Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - HanskiS

Sivuja: 1 2 [3]
41
Inboundiin laitat toisen koneesi ip:n ja asetuksista "Block broadcost from internal network":sistä vekki pois.

Eikö inboundin "Allow service" kohtaan tehdä mitään sääntöjä ? Esim Samban porttien aukaisua tai vastaavaa??
Niin ja Outboundiinko ei tarvitse mitään??

42
Vielä aiheeseen liittyen.... Minkähän laiset asetukset täytyy firestarterissa olla että windows verkkojen levyjaot toimii?? Ilmeisesti Inbound ja outbound service kohtiin täytyy laittaa joitain portteja auki...

Kiitos kaunis.  ;)

43
Vähän aiheeseen liittyen.
Itselläni on Ubuntu kone windows verkossa. Levyjakoja puolin ja toisin. Ubuntulla pääsee jouheesti winkkari koneiden jakoihin kiinni. Kysy vain käyttäjätunnusta ja salasanaa.
Toisinpäin ongelmia ilmenee. Winkkari kysyy kanssa Ubuntun käyttäjätunnusta ja salasanaa, mutta ei hyväksy.  Mistähän johtuu???

44
Ohops... Kiitokset vastauksesta.
Luinpas tuon kohdan vähän liian huolimattomasti  :P

45
Elikkäs asentelin ekaa kertaa linuxin koneelleni. Eli täys Newbie... Tosin huomasin ilokseni miten hyvältä ja toimivalta ainakin uusin Ubuntu vaikuttaa. Ja kivalta käyttää. Tosin vertailupohjaa ei ole muuta kun Winkkari.
Törmäsin kuitenkin ongelmaan konsolin kanssa. ilmeisesti SU komennolla pitäisi päästä ROOT tason käyttäjäksi? Komento kyselee salasanaa, mutta salasanani ei kelpaa. "Authentication failure, Sorry" tulee ilmoitus.
Mistähän moinen johtuu? Kuitenkin komennon  "sudo apt-get update" onnistuu. Kysyy kanssa salasanaa ja siinä se kelpaa. Olen siis tehnyt vain yhden käyttäjän asennus vaiheessa.

Sivuja: 1 2 [3]