Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ArmAnt

Sivuja: [1] 2
1
Laitealue / Vs: ZTE MF636 HSUPA mokkula ongelma[toimii]
« : 16.08.09 - klo:18.58 »
Mun käsityksen mukaan tämä jatkuva bittivirta nimenomaan katkaisee sen yhteyden. Koska mulla toimii toi hyvin, jos en lataile hirveesti mitään, mut heti kun rupeen lataamaan jotakin isompaa sivua jossa on kuvia, tai jotakin tiedostoa, niin katkeaa netti. Sitten olen yleensä heti kun tämä on tapahtunut, mennyt tuonne network manageriin ja katkaissut netin ja käynnistänyt uudelleen. Jos en tee sitä tarpeeks nopeasti (niin minusta tuntuu) niin netti menee kokonaan jumiin ja joudun poistamaan tikun usb-paikasta hetkeksi.

2
Laitealue / Vs: ZTE MF636 HSUPA mokkula ongelma[toimii]
« : 13.08.09 - klo:18.11 »
Saunalahti: jumittaa (armant)

3
Laitealue / Vs: ZTE MF636 HSUPA mokkula ongelma[toimii]
« : 11.08.09 - klo:22.23 »
En mä tässä ubuntussa tiedä, mutta xp:llä ei oo katkeillut tälleen, signaali on ollut voimakas ja tikku ei ole siirtänyt paikkaansa. ubuntun signaalia en osaa tarkistaa.

Tää katkee oikeestaan vaan sillon, kun netti joutuu suurelle rasitukselle. Esim jos koitan ladata tota hitsin näytönohjaimen ajuria... :S

4
Laitealue / Vs: ZTE MF636 HSUPA mokkula ongelma[toimii]
« : 10.08.09 - klo:19.16 »
Tein ton, mut ei se auttanu netin katkeiluun. Rupee kyl oikeesti ottaan päähän tää touhu. Mut luultavasti se johtuu siitä, että tää mun mokkulamalli tosiaan on zte mf636+ eli mulla on jotaki tosi hienoja plus ominaisuuksia, joista saan nyt kärsiä...

5
Laitealue / Vs: ZTE MF636 HSUPA mokkula ongelma[toimii]
« : 10.08.09 - klo:17.46 »
itseasiassa mulla ei oo amd:n prossua ollenkaan, vaan intelin 4 ydin, mutta kokeillaan nyt tuota, kun kerran linux tän tunnistaa amd:ks

6
Laitealue / Vs: ZTE MF636 HSUPA mokkula ongelma[toimii]
« : 08.08.09 - klo:16.05 »
no hitsi, tuosta innostuneena päätin itsekin kokeilla kyseistä ohjetta. Ei kuitenkaan toimi mulla koska:

root@artturi-desktop:~# dpkg -i usb-modeswitch_0.9.7_i386.deb
dpkg: virhe käsiteltäessä usb-modeswitch_0.9.7_i386.deb (--install):
 paketin arkkitehtuuri (i386) ei sovi yhteen järjestelmän arkkitehtuurin (amd64) kanssa
Käsittelyssä tapahtui liian monta virhettä:
 usb-modeswitch_0.9.7_i386.deb
root@artturi-desktop:~#

7
Laitealue / Vs: ZTE MF636 HSUPA mokkula ongelma[toimii]
« : 08.08.09 - klo:14.23 »
KAveri sanoi, että tuota rimpsua, jonka sain nyt sitten kuitenkin tehtyä, ei olisi tarvinnut tehdä, koska se oli tehty ubuntun eri versiolle, kuin mikä minulla on käytössä.

Hän antoi minulle tällaisen linkin, jossa on komento, jonka laitoin hyperterminaaliin windowsissa. Tosin se ei korjannut ongelmaa, netti katkeilee edelleen. Tosin nyt ei tarvitse enää irrottaa tikkua pois, vaan voin ohjelmallisesti katkasta yhteyden ja alottaa uudelleen.. jeejee.

http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=53&t=562

8
Laitealue / Vs: ZTE MF636 HSUPA mokkula ongelma[toimii]
« : 08.08.09 - klo:11.03 »
...

Lainaus
Avautuvasta tekstitiedostosta haetaan otsikko ZTE MF628 HSDPA USB dongle, jonka alapuolella alapuolella oleva rivi
 <match key="@info.parent:usb.product_id" int="0x0015">
muutetaan muotoon
 <match key="@info.parent:usb.product_id" int="0x0031">

