Kirjoittaja Aihe: Meizu Pro 5 Android Ubuntuksi  (Luettu 11309 kertaa)

spark

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1752
    • Profiili
Meizu Pro 5 Android Ubuntuksi
« : 10.12.16 - klo:17.57 »
Tulipahan lopulta tuo alista tilattu Pro 5. Heti eilen aloin siihen ubuntua änkemään, eikä homma nyt ihan niin suoraviivaisesti sujunut, kuin äkkiseltään olisi kuvitellut. Monilla ohjeilla sitä koetin ja pari kertaa jo luulin puhelimen hajonneen, kun mustaa ruutua pukkasi ja reboot looppia ja ties mitä. OTA-11 päivityksen sitten lopulta sain sinne ängettyä näillä ohjeilla:

http://askubuntu.com/questions/767323/how-to-install-ubuntu-on-meizu-pro-5-that-was-originally-with-android

Asennuksen jälkeen sitten aloitin asentamaan OTA päivitystä, niin puhelin oli jälleen solmussa  >:( Löysin sitten OTA-13 tiedostot netistä ja mulkkasin ne sisään edellä mainitun ohjeen mukaan, niin puhelin taas toimii, mutta nyt ei tyrkytä OTA 14 päivitystä...

Tästä puhelimesta ilmeisesti ainakin kaksi versiota kiina ja international. Tämä käsittääkseni oli international, mutta ihmeellisesti tuntuu puhelimet eri tavalla käyttäytyvän, vaikka eräässäkin ohjeessa näytti saman sarjan puhelinta olevan, mutta eipä minulla mennyt saman kaavan mukaan. Toisilla menee Ubuntu sisään ilman ongelmia ja toisilla ei sitten millään ja tiiliskiviäkin on touhussa tullut. Magic Device toolikaan ei tätä luuria tällä hetkellä tue. Täytyy varmaan odotella, että saisivat sen toimimaan tämän puhelimen osalta ja josko sillä saisi luurin takaisin päivitysten piiriin.

Onkos muut anterosta Ubuntuksi onnistunut Pro 5:n muuttamaan ja millä ohjeella on onnistunut?

Edit. Nytpä puhelin tarjosikin OTA-14 päivitystä ja sen asentaminen jopa onnistui  8)
« Viimeksi muokattu: 10.12.16 - klo:18.02 kirjoittanut spark »