Kirjoittaja Aihe: Useampi probleema Kubuntun kanssa  (Luettu 10240 kertaa)

SpoASU

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 55
    • Profiili
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #20 : 12.09.06 - klo:21.03 »
No nyt pääsin jo siihen valitsemis vaiheeseen asti, mutta kun yritän tallentaa, niin sanoo että ei ole kirjoitus oikeutta siihen *.desktop tiedostoon :/


Jahas, en kyllä tajua, mutta noita kaikkia kuvakkeita en saa toimimaan noissa, mutta kuitenkin osa toimii,joten kai minä löysin mistä niitä voi muuttaa.. kiitokset avusta.
« Viimeksi muokattu: 13.09.06 - klo:11.48 kirjoittanut SpoASU »
E6300|ASUS P5W DH Deluxe|2Gt A-Data DDR2 800mhz|GeForce 7900GS|Antec TruePowerTrio 550W|640Gt HDD|Antec Solo|Microsoft Laser mouse 6000|Logitech UltraX|

MikkoJP

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1148
  • iBook 600 MHz + Debian 4.0
    • Profiili
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #21 : 13.09.06 - klo:10.15 »
No nyt pääsin jo siihen valitsemis vaiheeseen asti, mutta kun yritän tallentaa, niin sanoo että ei ole kirjoitus oikeutta siihen *.desktop tiedostoon :/

No muuta ne kirjoitusoikeudet, menet komentorivillä sinne Desktop-hakemistoon, ja komennat

Koodia: [Valitse]
sudo chmod a+w tiedostonimi

Onnistuu se ehkä helpomminkin?

m

SpoASU

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 55
    • Profiili
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #22 : 13.09.06 - klo:11.51 »
Vielä olisi yksi ongelma, näytönsäästäjät ei toimi?

xorg.conf näyttää tältä:
Koodia: [Valitse]
# /etc/X11/xorg.conf (xorg X Window System server configuration file)
#
# This file was generated by dexconf, the Debian X Configuration tool, using
# values from the debconf database.
#
# Edit this file with caution, and see the /etc/X11/xorg.conf manual page.
# (Type "man /etc/X11/xorg.conf" at the shell prompt.)
#
# This file is automatically updated on xserver-xorg package upgrades *only*
# if it has not been modified since the last upgrade of the xserver-xorg
# package.
#
# If you have edited this file but would like it to be automatically updated
# again, run the following command:
#   sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg

Section "Files"
  FontPath "/usr/share/X11/fonts/misc"
  FontPath "/usr/share/X11/fonts/cyrillic"
  FontPath "/usr/share/X11/fonts/100dpi/:unscaled"
  FontPath "/usr/share/X11/fonts/75dpi/:unscaled"
  FontPath "/usr/share/X11/fonts/Type1"
  FontPath "/usr/share/X11/fonts/100dpi"
  FontPath "/usr/share/X11/fonts/75dpi"
  # path to defoma fonts
  FontPath "/var/lib/defoma/x-ttcidfont-conf.d/dirs/TrueType"
EndSection

Section "Module"
  Load "bitmap"
  Load "ddc"
  Load "extmod"
  Load "freetype"
  Load "int10"
  Load "type1"
  Load "vbe"
  load "glx"
  load "GLcore"
  load "v4l"
EndSection

Section "InputDevice"
  Identifier "Generic Keyboard"
  Driver "kbd"
  option "CoreKeyboard"
  option "XkbRules" "xorg"
  option "XkbModel" "pc105"
  option "XkbLayout" "fi"
EndSection

Section "InputDevice"
  Identifier "Configured Mouse"
  Driver "mouse"
  option "CorePointer"
  option "Device" "/dev/input/mice"
  option "Protocol" "ExplorerPS/2"
  option "ZAxisMapping" "4 5"
  option "Emulate3Buttons" "true"
EndSection

Section "InputDevice"
  Driver "wacom"
  Identifier "stylus"
  option "Device" "/dev/wacom"# Change to
  option "Type" "stylus"
  option "ForceDevice" "ISDV4"# Tablet PC ONLY
  # /dev/input/event
  # for USB
EndSection

Section "InputDevice"
  Driver "wacom"
  Identifier "eraser"
  option "Device" "/dev/wacom"# Change to
  option "Type" "eraser"
  option "ForceDevice" "ISDV4"# Tablet PC ONLY
  # /dev/input/event
  # for USB
EndSection

Section "InputDevice"
  Driver "wacom"
  Identifier "cursor"
  option "Device" "/dev/wacom"# Change to
  option "Type" "cursor"
  option "ForceDevice" "ISDV4"# Tablet PC ONLY
  # /dev/input/event
  # for USB
EndSection

Section "Device"
  identifier "NVIDIA GeForce 7600GT"
  boardname "NVIDIA GeForce DDR (generic)"
  busid "PCI:1:0:0"
  driver "nvidia"
  screen 0
  vendorname "NVIDIA"
EndSection