9.Alt ja F2 avautuvalle komentoriville (ilman #-merkkiä)
#sudo gedit /etc/init.d/rc.local
avautuvan tekstitiedostoon kirjoitetaan rivit (ilman #-merkkejä)
#modprobe -r usbserial
#modprobe usbserial vendor=0x19d2 product=0x0031

10.Kopioin jostakin linkistä alla olevan wvdial.conf-tidoston, joka toimi lähes sellaisenaan. Siinä on  varmaan turhia rivejä, nopeuskin yliarvioitu Toimi kuitenkin
Alt+F2 jossa komento #gksu gedit /etc/wvdial.conf (ilman tuota #...)
[Dialer Defaults]
Modem = /dev/ttyUSB2
ISDN = off
Modem Type = USB Modem
Baud = 7200000
Init = ATZ
Init2 =
Init3 =
Init4 =
Init5 =
Init6 =
Init7 =
Init8 =
Init9 =
Phone = *99#
Phone1 =
Phone2 =
Phone3 =
Phone4 =
Dial Prefix =
Dial Attempts = 1
Dial Command = ATM1L3DT
Ask Password = off
Password = off
Username = na
Auto Reconnect = off
Abort on Busy = off
Carrier Check = off
Check Def Route = off
Abort on No Dialtone = off
Stupid Mode = on
Idle Seconds = 0
Auto DNS = on
;Minimize = off
;Dock = on
11.Päivitys tuoreempaan versioon ensin 8.10 ja sitten 9.4 suosittelen muillekin jos on mokkula käytössä.

Moi, sain tehtyä tämän lainaukseni alussa olevaan kohtaan asti tätä ohjetta, eli säädin windowsissa mokkulaa jne, mutta koska olen uusi ubuntukäyttäjä (kerran joskus kokeillut) niin en oikein hanskaa tätä touhua.
Sain myös kirjoitettua komentoriville tuon komennon painamalla alt + f2 jolla avataan se tekstitiedosto, mutta tässä se ongelma onkin. Mun tekstitiedostsossa ei lue yhtään mitään, enkä voi etsiä sieltä mitään tietoja sen takia...
Käytän toki ubuntu 9.4 versiota.

Tästä ongelmasta tällä kertaa johtuu mun kaikki muut ongelmat, koska en voi ladata näytönohjaimen ajuria tähän, joten en saa resoluutiota yli 800x600 ja en voi myöskään ladata päivityksiä ubuntuun, koska nettiyhteys katkee kokoajan kun se joutuu kuormitukselle. Ihme touhua sanoisinko.

9
Kantsii kyl varautua, et kaikenlaisia ongelmia voi tulla. Ainakin mä oon itse törmännyt miljoonaan pikkuongelmaan käytettyäni ubuntua tän parin viikon ajan. (tai en oo varma tarkasta ajasta.)

Tällasia ongelmia itse olen löytänyt:
Näytönohjaimien toiminta, eli ubuntu ei tue kovinkaan monia näytönohjaimia, jos omistat Atin näytönohjaimen, niinkuin meillä molemmmissa koneissa, niin se voi olla hyvä ongelman aiheuttaja ehkäpä
Kaikki ubuntulle tarkoitetut ohjelmat eivät edes käynnisty.
Tuo mustaruutujuttu.
Mulla on myös näppäimistön tukemisessa ollut jotakin ongelmia, eli näppäimet menee välillä käsittämättömästi jumiin.
Web-kameraa en ole vielä edes ehtinyt säätämään, kun sitä ei tarvita niin useasti. Ainakaan se ei toimi suoraan, siitä olen varma.
Tulostimet on vaikeita tapauksia, toivottavasti et omista ainakaan samaa tulostinta, joka on minulla, eli canon mp510, koska skannaus koneelle on sitä käyttämällä mahdotonta, tai ainakin vaikeeta.
Ulkoiset kiintolevyt eivät välttämättä toimi oikein ubuntulla.
Sama pätee joitakin cd-rom-/dvd-asemia (elokuvien toimimaan saattamisessa saat säätää aika paljon, mut se ei ole vaikein asia kuitenkaan.)
Joskus saattaa käydä niin, että äänet lakkaavat toimimasta, boottaus auttaa siihen. =)
Myös joidenkin ohjelmien päälle saaminen saattaa vaatia boottaamista. Esim minulla välillä dvd-soitin.

