Kirjoittaja Aihe: [RATKAISTU] cq56 ja wlan  (Luettu 1843 kertaa)

tomihau

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 5
    • Profiili
[RATKAISTU] cq56 ja wlan
« : 24.06.11 - klo:20.19 »
Moi,

Koneena Compaq Presario CQ56 ja asennettuna Ubuntu 10.10, mutta wlan ei toimi. Edes iwconfig ei näytä wlan0:aa. Piirinä näyttää olevan RaLink 5390.

Onko vinkkiä???

---
Tomi
« Viimeksi muokattu: 26.06.11 - klo:08.12 kirjoittanut tomihau »

Storck

  • Vieras
Vs: cq56 ja wlan
« Vastaus #1 : 24.06.11 - klo:20.33 »
Täällä ohjeet, kyseessä 64-bit kone. Lontoota on mutta ohjeet kuitenkin. Harvinainen piiri taitaa olla kun täällä ei yhtään juttua.
Jos ei onnistu niin kysele, neuvoja tulee kyllä.

tomihau

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 5
    • Profiili
Vs: cq56 ja wlan
« Vastaus #2 : 25.06.11 - klo:13.14 »
Kerroin virheellisesti, versio on 10.04.2 LTS. Kokeilen tuota. Kiitos.

Storck

  • Vieras
Vs: cq56 ja wlan
« Vastaus #3 : 25.06.11 - klo:13.22 »
Tuolla linkissä on linkki tänne jossa puhetta toimivuudesta ja toimimattomuudesta.

Kerro sitten kuinka kävi.

tomihau

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 5
    • Profiili
Vs: [RATKAISTU] cq56 ja wlan
« Vastaus #4 : 26.06.11 - klo:08.18 »
Ensinnäkin Iso Kiitos kaikille vaivannäöstä.

Tämä (http://ubuntulinux.co.in/blog/ubuntu/wifi-card-ralink-5390-configuration-in-ubuntu-10-10-64-bit/) ei suoranaisesti ratkaissut ongelmaani.

Lyhyesti kun olin pari päivää taistellut ja asennellut uusik eri ubuntun versioita (oli mahdollista "puhtaaseen" koneeseen) siin päädyin lopulta uusimpaan "Natty":yyn. No ehkä vahingossa, ehkä "johdatuksen" kautta löysin seuraavan keskustelun;

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1779005

ja tässä kohdassa #2 mainituin toimenpitein lähti wlan rulettamaan ja nyt vaimokin on tyytyväinen :-)

On hienoa kun teitä guruja, joilla on viitseliäisyyttä riittää. Teidänlaisten vuoksi meidänkin taloudessa on 3 ubuntu konetta sekä 3 android puhelinta.

Eläköön Vapaa maailma !!!

Vielä kerran Iso Kiitos, eli Many Thanks all of You...

---
Tomi