakkaat saa helppoa työkalua
valittaa mokkulastansa. Sen saamat nopeudet vaihtelevat kuitenkin aika paljon riippuen ruuhkista 3g pömpeleissä -> tiputus alempaan nopeuteen jne...

No niinhän se tuppaa olemaan kun sen mokkulan pitäisi olla langallisen kanssa saman tehoinen vaikka sitä se ei koskaan tule olemaan kun gsm paketti toiminta on niin vaihtelevaa laadultaan,...Eli vähän taitaa olla sellainen kompromissi käytön suhteen...Ja kun tulee vielä p2p kiellot päälle sekä tiedostojen lataamista rajoittavaa toimintaa operaattorin suunnalta niin ei muuta käyttöä juurikaan jää kuin netin selaaminen johon se on alun perin vain tarkoitettukin.EI voi mennä kauaakaan kun ruvetaan rajoittamaan ihan oikeasti kaista rosvoja tuolla mokkula gsm puolella,sillä tukiasemat käy varmasti aika kovilla jossain aikaa vuorokaudesta.... ::)

18
Niin pärjää vallan mainiosti,ja vielä paremmin pärjää jos saa reitittimen muurin asetuksiltaan säädettyä tehokkaaksi... :)
ELi firestartterii ei tarvitse näillä näkymin käyttää enää ollenkaan... 8)

19
Yleistä keskustelua / Vs: Sonera nopeustesti kokeilkaa
« : 10.09.09 - klo:10.22 »
@450  laajakaistani antoi latausnopeudeksi 1.07 mbit/s ja lähetysnopeudeksi 0.39 mbit/s ja huvittava tuo että ei käy langattoman testaamiseen kun ihan oikeita arvoja näyttää tälle minun yhteydelleni ainakin antavan wlanin kautta testattunakin... 8)
Vai pelkääköhän sonera että heidän sivustojaan ylikuormitetaan urakalla kun porukka tulee testailemaan nopeuksiaan.... ;D

Tuolla kylläkin sanotaan:

"Huom! Nopeustesti ei sovellu liikkuvan laajakaistan nopeuden mittaamiseen."

Joka tarkoittaa sonera-kielestä suomeksi käännettynä matkapuhelinverkkoa käyttäviä liittymiä.

Tällästä tuli SL:n prepaidilla. Pitää suht paikkansa. HSUPA-modeemilla saisi tuota uppiakin kirittyä päälle megabitin.
Kyllä minun mielestäni @450 ei ole kiinteä internet yhteys??
ja näsäviisaana sanon vielä että 450mhz on myös ollut gsm verkko käytössä silloin muinoin ihan kylläkin omana "puska" liittymänä ja kalliina sellaisena... ;D
Mutta joo toimii tuo testi perus rätinälinja mokkulallakin ei siinä silleen siis mitään ihmeitä näytästä oleva..... ::)

20
Yleistä keskustelua / Vs: Sonera nopeustesti kokeilkaa
« : 10.09.09 - klo:01.56 »
@450  laajakaistani antoi latausnopeudeksi 1.07 mbit/s ja lähetysnopeudeksi 0.39 mbit/s ja huvittava tuo että ei käy langattoman testaamiseen kun ihan oikeita arvoja näyttää tälle minun yhteydelleni ainakin antavan wlanin kautta testattunakin... 8)
Vai pelkääköhän sonera että heidän sivustojaan ylikuormitetaan urakalla kun porukka tulee testailemaan nopeuksiaan.... ;D

Sivuja: [1] 2 3 ... 7