Kirjoittaja Aihe: Miten markkinoida linuxia perhekäyttöön?  (Luettu 26846 kertaa)

gefa

 • Vieras
Vs: Miten markkinoida linuxia perhekäyttöön?
« Vastaus #100 : 11.01.08 - klo:09.57 »
Tuli mieleen vielä yksi markkinointi vaihtoehto.

Ainahan voi kutsua "kohde" perheen testaamaan valmista Linux asennusta tai jos nurkista sattuu löytymään vähän käytössä oleva Linux kone, niin sitä voisi lainata vähäksi aikaa testattavaksi.

Gefa toivottavasti löydät kuitenkin sellaisen ohjelmiston joka miellyttää.
Paras Distro tämä ubuntu näistä on, ei siinä mitään, mutta silloin pitää pistää tauolle, jos alkaa verenpaine kohota liiaksi.
Veikkaan, että kunhan Hardy etenee lähelle julkaisua, niin silloin pitää taas kokeilla, josko olisi muutama ongelma korjaantunut.

Aakku

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 239
 • Hullu sopii olla, vaan ei tyhmä.
  • Profiili
  • Outoja juttuja
Vs: Miten markkinoida linuxia perhekäyttöön?
« Vastaus #101 : 11.01.08 - klo:10.04 »
Täällä on käytössä minulla kone, jossa on vain LInux, kuten töissäkin ... vaimolla myös ja hän taas enemmän käyttää sitä työhönsä liittyvien juttujen kirjoittamiseen ja sähköpostin lukemiseen. Lapsosistani [asuvat omillaan] poika käyttää Linux/WinXP-yhdistelmää ja tytär Windowsia, mutta on kiinnostunut Linuxista [koitan manipuloida :)].

Siipan koneeseen ohjelmien asennukset teen minä, vaikka hän noin periaatteessa osaisi kyllä, muttei ole oikein luottavainen omiin kykyihinsä. OpenOfficella voi tallentaa winkkuformaattiin, jota hänen työpaikallaan käytetään, ettei se ole mikään ongelma.

Itselläni taas kone taitaa mennä jo vaihtoon kun huomasin, ettei löydä slave-asemaa, vaikka toisen kovalevyn asetin masteriksi ja toisen slaveksi. Ideana oli asentaa Ubuntun rinnalle Open Suse, mutta tuli "Kernel Panic" ja "Segmentation fault" ja Ubuntua koitin käynnistää ... myös tilanteessa jossa slaven virtapiuha oli irti - vasta sen irroittaminen kokonaan sai myös Ubuntunkin käynnistymään - tällä koneella siis on "toinen jalka haudassa" jo. Setupissa näkyivät, mutta muuten ei toiminut...

Läppärissäni on Linux ja XP - kaikkiin työpaikan palveluihin ei pääse Linuxilla [eikä Mac-koneilla, muutaman työtoverin havainto] ... on ilmeisesti tehty nämä systeemit jollain Windowsin sovelluskehittimellä ja siksi ei onnistu. Tai no - sisään pääsee kirjautumaan, muttei voi tehdä mitään ... outoa, minusta  :o

gefa

 • Vieras
Vs: Miten markkinoida linuxia perhekäyttöön?
« Vastaus #102 : 13.01.08 - klo:20.38 »
 :D Kauan sitäkin hupia kesti...Taas on Ubuntu Läppärissä  ;D

jaldemar

 • Käyttäjä
 • Viestejä: 288
  • Profiili
Vs: Miten markkinoida linuxia perhekäyttöön?
« Vastaus #103 : 15.01.08 - klo:14.10 »
:D Kauan sitäkin hupia kesti...Taas on Ubuntu Läppärissä  ;D

 ;D voisitko kerrata xp:n kaameuksia olemme  unohtaneet/ halunneet unohtaa.  ;D

gefa

 • Vieras
Vs: Miten markkinoida linuxia perhekäyttöön?
« Vastaus #104 : 15.01.08 - klo:16.43 »
Lainaus
Grin voisitko kerrata xp:n kaameuksia olemme  unohtaneet/ halunneet unohtaa.  Grin
En taida olla ihan kuitenkaan jäävi vastaamaan, sillä pöytäkoneessa on kuitenkin XP  ;D
Xp:n kanssa olen oppinut elämään, sitä kun on pakko ihan jo töidenkin takia, mutta Vistasta voisin avautua sen verran, että siihen ei yksi riisi paperia riitä, jos sitä alat tulostelemaan  ;)