Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - thelineva

Sivuja: [1] 2 3
1
Nyt asensin T-laskun Ubuntu 11.10:n 64-bittiseen versioon, ja meinaa olla pientä bugia. T-lasku kaatuu, jos koittaa laittaa viivästyskorkoprosenttia nuolesta pienemmäksi tai jos koittaa tallentaa tiedostoa pdf-muodossa.

Ongelmat johtuvat siitä, että T-laskun deb-paketti on käännetty Ubuntu 10.04:ssä, jossa on Qt 4.6, ja käytössäsi on Ubuntu 11.10, jossa uudempi Qt:n versio 4.7. Ohjelmatiedosto ei ole yhteensopiva eri Qt-versioiden kanssa. Tämän vuoksi paketointi pitäisi tehdä uudelleen jokaista Ubuntu-versiota varten, mutta tämä olisi erittäin työlästä, joten olen päättänyt tehdä paketoinnin vain uusimmalle LTS-versiolle. Paketointien tekemiseen on myös Web-palveluita (Launchpad, Open Build Service), mutta tietääkseni millään niistä ei voi paketoida ilmaiseksi suljetun lähdekoodin sovelluksia.

T-lasku toimii kuitenkin Ubuntu 11.10:ssäkin tar-paketista asennettuna. Tar-paketin voi ladata T-laskun kotisivulta.

2
Pistin vahingossa päälle valinnan "Vain laskulistan laskuihin kohdistuvat suoritukset". Nyt kokeilujen jälkeen päättelen tuon valinnan ollessa päällä suorituspäiväkirjaan tulee ne laskut, joiden päivämäärä (siis laskun kirjoituspäivä) on annettujen päivämäärien välissä. Jos valinta on pois, sitten tulostuu ne laskut, joiden maksupäivämäärä on annetulla välillä.

Jos Vain laskulistan laskuihin kohdistuvat suoritukset -valintaruutu on valittuna, niin maksusuorituksia haetaan pääikkunan laskulistassa olevista laskuista. Jos taas valintaruutua ei ole valittu, niin maksusuorituksia haetaan kaikista laskuista. Kummassakin tapauksessa hakua voi lisäksi rajata syöttämällä maksupäivämäärävälin.

Voiko Tlasku käyttää webhotellini postgresql tietokantaa?

Laskutustietojen tallentamiseen voi käyttää myös web-hotellin PostgreSQL-tietokantaa, mutta tietokantapalvelimelle on avattava SSH-tunneli aina ennen T-laskun käynnistämistä. Tunnelin voi avata Linuxissa komennolla

Koodia: [Valitse]
ssh -L 9999:db.example.com:5432 username@ssh.example.com
Korvaa komennon db.example.com tietokantapalvelimen osoitteella, username SSH-käyttäjänimellä ja ssh.example.com SSH-palvelimen osoitteella. Windowsissa tunnelin voi avata esimerkiksi Puttyllä (ks. Kapsin ohje).

Tietokanta-asetukset syötetään T-laskuun valitsemalla Lasku | Valitse yritys | Muokkaa. Palvelimen osoitteeksi syötetään localhost ja portiksi 9999.

Toimiiko windows ja linux versioiden tiedostot ristiin?

T-laskun Windows- ja Linux-version tietokantatiedostot toimivat ristiin.

3
Ei osu okulaariin ei sitten millään, saako tuohon laskuun laitettua normaalia ennakonpidätystä mukaan. ALV ei tule kyseeseen vaan ihan normaali "duunarivero"?

Ennakonpidätyksen voisi syöttää negatiivisena laskuriville.

Onko saatavissa RSS tai ATOM syöte tai ehkä sähköpostilista jotta saisi tietää T-Laskun uusista versioista? Nyt koitan muistaa kerran viikossa katsoa sivun http://helineva.net/t-lasku/versiohistoria/, tosin on mennyt parikin viikkoa ennen kuin huomaan uuden version.

Atom-syöte on saatavilla osoitteessa http://helineva.net/t-lasku/atom/.

4
Huomasin pienen vian jos käynnistää t-laskun käyttäjänä jolla ei ole kirjoitusoikeutta tietokantatiedostoon. Tällöin jos muuttaa jotain, ilmoittaa t-lasku ettei pysty tallentamaan muutosta. Tämä sinänsä on kuten pitääkin, mutta t-lasku ei suostu sammumaan Lopeta-toiminnolla, koska tehtyjä muutoksia ei ole tallennettu (eikä tallennus edelleenkään onnistu).