Minäkin mieluusti käytän tätä käyttöjärjestelmää, mutta haluaisin käyttää sitä ilman ongelmia. Uusin ongelma on se, että uudelta kameraltani en voi ladata kuvia koneelle. Sen kait saan itse hoidettua jotenkin. 

Sellasen pointin oon itse huomannut, että ubuntussa tulee väkisinkin ongelmia, mutta ne saattavat myös kadota mystisesti, harvoin minkäänlaista virheilmoitusta mistään tulee, tai ainakaan mulle ei ole tullut, en sitten välttämättä edes tiedä, että mistä niitä pitäisi lukea.

10
Mullekin aina välillä käy toisella tietokoneella samalla tavalla, tosin olen käynnistänyt aina uudelleen koneen ja ruutu ei ole ollut ihan kokonaan musta, vaan yläkulmassa on vilkkunut valkoinen viiva.. Joten ihan samasta ongelmasta ei välttämättä ole meillä kysymys. kun ei kirjautumisen äänimerkkiäkään tule mulle.. Se on vaan näitä ubuntujuttuja, kyl se toimii useimmilla kerroilla varmaan sullakin?

11
Etsiskelin ajureita sitten siihen, mutta en löytänyt synapsiksesta, joten päädyin etsimään netistä, löysin, mutta en osaa asentaa.

http://alpha02.c-wss.com/inc/ApplServlet?SV=WWUCA900

Eli tuolla on ajuri, mutta kun lataan tiedoston, niin pakettienhallinta ei tajua siitä paskaakaan. Mitä mun pitää tehdä, että mä saan sen skannerin ja tulostiminen ajurit asennettua ja toimimaan kunnolla?

12
En tiedä mikä on, mutta äsken huomasin, että äänet ei toimi. Eilen toimi vielä ihan hyvin, mutta ei toimi enää. Ei niin mitään virheilmoitusta, ne vaan lakkas toimimasta. Johto on kyllä kiinni koneessa ja virrat päällä kaijuttimissa. Kokeilin noita pöytäkaijuttimia ja sitten vielä näitä luureja mitkä on nyt tälläkin hetkellä päässä, mut mitään ääntä ei kuulu. Tää on ärsyttävä lisä näihin muihinkin ongelmiin, mitä tässä ubuntussa on, tai mitä mun koneella on ubuntukäyttöjärjestelemässä... Pikkuhiljaa alan kyl kypsymään tähän, kun kaikki lakkaa toimimasta, eikä mitään voi tehdä kunnolla ilman kauheeta säätämistä. Koitan vielä käynnistää uudelleen usein jotkin ongelmat on lähtenyt sillä, että koneen käynnistää uudestaan. (esim dvd-soitinta ei välttämättä saa toimimaan, jos ei alota puhtaalta pöydältä)

Jaahas, en tiedä mikä oli, mutta boottaaminen korjas ubuntun vähäks aikaa taas.. :)

13
Kiitos teille molemmille. Sä Heikki saatat muuten olla mulle sukua. :P

14
Haluaisin osioida tämän kiintolevyn kahteen osaan ilman laittamatta ubuntulevyä koneeseen, tai asentamatta mitään uudestaan tänne. Mistä sen voisi tehdä?

15
Ei, näppis ei ole usb:ssä. Ainoastaan wlan ja kiintolevy ovat. Nyt on se kiintolevykin taas päällä ja kiinni, mutta mitään ongelmia ei ole ollut. Tosi mystistä on tämä...

16
Lainaus
1) Poista (mahdolliset) työpöytätehosteet.
2) Ota irti kaikki ylimääräiset USB-laitteet. Jos näppis käyttää USB:tä, niin sen tietty joutuu jättämään.
3) Testaa jonkin aikaa onko tilanne muuttunut miksikään
4) Raportoi uudet havaintosi täällä tai vaikkapa https://bugs.launchpad.net foorumilla.

No nyt ei taas ole ollut mitään näppäilyongelmia, kun otin ulkoisen kiintolevyn pois. Oliskohan se ollut siitä sitten.. Tai en tiedä. Outo juttu kertakaikkiaan. Mut siinä vaan on se, että sitä ei viittis kauheesti rempata edestakas, varsinkin, kun se usb sisääntulo (sanotaanko sellasiks) on koneen takana, yleensä se on aina kiinni, mutta saattaa välillä olla sammuksissa.

