Kirjoittaja Aihe: UbuntuStudio 14.04  (Luettu 19825 kertaa)

koivukoski1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 696
    • Profiili
Vs: UbuntuStudio 14.04
« Vastaus #20 : 20.03.14 - klo:18.33 »
3.13.0-18 lowlatency, vakaalta vaikuttaa.
-Koivukoski1

koivukoski1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 696
    • Profiili
Vs: UbuntuStudio 14.04
« Vastaus #21 : 23.03.14 - klo:10.37 »
Uutta ydintä pukkaa. Nyt 3.13.0-19 low latency. Vähän joutu nettitikkua säätämään, mutta nyt toimii.
Tämä pisti siistissä dmesg:ä silmään "Booting paravirtualized kernel on bare hardware".
Ei kai haittaa, kun oikea rautakone käytössä.
NVidian 331.38 toimii...
Taitaa ansaita oman ssd levyn, kuten tuo AVLinux 6.0.3 ?

-Koivukoski1

koivukoski1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 696
    • Profiili
Vs: UbuntuStudio 14.04
« Vastaus #22 : 06.04.14 - klo:14.14 »
Paivitykset on vahan kateissa? Latasin sitten dailyn ja yritin asentaa. Pysahtyy grub2 asennukseen.
Ei antanut upgradata ja puhdas asennus siis kaatui.
Yritin sorvailla virheraporttia, toivottavasti vika korjaantuu.

-Koivukoski1

koivukoski1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 696
    • Profiili
Vs: UbuntuStudio 14.04
« Vastaus #23 : 07.04.14 - klo:06.46 »
Phillip Susi vastasi. Vähän viestin alkua...
Pitää yrittää uudestaan, kunhan on aikaa.

" It looks like you got a partial update.  Please format your usb stick
and try again with today's daily build.


** Changed in: grub-installer (Ubuntu)
       Status: New => Incomplete

--
You received this bug notification because you are subscribed to the bug
report. "

-Koivukoski1

koivukoski1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 696
    • Profiili
Vs: UbuntuStudio 14.04
« Vastaus #24 : 09.04.14 - klo:20.17 »
Vähän tuli taistelun makua, mutta nyt asentu. Eli Beta 2 , vaikuttaa toimivan.
Asentelen joskus NVidiat ja palailen astialle.

-Koivukoski1
 

koivukoski1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 696
    • Profiili
Vs: UbuntuStudio 14.04
« Vastaus #25 : 12.04.14 - klo:12.54 »
3.13.0-24 low latency päivitys.
Molemmissa 64bit 14.04 ja 13.10 UbStudioissa tässä koneessa, jotkut monialue plugareiden highpass osat "surisee"matalilla äänillä. Calf surisee jo kytkettäessä. Tuo raita ei kyllä ole puhdas, että omaakin vikaa on, mutta jotkut vanhat highpassit toimivat samassa raidassa mainiosti.
32 bit AVlinuxissa ko. Calf toimii mainiosti. Asentelen noita plugareita uusiksi, jos "ongelma" jää myös julkaisu versioon. 

-Koivukoski1

ajaaskel

  • Palvelimen ylläpitäjä
  • Käyttäjä
  • Viestejä: 3384
    • Profiili
Vs: UbuntuStudio 14.04
« Vastaus #26 : 16.04.14 - klo:20.11 »
No nytpä laitoin täälläkin tuon beta2 version koneeseeni. Asensin pelkät audio-osat. Näyttäisi lähtevän tässä Fujitsu Siemens Pi3630 koneessa käyntiin ok vasta kun annoin "noapic" käynnistyksessä.  Tuon suurempiin erikoisuuksiin en ole vielä törmännyt paitsi että "gksu" ei ollut asennettuna, laitoin perässä.



Autamme ilolla ja ilmaiseksi omalla ajallamme.  Ethän vaadi, uhoa tai isottele näin saamasi palvelun johdosta.