Täällä on paljon kirjoitettu juuri 10.10 usb-asennusvaikeuksista. Merkit viittaisivat siihen .iso tiedostoon itseensä ja sen bugeihin. Mitään varmaa en uskalla sanoa.
Itselläni miniläppärin kanssa on myös ollut vaikeuksia asentaa, tosin Lubuntu, mutta 10.10 sekin. Se on vielä tehty niin, että on levyn eheyden tarkastus, jota Ubuntussa ei ole, ja se antaa 115 erroria. Se nyt kuitenkin boottaa ja jopa toimii livenä kokeillessa mainiosti, mutta ei asennu. Tein "oikean" cd-asennuslevyn siitä samasta ja siitä ei erroreita tule tarkastuksessa.
Epäilin koneen sisäkalujen eheyttä, kun kahdella eri usb-asennuslevyn valmistusohjelmalla tein yhden tikun (Kingston) ja kaksi sd-korttia (SanDisk ja Kingston), eikä mikään auta. Lopulta tein SanDisk sd-kortista asennuslevyn 10.04 Ubuntulle ja asensin sen. Sehän istui paikoilleen juuri niin kuin pitääkin.
Jos sulla on siinä kortinlukija niin kokeile asentaa vaikka sd-kortilta. Tuntuu toimivan muutenkin paremmin.
Lisäksi kuinka oot formatoinu sen tikun? fat16 , fat32 vai ntfs? fat 32 ei nimittäin ole toiminu itellä vissii koskaa ku on pitäny tehdä boottaava tikku,
Ymmärtääkseni tikun formatoinnilla ei ole väliä, koska se usb-käynnistyslevyä tehdessä formatoituu joka tapauksessa uuteen uskoon. usb-käynnistyslevyn luontiohjelma myös ajaa md5sum tarkastuksen. Tikulla ja kortilla ei taida olla muuta eroa toimita tavassaan, kuin erilainen sähkönkulutus.
Sellainen käpy juuri pari päivää sitten kävi, että 8 Gt:n Kingston USB-tikku kakkasi toimimasta. Osaa sen sisältämistä tiedostoista ei voinut lukea. Formatoin sen uudestaan (onneksi oli vain varmuuskopioita jotka olivat tallessa muualla) ja nyt se on taas toiminut. En kyllä enää tee varmuuskopioita tikuille, vaan ulkoiselle USB-kiintolevylle.