Sulkemisen pitäisi tosiaan onnistua ilman muutosten tallentamista tietokantavirheen sattuessa. Korjaan tämän seuraavaan versioon.

Elikkä tein laskun, jossa toistakymmentä riviä. Niin paljon etteivät mahtuneet siihen niille varattuun tilaan. Niinpä kaikki laskut rivit hyppäsivät seuraavalla sivulle ja ensimmäisellä sivulla on pelkät tiedot, ei rivejä.

Onko dokumentoitu vika vai teenkö jotain väärin?

En ole saanut tätä virhettä toistettua. Onko vika ilmennyt myös uusimmassa versiossa?

Pieni kehitysidea tähän, sähköpostiasetuksissa voisi olla Thunderbirdin ja Evolutionin lisäksi myös Kmail

Tutkin, saako Kmaililla lähetettyä sähköpostia komentorivin kautta. Luulen, että onnistuu.

Pikku vika löytyi. Laskurivejä kirjoitettaessa painike "Lisää rivi" antaa ymmärtää Alt-L on pikanäppäin jolla laskurivin saa lisättyä ilman hiirtä. Hiirella klikkaamalla painike toimii, tuo pikanäppäily ei toimi. Se näyttäisi valitsevan painikkeen, sen väri muuttuu, mutta laskuriviä ei ilmaannu.

Vika johtui siitä, että Lasku-valikolla ja Lisää rivi -painikkeella oli sama pikanäppäin. Korjasin vian versioon 1.10.0.

Törmäsin harmittavaan ominaisuuteen, eli laskuriviä kirjoitettaessa voin á-hinnan valita veroton tai verollinen. Nyt meni laskuja väärin, kun tuo asetus jää voimaan, mutta se valintaruutu on piilossa eli sitä ei näe. Yhteen laskuun piti syöttää hinta verottomana, mutta nyt meni kaikkiin sen jälkeisiinkin laskuihin.

Tuo valinta tulisi olla näkyvissä selkeästi siinä vaiheessa kun laskuriviä kirjoittaa. Tai sitten voisiko sen toteuttaa niin, että se palaa oletusasetukseen kun vaihtaa toiseen laskuun?

Uusimmassa versiossa 1.10.0 á-hintasarakkeen otsikko muistuttaa käyttäjää á-hinnan syöttötavasta.

Huomasin tuossa laskua tulostaessani että tulostetussa laskussa tuotteiden yhteissumma tulee väärään kohtaa.

Ehdotan itse että asia korjattaisiin oletus-laskupohjaan sillä mielestäni laskussa on hyvä näkyä määrän lisäksi yksikkö ihan otsakkeenakin. Mutta jollei tuo helposti onnistu niin pystytkö tekemään muutoksen jo aiemmin tekemääsi laskupohjaan ja laittamaan sen liitteenä vastauksessa.

Virhe johtuu vanhoista viallisista laskupohjista. Uudessa versiossa yksikön saa omaksi sarakkeekseen seuraavalla tavalla:

  • Valitse Muokkaa-valikosta Tulostusasetukset.
  • Klikkaa Muokkaa laskupohjia -painiketta.
  • Kopioi tekstikentän sisältö leikepöydälle (Ctrl+C).
  • Lisää uusi laskupohja Lisää-painikkeella tai valitse pudotusvalikosta aiemmin lisäämäsi oma laskupohja.
  • Korvaa tekstikentän teksti leikepöydän sisällöllä (Ctrl+V).
  • Korvaa rivi 18 eli var UNIT_COL = false; tekstillä var UNIT_COL = true;
  • Klikkaa Tallenna-painiketta ja valitse Laskupohjat-kohdan pudotusvalikoista tämä uusi laskupohja.

5
Löysin pienen vian. Tuotenumeroon voi kirjoittaa välilyönnin tai useamman loppuun. Tämä sotkee tuotenumeron perusteella syöttämistä, tuotetta ei tunnisteta. Siis jos kirjoitti tuotenumeroksi "123 " ei tuotenumerolla "123" löydy yhtään tuotetta.

Kiitos ilmoituksesta. Teen tuon korjauksen ohjelman seuraavaan versioon.

