1
Multimedia ja grafiikka / Vs: Ubuntun rippausohjelma
« : 06.05.17 - klo:21.36 »
Ok, kiitos. Koitin vain etsiä sovellusvalikoimasta mutta käyhän se noinkin.
Ubuntu 24.04.1 LTS | Lataa ja asenna | Tutustu yhteisöön | Blogi | Yritysten tarjoamat palvelut
Valmistajien tukemat Ubuntu-tietokoneet: kannettavatietokone.fi uudet ja käytetyt sekä Lenovo-verkkokauppa
Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Pienellä kikkailulla Windowsinkin voi taivutella yhteistyöhön: https://wiki.archlinux.org/index.php/Time#UTC_in_Windows
Pakko muuttaa hiukan mielipidettä Amarokista. Aina käynnistettäessä se selaa koko kappalelistan läpi eikä suostu soittamaan yhtikäs mitään ennenkuin on tarkistanut(?) kaikki (+13000) biisiä. Siinä mielessä aiemmin käyttämäni gmusicbrowser oli viisaampi että siitä sai haluamansa musiikin ämyreihin paaaljon nopeammin käynnistyksen jälkeen. Tekstitykset ovat kyllä Amarokissa mukava plussa.
Ei tuo vielä erikoisen iso kirjasto ole. Millä levyllä musiikki on? Itsellä musiikit omalla levyllä. Koko 260G ja tiedostojärjestelmä xfs. Järjestetty kyllä "puuhun". mp3, ogg ja flac omiin oksiin. Sitten lajityyppi...
Käytätkö jotain muuta soitinta joka tekee muutoksia kirjastoon levyllä? Katso tiedostojen/hakemistojen
pvm.
Hehe. Katos vaan. Joo no välillä näitä töppäyksiä käy.
Asiahan ei tähän kuulu mutta minäpä tiedän yhden datanomin joka ei tiennyt tulostinkaapelin nähdessään onko se USB-kaapeli vai LPT-kaapeli...
[
Datanomi on tutkinto jonka arvo (tehtävä johon työllistyy) vaihtelee tyypistä riippuen tosi paljon.
EDIT: ymmärsinköhän edes uutista oikein... Siis SP2 -tuki loppuu vasta hamassa tulevaisuudessa. Onpahan merkityksetön uutinen.
Miten niin tietysti - tämä kai se pointti on? Kun tohon lisätään vielä Asusksen ja DELLin Windows koneet, niin mahtavat edustaa kuitenkin 90 % myynnistä - eihän niillä lopuilla markkinoilla oikeasti ole merkitystä.