Lainaus
Kohta tulee myrtti ja murahtaa Cheesy Sanoiko joku että täällä on pelkkiä jätkiä?

Oho, taas yks asia, jota en huomannut ottaa huomioon. Mutta toisaalta kyl sun aika äijä tarvii olla, kun käytät linuxiakin. ;) (Samoilla linjoilla vastataan tietysti;P) En ole sovinisti.
   
Lainaus
Monien linuxdistrojen käyttäjäystävällisyys paranee koko ajan. Ei kannata ottaa siitä paniikkia, se vain vaatii vielä vähän kehitystyötä.

Monet linuxin ja sen ohjelmien kehittäjät vain tuntuvat panostavan enemmän ohjelman toimivuuteen kuin ohjelman käyttäjäystävällisyyteen. Kyllä monet asiat linuxissa on silti jo ihan yhtä käyttäjäystävällisiä kuin windowsissa. Jotkut jopa enemmänkin käyttäjäystävällisiä. Esim linuxin pakettienhallinta on varsin helppo ja näppärä tapa asentaa ohjelmia. Windowsin tapa tuntuu kivikautiselta verrattuna siihen. Monet windowsin käyttäjät vain menevät tuossa lankaan alussa kun siirtyvät linuxiin. Kyllähän se hämää kun ei tarvitsekaan tehdä asioita niin vaikeasti.  Wink

Mitä tulee noihin 3D ominaisuuksiin, niin sellainen varoituksen sana, että atin kortit voivat toimia hyvin vaihtelevalla menestyksellä. Jos oikeasti tahtoo linuxissa 3D:tä pyöritellä niin kannattaa alkaa miettimään nvidian kortiin vaihtamista. Säästää ainakin hermoja jos ei muuta. Minä en väitä etteikö noita voisi atin kortilla pyöritellä, mutta ongelmia voi tulla enemmän vastaan.

Itse asensin joskus opensusea koneeseen, jossa atin kortti ja en saanut edes näyttiksen ajureita asennettua. Vähän aikaa jaksoin tapella ja meni hermot ja otin hyllyltä pölyttymästä vanhan nvidian korttini ja pistin koneeseen kiinni. Kaikki toimi loistavasti sen jälkeen. Ajuritkin asentui kivuttomasti.

Epäilemättä olet erittäin oikeassa tuossa käyttiksen laatu paranee kokoajan - jutussa. Mut atin korttia en kyl halua laittaa pois, koska se oli sillon joskus sen verran kallis vempele, eikä se vieläkään ole ihan loppuun pyöritelty, että pakko sitä on käyttää loppuun saakka. Tuntuu se ihan hyvin pyörittävän näitä pelejä, joita oon kokeillut tässä. Tosin en mitään kovin ihmeellisiä pelejä olekaan kokeillut vielä. Viimeaikoina on pelaamiset aika paljon jäänyt. Ja tässä koneessa oli valmiikskin joku atin kortti, sellanen vähän huonompi, jonka vaihdoin, eli en voi palata vanhaankaan.. :/ Ei uo helppoa tämä elämä.

17
Mun provokaationi tässä keskustelussa, tai edes tällä palstalla jäi pelkästään tuohon otsikkoon, sen jälkeen olen pyrkinyt keskustelemaan asiallisesti, jos haluatte, niin voin muokata otsikkoakin, kun se tuntuu niin monia häiritsevän.

Kiitos taas tuosta tiedosta, että X pitää käynnistää uudelleen. Teenpäs sen nyt sitten, kunhan olen muokannut otsikkoa.

Noniin, käynnistin x:n uudelleen ja todentotta, Resoluutio on nyt se mihin olen windowsissa tottunutkin, elikä 1280x1024.

Ehkä mä jokupäivä vielä opin käyttämään tätä. ;)

Täytyy kyllä antaa teille jätkät tunnustusta, että ootte jaksaneet mua täällä, en edes kovin montaa valittavaa kommenttia ole saanut, vaikka otsikko jo oli aika provosoiva. Kiitos!

Otsikossa olevat asiat on niitä, jotka voin varmaankin itsekin sählätä kuntoon, wlan ei ole enää ollut nimittäin ongelmana, se varmaan johtui siitäa automatixista silloin - ja uudelleen asentaminen auttoi siihen hyvin. No, alku on kieltämättä vähän kivenen ollut, Luultavasti myös tämä näppäimistöjuttukin selviää ajan myötä ja pääsen varmaan windowsajattelustakin jossakin välissä.