6
En ole keksinyt miten tuollaisen tapahtumaluettelon saa Osuuspankin verkkopankista. Tai Kultalinkki versio 6.20:stakaan, muuten kuin ostamalla siihen lisäpalvelu.

T-laskun kanssa yhteensopivan tapahtumaluettelon saa tallennettua näin:

  • Valitse oikeassa reunassa olevasta Pikavalikosta Tilitapahtumat.
  • Siirry Verkkotiliote-välilehdelle.
  • Valitse ajanjakso.
  • Klikkaa Lataa pelkät tilitapahtumat tiedostona -linkkiä.

7
Jotain hämminkiä vielä on, kun tiedosto /usr/lib/libQtScript.so.4 kyllä löytyy mutta make valittaa

/usr/bin/ld: cannot find -lQtScript

Löysin Stack Overflowsta samanlaisen ongelman. Virheilmoitus johtuu siitä, että Debianissa ei ole Qt-kirjastoille .so-päätteistä symlinkkiä, jolloin linkkeri ei löydä kirjastoja. Toisessa vastauksessa on kerrottu, kuinka kirjaston nimen voi määritellä gcc:lle tarkemmin. Korvaa T-laskun Makefilen rivit 2 ja 3 seuraavilla:

Koodia: [Valitse]
gcc -l:libQtScript.so.4 -l:libQtSql.so.4 -l:libQtXml.so.4 \
 -l:libQtGui.so.4 -l:libQtCore.so.4 -lpthread \
 -o t-lasku -tlasku-relocatable

Tämän jälkeen linkkauksen pitäisi onnistua.

8
Hep, taas löysin bugin. Jos laittaa summaksi negatiivisen summan, niin pilkun jälkeinen osuus toimii jonkinlaisena omana erikseen vähennettävänä osana... testaamalla selviää mitä mä tarkoitan.

Kiitos ilmoituksesta. Julkaisin äsken uuden version T-laskusta, jossa tämä bugi on korjattu.

9
Saako syötettyjä tietoja mitenkään automaattisesti päivitettyä serverillä, että ne näkyisivät kaikilla koneilla heti, eikä t-lasku ohjelmia tarvitsisi sammuttaa ja käynistää uudelleen. Käytän postgres palvelin ohjelmaa.

T-lasku ei saa tietoa tietokantapalvelimelta siitä, että tietoja on muokattu toisella koneella. Tämän takia T-lasku soveltuu huonosti usean käyttäjän samanaikaiseen käyttöön. Päivitetyt laskujen tiedot tulevat kyllä näkyviin haettaessa ne uudelleen, mutta asiakastiedot päivittyvät vasta, kun T-lasku käynnistetään uudelleen.

Eräs asia mitä minä kaipaan on mikä kaikista puuttuu on tuotteiden oma sisään osto hinta sarake ja kate pronsetti sarake Siitä se vois laskee myytti hinnan jos laskussa yritää antaa alennusta enenmän kuin on kate voisi luku muuttua punaiseksi hinta sarakeella.

Myyntihintojen laskeminen olisi parasta tehdä taulukkolaskentaohjelmalla. Voisit ensin viedä tuoteluettelon T-laskusta taulukkolaskentaohjelmaan csv-muodossa, lisätä siihen sarakkeet sisäänostohinnalle ja kateprosentille ja lopuksi lisätä laskukaavan myyntihintojen soluihin. Tämän jälkeen voit tuoda tuotetiedot päivitetyillä myyntihinnoilla takaisin T-laskuun. Ylimääräiset sarakkeet eivät haittaa tuonnissa.

Eli kun tuotelistan vie ne on järjestyksessä:
Nro,Nimi,Yksikkö,ALV-%,Veroton,Verollinen
Mutta tuodessa niiden pitää olla:
Nro,Nimi,Yksikkö,Verollinen,ALV-%,Veroton

tuskin tuo on tarkoituksella noin tehty.

Mulla näköjään versio 1.8.0

Sarakkeiden pitäisi tosiaan olla samassa järjestyksessä sekä viennissä että tuonnissa. Korjaan tämän ohjelman seuraavaan versioon.