Section "Monitor"
  identifier "Generic Monitor"
  vendorname "Acer"
  modelname "Acer AL1921"
  HorizSync 30-83
  VertRefresh 55-75
  modeline  "640x480@60" 25.2 640 656 752 800 480 490 492 525 -vsync -hsync
  modeline  "640x480@72" 31.5 640 664 704 832 480 489 491 520 -vsync -hsync
  modeline  "640x480@75" 31.5 640 656 720 840 480 481 484 500 -vsync -hsync
  modeline  "800x600@56" 36.0 800 824 896 1024 600 601 603 625 +hsync +vsync
  modeline  "800x600@72" 50.0 800 856 976 1040 600 637 643 666 +hsync +vsync
  modeline  "800x600@75" 49.5 800 816 896 1056 600 601 604 625 +hsync +vsync
  modeline  "800x600@60" 40.0 800 840 968 1056 600 601 605 628 +hsync +vsync
  modeline  "832x624@75" 57.284 832 864 928 1152 624 625 628 667 -vsync -hsync
  modeline  "1024x768@75" 78.8 1024 1040 1136 1312 768 769 772 800 +hsync +vsync
  modeline  "1024x768@70" 75.0 1024 1048 1184 1328 768 771 777 806 -vsync -hsync
  modeline  "1024x768@60" 65.0 1024 1048 1184 1344 768 771 777 806 -vsync -hsync
  modeline  "1152x864@75" 108.0 1152 1216 1344 1600 864 865 868 900 +hsync +vsync
  modeline  "1280x1024@75" 135.0 1280 1296 1440 1688 1024 1025 1028 1066 +hsync +vsync
  modeline  "1280x960@60" 102.1 1280 1360 1496 1712 960 961 964 994 -hsync +vsync
  modeline  "1280x1024@60" 108.0 1280 1328 1440 1688 1024 1025 1028 1066 +hsync +vsync
  modeline  "1280x960@75" 129.86 1280 1368 1504 1728 960 961 964 1002 -hsync +vsync
  modeline  "1400x1050@60" 122.61 1400 1488 1640 1880 1050 1051 1054 1087 -hsync +vsync
  modeline  "1400x1050@75" 155.85 1400 1496 1648 1896 1050 1051 1054 1096 -hsync +vsync
  modeline  "1600x1200@65" 175.5 1600 1664 1856 2160 1200 1201 1204 1250 +hsync +vsync
  modeline  "1600x1200@60" 162.0 1600 1664 1856 2160 1200 1201 1204 1250 +hsync +vsync
  modeline  "1792x1344@60" 204.8 1792 1920 2120 2448 1344 1345 1348 1394 -hsync +vsync
  gamma 1.0
EndSection

Section "Screen"
  Identifier "Default Screen"
  Device "NVIDIA GeForce 7600GT"
  Monitor "Generic Monitor"
  DefaultDepth 24
  SubSection "Display"
    depth 24
    virtual 1792 1344
    modes "1280x1024@60" "1280x960@75" "1280x960@60" "1400x1050@60" "1280x1024@75" "1400x1050@75" "1152x864@75" "1600x1200@65" "1024x768@60" "1600x1200@60" "1024x768@70" "1792x1344@60" "1024x768@75" "832x624@75" "800x600@60" "800x600@75" "800x600@72" "800x600@56" "640x480@75" "640x480@72" "640x480@60"
  EndSubSection
EndSection

Section "ServerLayout"
  Identifier "Default Layout"
  screen 0 "Default Screen" 0 0
  InputDevice "Generic Keyboard"
  InputDevice "Configured Mouse"
  InputDevice "stylus" "SendCoreEvents"
  InputDevice "cursor" "SendCoreEvents"
  InputDevice "eraser" "SendCoreEvents"
EndSection

Section "DRI"
  Mode 0666
EndSection
Section "ServerFlags"
EndSection

Section "Extensions"
    Option "Composite" "Enable"
EndSection

Apuja tuohon? :D
E6300|ASUS P5W DH Deluxe|2Gt A-Data DDR2 800mhz|GeForce 7900GS|Antec TruePowerTrio 550W|640Gt HDD|Antec Solo|Microsoft Laser mouse 6000|Logitech UltraX|

Tuplanolla

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1420
  • Reg. Linux user #423604
    • Profiili
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #23 : 13.09.06 - klo:17.57 »
Kuinka niin ei toimi?
Jos kertoisit tarkemmin?

edit: aijaa, sulla taitaa olla xgl. ei se sitten olekkaan mikään ihme.
Lisää [ratkaistu] ketjun ensimmäisen viestin otsikkoon, kun ongelma ratkeaa!