18
Mä koitin komentaa tuota, mutta mitenkä mä valitsen niitä resoluutioita? Enteristä se valikko häviää pois... Hiirellä ei tee tuolla mitään ja mitään x:ää, tai vastaavaa en voi sinne laittaa. Jaahas, välilyönti oli se näppäin. Just tällaset ärsyttää, kun missään ei kerrota yksityiskohtaisesti vaan oletetaan, että käyttäjä tietysti tietää, että mitä pitä tehdä, miten ihmeessä mä voisin tietää, että ruutuun laitetaan piste painamanna välilyöntiä?

Paitsi, että ne mun valinnat eivät jääneet voimaan enterin painamisen jälkeen, nyt siellä on edelleen vaan ne 3, joista nyt mulla on käytössä 1024x768, niitä uusia resoluutioita ei edelleenkään ole järjestelmä->asetukset-> näytön tarkkuus - paikassa.

Elikä, kun olen saanut valittua tarvitsemani resoluutiot, niin miten pitää edetä?

19
Siis kyllähän mä tiedän mihin tämä näyttö pystyy, koska olen käyttänyt sitä windowsilla jo ties kuinka kauan. Tämä on scaleo C772 ja 17". Tollanen putkinäyttö siis. Kannettavat on tietty varmaan vähän eri tapauksia, mut pöytämallisissa koneissa - ja niiden näytöissä on väkisinkin vähän paremmat resoluutioiden käyttömahdollisuudet. Ja todellakin tässä näytössä on ollut käytössä isompi resoluutio. Jopa siskoni kannettava kykenee suurempaan resoluutioon, kuin 1024x768.

Useita kyselyitä systeemissä on se ongelma, että täällä on muitakin käyttäjiä, kun pelkästään mä. Tai siis muita kyselijöitä, jotka myös tekevät ketjuja, vastaajallehan se ei ole ongelma, jos joku kysely hukkuu johonkin. Jos mä nyt tästä vetäsen 5 ketjua tonne, niin siitä seuraa se, että 5 jonkun muun tekemää ketjua katoaa näkymättömiin, eikä se välttämättä ole kauheen mukavaa heidän kannaltaan.

Huomasin sun vastauksen, lueskelinkin jo noita muiden ongelmia. Ihan kiva juttu, että en oo yksin tän juuuutun kanssa. :]

Mä laitoin eilen, vai oliko jo toissapäivänä ajurin tähän näytönohjaimeen rajoitettujen ajureiden hallinnan kautta, en tiedä mikä ajuri se nyt sitten on, ainakin linux ilmoitti, että ubuntu ei tue sitä kokonaan. Tai siis tämä gnome, vai mikä se nyt on, ei tue sitä ajuria. Se mua tässä ketuttaa, kun pitää joka asiaan asentaa oma joku pikkuohjelma. Joku joka korjaa näppisongelman, joku joka saa ajurin tukemaan myös työpöytää, joku joka saa sen ajurin tukemaan 3d-sovelluksia jne.. Joka asiaan on kauheesti ohjelmia, eikä helposti saa mitään toimimaan kunnolla, jos ei lue kilometrin pitusta opaskirjaa siitä asiasta. Tai vähän tällasen käsityksen mä oon tästä hommasta saanu. Se lähti siitä, kun piti saada dvd toimimaan...

Mä en oo sellanen säätäjä, mä käytän käyttöjärjestelmän näkyvää osaa, en sitä, joka on näkymättämissä, vaan mulle se on ihan yhdentekevä, kunhan se saa sen näkyvän osan toimimaan kunnolla. Mä en tykkää mistään ohjelmanpätkien kirjottelusta, tai jonkun komentokehotteen kanssa pelleilemisestä - ja oon satavarma, että suurin osa tietokoneen käyttäjistä on mun kaltaisia, sen takia ne käyttääkin windowsia, koska sitä on helppo käyttää, se tulee yleensä valmiina koneen mukana, eikä tarvi perehtyä liikaa koneen toimintaan. Toisaalta liiallinen perehtymättömyys aiheuttaa sen, että koneeseen tulee ongelmia, mutta joku raja sentään pitäis olla. Tuo on windowsin hyvä puoli ja melkein ainoa, mistä siinä pidän. Ubuntussa on sitten omat hyvät puolensa.

