Kirjoittaja Aihe: Ubuntu Suomen sosiaalifoorumissa  (Luettu 3666 kertaa)

apositio

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 64
    • Profiili
Ubuntu Suomen sosiaalifoorumissa
« : 23.04.08 - klo:11.03 »
Tiedoksi tällainen tapahtuma.

(lähde: http://megafoni.kulma.net/index.php?art=495)

---
Mulle Ubuntu Linux!

Työpaja Suomen sosiaalifoorumissa Tampereella 17.-18.5.2008

Asenna Ubuntu Linux läppäriisi! Mulle Ubuntu Linux! -työpajassa osallistujat asentavat asiantuntijoiden avustuksella itselleen uusimman Ubuntu-käyttöjärjestelmän. Tule mukaan ja sano kyllä vapaille avoimen lähdekoodin ohjelmistoille!

Ubuntu on ilmainen, virusvapaa ja helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä, joka sisältää kaikki tarvitsemasi ohjelmat. Ubuntun on kehittänyt vapaiden ohjelmistojen liike, joka vaatii oikeutta käyttää, kopioida ja muuttaa tietokoneohjelmia vapaasti. Vaatimus on ajankohtainen yhteiskunnassa, jossa kommunikaatio ja yhteisöllinen elämä ovat yhä enemmän sidoksissa tietokoneisiin.

Työpaja alkaa Niklas Vainion luennolla, joka käsittelee vapaiden ohjelmistojen historiaa, tavoitteita ja toimintaideaa. Tämän jälkeen asennamme Ubuntun osallistujien tietokoneisiin. Seuraavana päivänä työryhmäläisille opetaan Ubuntun käyttöä.

Haluatko mukaan vallankumoukseen? Sinun ei tarvitse olla tietokonevelho. Me autamme. Ilmoittaudu työpajaan osoitteessa: http://ubuntutyopaja.kepa.fi. Mukaan mahtuu 30 henkilöä.

Työryhmän vetäjinä toimivat Antti Tietäväinen ja Kalle Korhonen.

Järjestäjät: Kehitysyhteistyön palvelukeskus ja verkkolehti Megafoni

Aika: lauantai 17.5. klo 10-11 ja 12-16 sekä sunnuntai 18.5. klo 12-14
Paikka: Ympäristökeskus Moreenia (os. Satakunnankatu 13b), sisäänkäynti Patosillalta