Kirjoittaja Aihe: Firefox ja Chrome eivät toimi (10.10)  (Luettu 1261 kertaa)

gustavus

• Käyttäjä
    • Profiili
Firefox ja Chrome eivät toimi (10.10)
« : 22.10.10 - klo:18.42 »
Päivitin versioon 10.10. Tämän jälkeen eivät Firefox tai Chrome eivät toimi, käynnistys ei onnistu valikosta tai kuvakkeesta. Aiemmin käytin versiota 10.04, jossa ne toimivat. Missä vika?

juyli

• Vieras
Vs: Firefox ja Chrome eivät toimi (10.10)
« Vastaus #1 : 22.10.10 - klo:18.48 »
... käynnistys ei onnistu valikosta tai kuvakkeesta. Aiemmin käytin versiota 10.04, jossa ne toimivat. Missä vika?

Käynnistä ohjelmat pääte-ikkunassa, ja luet virheilmoitukset. Firefox käynnistyy komennolla
firefox, ja todennäköisesti chrome komennolla chrome (tai chromium).

Lisäys: komennolla which firefox, voit varmistaa tuon käynnistyskomennon firefox:in osalta.
« Viimeksi muokattu: 22.10.10 - klo:18.59 kirjoittanut juyli »

gustavus

• Käyttäjä
    • Profiili
Vs: Firefox ja Chrome eivät toimi (10.10)
« Vastaus #2 : 22.10.10 - klo:18.58 »
Firefox komennolla tulee seuraavaa:

App startup
alrAttributeCertModule.cpp:alrAttrCertFactoryRegistrationProc(): SUCCESSFULLY loaded attrcert shared libraries.
alrKeyManagerModule.cpp:alrKeyManagerRegistrationProc(): SUCCESSFULLY registered '@avaya.com/pkm/keymanager;1' component.
alrCRLManagerModule.cpp:alrCRLManagerRegistrationProc(): SUCCESSFULLY loaded alrcrlmanager shared libraries.
alrXPSignToolModule.cpp:alrXPSignToolRegistrationProc(): SUCESSFULLY loaded xpsigntool shared libraries.
App startup

Chrome on jollain toisella nimellä, tuolla nimellä tulee ainoastaan virheilmoitus