10
mulla on kyllä varmaan pahemman luokan lukihäiriö kun en tämän ketjun viesteistä saa mitään vastausta t-aika ohjelmasta joka kuitenkin on t-laskun ajankäyttön tuontiin liittyvä ohjelma, et voisitko vähän tarkentaa mulle? :)

Kyseistä T-aika-ohjelmaa ei saa varmaankaan enää ladattua mistään. Eräs T-laskun käyttäjä kuitenkin halusi ohjelmaan toiminnon, jolla T-aika-ohjelman tuntitiedot saa tuotua helposti T-laskuun.

T-aika-ohjelma tuottaa tuntitiedoista tavallisen tekstitiedoston, joten sellaisen saa tehtyä esimerkiksi taulukkolaskentaohjelmalla. Esimerkki tiedostosta:

Koodia: [Valitse]
Työaikaraportti:  28.02.2011 17.00
Työntekijä:       Työntekijä A
Laskuttaja:       Laskuttaja A

Asiakas    Työtyyppi  Aloitusaika       Lopetusaika       Työaika (min)
Asiakas A  Tyyppi A   28.02.2011 12.00  28.02.2011 13.00  60
Asiakas B  Tyyppi B   28.02.2011 15.00  28.02.2011 15.50  50

Kenttien erottimena on käytettävä sarkainmerkkiä.

11
Laskuja tulostettaessa huomasin yhden asian otsake "Yksikkö" ei tulostu laskulle vaan "Määrä" tulostuu sille kohdalle mihin yksikön pitäisi tulostua.

Yksikölle saa oman sarakkeensa lisäämällä uuden laskupohjan. Valitse Lasku | Tulostusasetukset | Muokkaa laskupohjia | Lisää. Syötä laskupohjalle haluamasi nimi, kopioi tämän viestin liitetiedoston sisältö tekstikenttään ja klikkaa Tallenna-painiketta. Valitse uusi laskupohja Laskupohjat-kohdan Lasku-pudotusvalikosta.

[ylläpito on poistanut liitteen]

12
Mutta saatan välillä tehdä laskuja myös kannettavalla. Jos asennan myös kannettavalle T-laskun niin kuinka pidän molemmat koneet ajan tasalla laskutuksen suhteen?

Tämän voisi ainakin tehdä kopioimalla T-laskun tietokanta ajan tasalla olevasta koneesta toiselle. Tietokannan sijainnin saat selville valitsemalla Lasku-valikosta Valitse yritys ja vielä Muokkaa, jolloin polku näkyy Tiedosto-kentässä. Toinen mahdollisuus on säilyttää tietokantaa sellaisessa paikassa, johon pääset käsiksi molemmilla koneilla, esimerkiksi Dropbox-palvelun jaetussa hakemistossa.

13
Eli alennusprosentti olisi mukava saada tuonne mukaan. Esimerkiksi tuoteriville siihen á-hinnan perään siten, että ohjelma laskee hinnan sitten kohdalleen.

Tänään julkaistussa versiossa 1.7.0 voi syöttää myös alennusprosentin laskuriveille.

14
Olen löytänyt bugin. Maksusuorituksiin kun lisää maskun tai osan maksua suoritetuksi niin seuraavan kerran kun laskua tarastelee on suorituskenttä tyhjä. Lisäksi pankkitilin valitseminen tapahtuu jotenkin hyvin hankalasti monen klikkaamisen kautta.

Tällainen vika on tosiaan versiota 1.5.0 edeltävissä versioissa, mutta uusimmassa versiossa sen ainakin pitäisi olla korjattu.

Myös sivun tulostuksessa saisi olla mahdollisuus tulostaa pelkästään yksi sivu, sen normaalin laskutulostuksen lisäksi ( mä olen määritellyt että lasku tulee normaalisti 3 kappaleena).

Lisään seuraavaan versioon mahdollisuuden määritellä tulostettavat sivut laskuista ja muistakin tulosteista.

15
Voisiko laskutusohjelmaan tehdä sellaisen lisäyksen että asiakkaisiin voisi liittää jonkinmoisen työhistorian? Jälkeenpäin olisi helppoa katsoa että mitä on tullut aikaisemmin tehtyä kullekkin asiakkaalle. Ohjelma toimii kyllä moitteettomasti.

Voitko vielä tarkentaa, minkälaista työhistoriaa tarkoitat? Tällä hetkellähän saat asiakkaan vanhat laskut laskulistaan valitsemalla Pikahaku | Valittu asiakas, kun olet tekemässä uutta laskua tälle asiakkaalle. Tästä listasta on kohtuullisen helppo selata aikaisempia laskuja.

