Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - IlvesPro

Sivuja: 1 [2]
21
Vihje2: Voi myös käyttää ihan vaan live cd:ltä ja asentaa sillä toi yle-dl ja tallentaa ne lähetykset esim. Windows osiolle tai ulkoiselle kovalevylle. Ei tarvitse parin lähetyksen takia asentaa uutta käyttistä.

Vihje:     Jos sinulla on Ubuntun asennuslevy valmiina niin tunnin päästä voisit jo nauhoitella.  Asennus & käyttö helppoa ainakin tavanomaisimpien pöytäkoneiden tapauksessa, joissakin kannettavissa koneissa joutuu temppuilemaan asennuksen kanssa enemmän tai vähemmän.   Asennuksen yhteydessä syntyy automaattisesti menu mistä voit koneen käynnistyksessä valita mennäänkö Ubuntuun vai Windowsiin.Kumpikohan oisi parempi kun ei ole Ubuntua ollenkaan.. Ja haluaisin nauhotella samaan tapaan,kuin aikaisimmilla versiolla,että jos onnistuisi joku tekemään windows 32bit version.

Tarvitsisin siis kipeästi windows versiota,koska haluaisin tallentaa vancouver lähetyksiä enkä haluasi asentaa koneelleni turhaan toista käyttäjäjärjestelmää.

22
Tai siis kun mulla on windows xp,voisiko johtua siitä?

Kyllä. Uusimman version Windows-binäärejä ei ole vielä näkynyt netissä. Pitää siis opetella kääntämään itse, odottaa että joku tekee sen puolestasi tai asentaa joku Linux-jakelu (vaikka virtuaalikoneeseen).

Pitänee odotella,en oo ihan sellanen tekniikan ihmelapsi :) Pitäs vaa saada nauhotettuu noit Vancouver lähetyksii.

23
Kerro mikä ongelmana asennuksessa, pitäisi asentua parilla klikkauksella nuo .deb  -loppuiset paketit.

yle-dl http://areena.yle.fi/video/773447
.
.
.
6609,439 kB / 100,08 sec (97,5%)
Download complete
Stream saved to Vinter-OS 2010 i Vancouver-2010-02-22-09:55:00.flv
Tiedostoa C:\DOCUME~1\Windows\LOCALS~1\Temp\rtmpdump-yle_20100220-0_i386.deb ei voitu avata tuntemattoman virheen vuoksi.

Mozilla.org pahoittelee. Yritä ensin tallentaa tiedosto levylle ja vasta sitten avata tiedosto.

Tuollanen tulee.


Tai siis kun mulla on windows xp,voisiko johtua siitä?

24
Onnistuuko kukaan lataamaan tolla RTMP-ylellä top-5 maaleja,tässä linkki http://areena.yle.fi/video/773447

Itsellä ei oikeen lähde lataamaan,sitä onko mahdollisesti suojattu jotenkin;(

Enkä osaa asentaa uusinta versiota,vaikka kuinka yritän voisiko joku laittaa vaikka rar. muotoon asennuskansion yms.. Auttaisi paljon.

Sivuja: 1 [2]