SpoASU

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 55
    • Profiili
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #24 : 13.09.06 - klo:20.15 »
Ai senkö kanssa ei toimi? höh, ei mulla sitä xgl:ää ole, mutta tuo rimpsu tuolla lopussa on, jotta näkyisi nuo varjostukset :)


Noh, seuraava ongelma: En saa asennettua tulostina, vaikka pääkäyttäjä tila:an itseni siihen ikkunaan kirjaudun, sanoo ajurien valitsemisen jälkeen:
http://img110.imageshack.us/img110/1821/desktop1me5.jpg
E6300|ASUS P5W DH Deluxe|2Gt A-Data DDR2 800mhz|GeForce 7900GS|Antec TruePowerTrio 550W|640Gt HDD|Antec Solo|Microsoft Laser mouse 6000|Logitech UltraX|

Juhhe1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1062
    • Profiili
    • Valokuva albumini
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #25 : 13.09.06 - klo:20.53 »
Ai senkö kanssa ei toimi? höh, ei mulla sitä xgl:ää ole, mutta tuo rimpsu tuolla lopussa on, jotta näkyisi nuo varjostukset :)


Noh, seuraava ongelma: En saa asennettua tulostina, vaikka pääkäyttäjä tila:an itseni siihen ikkunaan kirjaudun, sanoo ajurien valitsemisen jälkeen:
http://img110.imageshack.us/img110/1821/desktop1me5.jpg

Katso että hpijs ja hplip paketit on asennettuna (noi on siis ne printterin ajurit)

Tlp-WS (Workstation) - .:Ubuntu 10.10:.
Xenophobic (Laptop) - .:Ubuntu 10.04:.
Xenophobic-II (Laptop) - .:Ubuntu 10.10:.
TlpEEE (Asus EEE) - .:Crunchbang 10 Statle

SpoASU

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 55
    • Profiili
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #26 : 16.09.06 - klo:14.06 »

Katso että hpijs ja hplip paketit on asennettuna (noi on siis ne printterin ajurit)

On molemmat asennettuina.
E6300|ASUS P5W DH Deluxe|2Gt A-Data DDR2 800mhz|GeForce 7900GS|Antec TruePowerTrio 550W|640Gt HDD|Antec Solo|Microsoft Laser mouse 6000|Logitech UltraX|

SpoASU

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 55
    • Profiili
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #27 : 04.10.06 - klo:19.05 »
Jeps, nyt on eri kone käytössä ja tulostinkin saatu tähän asennettua..
Olisi yksi kysymys:
Koneessa on nyt asennettuna Kubuntu 6.06.1, vaihtaisin tähän emolevyn Abit NF7 rev2.0:aan, eli siinä olisi nForce2 piirisarja.
Pitääkö minun asentaa koko Kubuntu uudelleen, vai toimiiko heittämällä?
Eli nykyisessä emossa on VIA kt400A piirisarja..
E6300|ASUS P5W DH Deluxe|2Gt A-Data DDR2 800mhz|GeForce 7900GS|Antec TruePowerTrio 550W|640Gt HDD|Antec Solo|Microsoft Laser mouse 6000|Logitech UltraX|

janne

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 5150
    • Profiili
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #28 : 04.10.06 - klo:19.12 »
Koneessa on nyt asennettuna Kubuntu 6.06.1, vaihtaisin tähän emolevyn Abit NF7 rev2.0:aan, eli siinä olisi nForce2 piirisarja.
Pitääkö minun asentaa koko Kubuntu uudelleen, vai toimiiko heittämällä?
Eli nykyisessä emossa on VIA kt400A piirisarja..

pitäisi toimia heittämällä.
Janne

SpoASU

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 55
    • Profiili
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #29 : 04.10.06 - klo:19.18 »
Koneessa on nyt asennettuna Kubuntu 6.06.1, vaihtaisin tähän emolevyn Abit NF7 rev2.0:aan, eli siinä olisi nForce2 piirisarja.
Pitääkö minun asentaa koko Kubuntu uudelleen, vai toimiiko heittämällä?
Eli nykyisessä emossa on VIA kt400A piirisarja..

pitäisi toimia heittämällä.
Kiitokset nopeasta vastauksesta, kohta sitten nähdään..
E6300|ASUS P5W DH Deluxe|2Gt A-Data DDR2 800mhz|GeForce 7900GS|Antec TruePowerTrio 550W|640Gt HDD|Antec Solo|Microsoft Laser mouse 6000|Logitech UltraX|

SpoASU

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 55
    • Profiili
Re: Useampi probleema Kubuntun kanssa
« Vastaus #30 : 04.10.06 - klo:21.40 »
 Jeps, toimii, tosin yks verkkokortti hävis?..mitenkä tähän saisi asennettua kaikille laitteille ajurit? sudo apt-get update & upgrade?

Edit. winXPn kanssa tuli ongelmia :)    :/
E6300|ASUS P5W DH Deluxe|2Gt A-Data DDR2 800mhz|GeForce 7900GS|Antec TruePowerTrio 550W|640Gt HDD|Antec Solo|Microsoft Laser mouse 6000|Logitech UltraX|