16
Viivakoodi vain on vain suttunen.

Voisit kokeilla tallentaa laskun PDF-tiedostoon ja tulostaa sen sitten PDF-lukijalla paperille. Jos viivakoodi on silloinkin suttuinen, niin vika on varmaankin tulostimen asetuksissa tai tulostinajurissa. Varmista, että tulostimen asetuksissa (Järjestelmä | Ylläpito | Tulostus | Tulostin | Ominaisuudet | Tulostimen asetukset) sivun kooksi on valittu A4, Työn valitsimet -kohdassa ei ole "Skaalaa sopivaan kokoon" -asetus päällä ja Skaalaus on 100%.

17
Mulla tulostuu viivakoodi hiukan "ulos paperilta" eli viivakoodista näkyy vain vähän yläreunasta ja loput menee marginaaliin eikä täten tulostu kokonaisena. Sain kuitenkin säädettyä sen niin että se tulostuu kokonaan. Mutta viivakoodi on vielä kuitenkin "suttuinen". Saako sitä säädettyä niin että se tulostuisi selkeänä?

Pankkiviivakoodistandardin mukaan viivakoodi saisi olla korkeintaan 5 mm etäisyydellä paperin reunasta, mutta viivakoodin paikkaa voi muuttaa tekemällä oman laskupohjan:

1. Valitse Lasku-valikosta Tulostusasetukset ja klikkaa Muokkaa laskupohjia -painiketta.
2. Kopioi tekstikentässä oleva koodi leikepöydälle (Ctrl+C).
3. Klikkaa Lisää-painiketta ja syötä laskupohjalle haluamasi nimi (esim. "Oma laskupohja").
4. Tyhjennä tekstikenttä ja liitä siihen leikepöydän sisältö (Ctrl+V).
5. Kolmanneksi viimeisellä rivillä on drawBarcode128C-komento. Luku 85.0 on viivakoodin yläreunan etäisyys tilisiirtolomakkeen yläreunasta millimetreinä. Kirjoita luvun tilalle esimerkiksi 80.0, jolloin viivakoodi tulostetaan 0,5 cm ylemmäksi.
6. Klikkaa lopuksi Save-painiketta ja valitse Laskupohjat-kohdan Lasku-pudotusvalikosta lisäämäsi laskupohja.

Tämän jälkeen voit muuttaa tulostusasetukset alkuperäisiksi, jotta viivakoodi tulostuu terävänä.

18
Kysymyksenä esittäisin että, saako laskusta tehtyä viitteettömän ja voiko siinä määritellä oman tietyn viitteen?

Tällä hetkellä ohjelmalla ei voi tehdä viitteetöntä laskua. Oman viitenumeron voi määritellä valitsemalla Lasku | Viitenumero ja klikkaamalla Muu-valintapainiketta. Ohjelmassa voi määritellä myös asiakaskohtaisia viitenumeroita (ks. käyttöohjeista Ohjelman käyttöönotto, kohta 2).

19
Tosin, oletko julkaisemassa mahdollisesti tuota laskutusohjelmaasi joskus vaikkapa CentOS Linuxille?

En ole julkaisemassa rpm-pakettia erikseen CentOS Linuxille, mutta T-laskun voi asentaa kaikissa jakeluversioissa tar-paketista, jos ohjelman tarvitsemat kirjastot on saatavilla. Nämä on listattu tar-paketin asennusohjeissa (INSTALL-tiedosto).

Yritin asentaa T-laskun CentOSin Live CD -versioon, mutta en löytänyt pakettivarastosta Qt 4.6 -kirjastoa. Jos sitä ei ole paketoitu CentOSille, niin se pitäisi kääntää lähdekoodista ennen T-laskun asentamista.

20
Koska haluan pitää laskutustietoni varmassa tallessa, siirsin laskutus.sqlite:n Dropboxiin ja muutin vastaavan rivin .ini-tiedostosta ja hyvin pelaa.

Tietokantatiedoston sijannin voi määrittää myös itse ohjelmassa valitsemalla Lasku | Valitse yritys | Muokkaa ja muokkaamalla Tiedosto-kenttää.

