Kirjoittaja Aihe: w311u sovitin  (Luettu 1099 kertaa)

joentu

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 98
    • Profiili
w311u sovitin
« : 11.01.11 - klo:20.08 »
Olen laittanut tw3g reitittimen ja w311u sovittimen läppäriini. Muuten tuntus olevan kunnossa, kone ilmoittaa että yhteys muodostettu, vaan sitä ei vaan ole. mitä seuraavaksi. Mitä muuta infoa osaisin antaa että joku vois neuvoa eteenpäin?

Lisäämpä tähän samaan kun tuossa kerrattain kirjoittelin näistä yhteysvaikeuksistani mokkulalla. niin joku suositteli laittamaan reitittimen ja laitoinkin tuon yllä mainitsemani tw:n. No, luonteelleni ominaisesti luin hätäisesti siellä olevat viestit ja en hokannut että voi sen koneen kytkeä langallakin tuohon reitittimeen. No nyt siinä on kaapeli välissä ja homma toimii loistavasti. Eihän todellakaan kannata tapella tuon mokkulan kanssa JOS ei tartte läppäriä matkalle. Elikkä jos mokkula ei kohtuudella ala pelittään niin eikun mokkulalle passeli reititin n.50 euroa ja verkkojohto väliin niin ainakin se huoli on poissa.

Toisaalta haluttas saada tuokin langaton puoli pelaamaan, elikkä tuohon sovittimeen tuli asennuslevy ja siinä on myös linuxkansio muttakun en osaa sitä lukea, Tarkoitus oli kopioida kansio tähän mutta en saanu sitä aukastua siihen muotoon että sen vois tuoda tänne esille. :-*
« Viimeksi muokattu: 15.01.11 - klo:18.05 kirjoittanut joentu »
ibm t30 thikpad