Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - a-tone

Sivuja: [1]
1
En onnistunut löytämään haulla ratkaisua ongelmaani joten pystytänpä uuden ketjun.

Eli ongelmanani on siis Audacity.  Kaikessa yksinkertaisuudessaan ohjelma ei suostu äänittämään kuin 0.5 sekunnin pituisia pätkiä kerrallaan. Käyttöjärjestelmänä on Ubuntu 9.04 ja käytän erillistä äänikorttia, millä ei tosin käsittääkseni tämän ongelman kannalta ole merkitystä. Mielestäni mystinen ongelma jonka hoitamiseen vastaanottaisin mielelläni viisaampieni apua.

Kiitos.

PS. Olen uusi koko Linux maailmassa (newbie ja myönnän sen :D) joten pelkään että minuun saattaa törmätä täällä vielä toistekkin. Joka tapauksessa alkukokemukset käyttiksestä ovat aivan mahtavat!




Minulla oli sama ongelma, johon löysin semmoisen ratkaisun, että vaihdoin näytteenottotaajuuden 44,1KHz:stä 48KHz:iin. Tässä on ilmeisesti joku bugi. Kokeilepa tuota.

2
Pieni skripti kyllä käynnistäisi vaivatta poltot kaikissa käytettävissäolevilla asemilla. Alkuperäisestä kysymyksestäsi ei vain käynyt kovin selkeästi esille, miksi tavoitteena on usean aseman yhtäaikainen polttaminen.
Kuten ehkä tiedät, nykyisin näkövammaisten äänikirjat tarjotaan mp3-pakattuina CD-levyinä (ns. Daisy-äänitteet), joita tehdään ko. tarkoitukseen suunnitelluin laittein. Ko. laitteet pystyvät polttamaan nopeasti satoja cd-levyjä kerralla.

En tiedä kyllä näkövammaisten äänikirjojen teosta mitään, mutta sisällöstä riippumatta, jos haluaa saada useita kopioita nopeasti, siihen tarvitaan monta asemaa. Tiedän kyllä että tarkoitukseen on olemassa semmoisia CD/DVD-torneja, mutta tietokone on monessa suhteessa kätevämpi, kun sillä pystyy tekemään paljon muutakin kuin vain ottamaan levystä kopion. Esim. valmistelemaan/käsittelemään sitä mitä sinne levylle poltetaan.

3
Kuinka monta polttoa tarvitset yhtäaikaa? Eiköhän onnistu ihan vain avaamalla uusi polttosofta, joka käyttää toista laitetta (/dev/srX) eli cd/dvd -asemaa. Erityisesti komentorivisoftat kuluttaisivat hieman vähemmän koneen resursseja (esim. wodim/mkisofs tai growisofs).

Joo, tuota vaihtoehtoa en ollut ajatellutkaan. Se voisi onnistua. Tosin hiukan kömpelöähän se on, jos pitää montaa erillistä ohjelmaa ajaa yhtä aikaa. Tarve ei ole itselläni, mutta 3-8 asemaa on. Ja Windowsin puolella Nero Burning ROM on se, mitä tähän asti on käytetty.

4
Onko Linuxille ohjelmaa, joka osaisi polttaa monella asemalla samanaikaisesti?

5
Mulla on ollut tämmöinen reilun puoli vuotta. Ei oo mitään negatiivista sanottavaa laitteesta. Toimii niinkuin käyttäisi lankapuhelinta. Piti hankkia semmoinen, joka ei tarvitse tietokonetta, kun saman valmistajan USB-versiota en saanut toimimaan linuxin kanssa.


Sivuja: [1]