-ALV-osuuden määrittely laskutusvaiheessa on hieman epämääräistä. Käytännössä itselläni on kaikki laskut ALV 23%, mutta en myy tuotteita, enkä kovin usein myöskään puhtaasti tuntimäärä *  a-hinta -periaatteella vaan sovittuina projekteina. Tällöin huomasin hyväksi tavaksi saada alv:n kohdalleen siten, että lisäsin ensin mukamas tuotteen "Ohjelmistokehitys", muokkasin tuote-kohdan tyhjäksi, lisäsin selitteeseen projektista selityksen, määräksi 1, yksikön tyhjäksi ja a-hinnan sitten projektin hintaa vastaavaksi. Tällöin alalaidassa näkyvä ALV-osuus muodostui oikein. Jos taas en lisännyt tuotetta, vaan kirjoitin suoraan a-hinnan, ALV-osuudeksi tuli 0 euroa. ALV-osuuden valinnan saisi näkyvämmäksi, mikäli lisäisi tuohon vielä sarakkeen "ALV %", mutta menee se näinkin.

Ohjelmassa jokaiselle laskuriville on valittava jokin tuote, mutta sen voi jättää tulostamatta ja tulostaa pelkän selitteen (Lasku | Tulostusasetukset | Tulostetaan: Selite). ALV-kanta on valittava tuotekohtaisesti.

-Miten maksusuoritusten tuonti toimii? Mikä on formaatti? Saako nettipankeista tällaista formaattia pihalle suoraan? EDIT: ohjeissahan tuo näemmä lukee, joskin en ihan täysin ymmärrä:
Lainaus
Klikkaa ...-painiketta ja valitse valintaikkunasta sähköisen aineiston tiedosto. Tiedosto voi olla konekielinen tiliote, saapuvat viitemaksut -aineisto, Osuuspankin tapahtumaluettelo (.csv) tai Nordean tapahtumaluettelo (.txt). Valittuasi tiedoston maksusuoritusten tiedot ilmestyvät taulukkoon.

Ohjelma kohdistaa tapahtumaluettelossa olevat maksut viitenumeron perusteella laskutettuihin laskuihin. Osuuspankin ja Nordean tapahtumaluettelot saa ilmaiseksi verkkopankista.

Lisätään vielä yksi huomio: ohjelmaan upotetut ohjeet ovat kova sana. Eli esimerkiksi tuossa "maksusuoritusten tuonnissa" voisi olla ?-nappi,  josta avautuisi yksinkertainen ohje, esimerkiksi tuo, että minkä pankin aineistot kelpaavat ja mikä on tarkalleen se csv-formaatti joka kelpaa. Eli tiivistettynä: integroidut ohjeet ovat hyvästä, erillisillä sivuilla olevat ohjeet "pahasta"...
/EDIT

Upotetut ohjeet ovat varmaankin helppokäyttöisempiä. Yritän lisäillä niitä ohjelmaan jossain vaiheessa.

-Edelliseen liittyen voisiko laskuista yksinkertaisesti pystyä ruksittamaan, että "tämä lasku on maksettu"?

Tällä hetkellä tämä ei onnistu yhdellä klikkauksella, mutta kahdella onnistuu. Klikkaa Muokkaa-painiketta laskussa, jonka haluat merkitä maksetuksi, ja sitten maksusuoritusten Lisää-painiketta. Tämä lisää laskun loppusumman suuruisen suorituksen.

Jatkokehitysideana tulee mieleen sähköpostilla lähetettävät pdf-laskut ja hieman laajemmat kirjanpitotoiminnot.

Tällä hetkellä laskut voi tallentaa PDF-tiedostoksi, mutta nämä tiedostot pitää lähettää käsin. Tulevissa versioissa ohjelmalla voidaan käynnistää sähköpostiohjelma automaattisesti, ja viestin liitetiedostoksi lisätään lasku PDF-tiedostona.

Jos haluaa saada ohjelmansa laajempaan käyttöön ja auttaa Linux käyttäjiä niin sovellus kannattaa tehdä LSB standardin mukaan eikä sitä kannata mainostaa vain ubuntulle joka on vielä pieni tekijä kaupallisissa toimissa. Kehittäjä pyysi palautetta tähän ketjuun ja se oli rakentavaa kritiikkiä jota annoin!

Lisään tämän viikon aikana levitysversioriippumattoman paketin ohjelman kotisivulle.

Sivuja: [1] 2 3