Mä käytän tätä konetta niinkun autoakin, mun ei pitäis tarvita kokoajan mennä veivaamaan sitä moottoria käyntiin, tai jollakin sumutuspullolla mennä avustamaan kaasaria, että se toimis. Tai asennella sinne jotakin sumutuspulloja kaasarin yhteyteen. Mä vaihdan öljyt, renkaat ym pikkuhuollot, mutta en kokoaikaa haluais olla säätämässä sen kanssa, koska se on käyttöesine, sen ei pitäis käyttää mua. Haluaisin suosiolla jättää insinööreille käyttöjärjestelmän suunnittelun sellaiseksi, että se toimii käyttäjien tarpeiden mukaisesti kunnolla ja helposti.

Näytönohjain on ATI radeon 9700.

Ainiin, yks ongelma näissä on se, että kysyjä ei välttämättä tiedä mitä asioita ongelmaan liittyy. Mulla ei esimerkiks ollu hajua, että jotkut usb-laitteet vois vaikuttaa jotenkin mun ongelmiin ubuntun kanssa.

20
Ikävä kuulla, että yhdelle koneelle kasaantuu noin monta ongelmaa.

ArmAnt, kerro mikä kone ja mikä näyttö näyttö sinulla on. Kullekin ongelmalle kannattaisi myös avata uusi keskustelusäie, sillä tuskin moni näytön säädöstä jotain tietävä hoksaa kyselyjäsi tämän keskusteluotsikon takaa. Samoin tuo skandien katoamisongelma on myös täysin oma ongelmansa, joten sillekin oma keskustelusäie. Näppäimistön jumittumisesta näköjään jo kyselitkin eri otsikon alla.

Ja kannattaa ensin varmistaa, ettei näistä jo löydy ratkaisua aiemmista keskusteluista täällä tai muualla.


Tämä on tällainen vuonna kivi paperi ja sakset ostettu fujitsu siemensin konepaketti. Kaikki siis ovat heidän valmistamaansa, mutta näytön resoluutioon tietääkseni vaikuttaa enemmän näytönohjainkortti, koska kaikki nykyiset näytöt kykenevät suurempiin resoluutioihin, kuin mainitsemani 1024x768

Se, että en ole tehnyt jokaiselle kyselylle eri aihetta johtuu siitä, että on tosi ärsyttävää, että sama tyyppi tekee miljoona keskustelua jokasesta pikkuongelmasta. Tai itse koen sen vähän ärsyttävänä. Yritän siis kaikesta huolimatta ajatella myös teitä ja pitää aiheeni mahdollisimman suppeina, Monesti voi helposti tulla valitusta siitä, että joku tekee useita aiheita. Sitä koitan välttää.

Kirjainlitanioiden tulemisen "korjasin" laittamalla toiston eston päälle, mutta edelleen huomaa, että millon näppäimistö olis menossa jumiin, koska kone jää vähänkun "lataamaa" tekstiä, jota kirjotan, eikä tee sitä reaaliajassa, jotenka sen normaalisti pitäisi tehdä.

Tässä tulee kaikki yksittäiset koneen tiedot:

näyttö: scaleo c772 muistia: 757mt, prosessori: amd athlon xp 1600+. kiintolevy: ST340810A 40gb
Sitten on 2 levyasemaa ja diskettiasema. Lite-on ltr-16102B (master) ja LG dvd-rom drd-8160B
Sitten on diskettiasemakin vielä, siitä en tiedä mitään, en edes käytä sitä. ohjeinkortti: club 3d radeon 9700.

Mulla on usb 2.0 tollanen lisäkortti tuolla laitettuna myös, sen välityksellä toimii wlanin antenni, tai mikskä sitä sanotaan, noh, oon kuitenkin sen avulla netissä.

Käyttämäni lisälaitteet: ulkoinen kiintolevy 500gb, en jaksa nyt tonkia sen tietoja... Muistikorttia käytän myös joskus harvoin.

Sitten tän käyttöjärjestelmän tiedot tulee tässä:

gnome: 2.18.1 (Ubuntu 2007-04-10)
kernel: 2.6.20-16-generic (#2 SMP Thu Jun 7 20:19:32 UTC 2007)

os type: linux
gcc version: 4.1.2 (i486-linux-gnu)
xorg version: 7.2.0 (04 April 2007)

uptime: 0 days 8 h 10 min

Sivuja: [1] 2