Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - millaska

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Morjes, mistä hakemistosta löytyy kirjautumisvaiheen eri taustakuvat? Koitin ettiä kyllä omin neuvoin, mutta kuvia on koneella kymmeniä tuhansia...

2
No niin, tulipa päivitettyä 8.10 -> 9.04 tuon päivitysten hallinnan kautta...ongelmia oli ja tässä lyhyt yhteenveto ranskiksilla:

- päivitys piti aloittaa uudestaan ja uudestaan varmaan sata kertaa ennen kuin kaikki paketit tuli.
- päivitys alkoi varsinaisesti, mutta jotain paketteja kuitenkin sitten uupui, koska herjasi siitä
- paivityksen aikana läppäri kuumeni siihen malliin, että kuului vain naks, kun läppäri sammui
- kone päälle uudestaan ja päivityksen jatkoa...sama homma, kuumeni ja sammui, neljän kerran jälkeen kyllästyin tähän ja laitoin läppärin jääkaappiin asennuksen ajaksi
- jääkaapissa asennus meni loppuun, mutta paketteja jäi asentamatta (tuli siis vain osittainen päivitys)
- jatko-ongelmista nyt en edes jaksa alkaa tarinoimaan ->
- osio sileäksi ja puhdas 9.04 asennus, nyt toimii.

Seuraavan kerran, kun tulee Ubuntu-päivitys niin suosiolla teen puhtaan asennuksen, eipähän tartte jääkaapissa päivitellä.

3
En ole erikseen mitään virheenkorjausta laittanut päälle (ainakaan tiedostetusti). Lisäsin tuon MP3-profiilin mikä Musiikkimaijan ohjeesta löytyy ja lisäsin siihen rimpsuun haluamani bitraten. Tähän mennessä jälki on ollut erinomaista. Yhtä kappaletta ei ole suostunut rippaamaan, koska levy on niin naarmuilla. Tämän kappaleen rippaaminen ei onnistunut Gripillä eikä Ripper X:lläkään, mutta se ei haittaa kun homma tähän asti on muuten toiminut niin moitteetta ja ripeästi.

Millaisen rimpsun tarkalleen laitoit, että sait bitraten 192? Minä kun en tajua noista mitään :-)

4
Ei toimi kunnolla. Siis näkyy kyllä ensimmäiset noin 20 minuuttia vlc:llä, gxine:llä, gmplayerilla jne jne, mutta siihen se jääkin. Miten tuon saisi toimimaan pitemmäksi aikaa kuin se 20 minuuttia?

5
eipä auttanut tuo bash setup myöskään...
 ???

6
Ensin luulin itekkin, että ei löydä noita. Ajoin tuon skriptin yhtä kansiota lähempää juurta (eli ei tuosta quartus kansiosta vaan aikaisemmasta). Noh tuli samanlaista soopaa, mutta tällä kertaa se listas tuosta kyseisestä kansiosta kaikki minun tiedostot ha kansiot tuolla not found ilmoituksella...

Voisko joku kattoa tuota skriptiä?

7
tuolla sh:lla meni jo pitemmälle...

hannu@hannu-laptop:~/quartus$ sh install2
unalias: acex.gz not found
unalias: adm.gz not found
unalias: agx.gz not found
unalias: apex.gz not found
unalias: apexii.gz not found
unalias: common.gz not found
unalias: compare not found
unalias: cusp.gz not found
unalias: cyc.gz not found
unalias: cyc3.gz not found
unalias: cycii.gz not found
unalias: dev_info.txt not found
unalias: devinfo not found
unalias: devinfo.gz not found
unalias: dsp_builder.gz not found
unalias: eda.gz not found
unalias: f10k.gz not found
unalias: f6k.gz not found
unalias: gpl_lic.txt not found
unalias: gtar not found
unalias: gzip not found
unalias: help.gz not found
unalias: hii.gz not found
unalias: install not found
unalias: install2 not found
unalias: ip not found
unalias: ip_lic.txt not found
unalias: libs.gz not found
unalias: license.txt not found
unalias: linux.gz not found
unalias: linux64.gz not found
unalias: lmf.gz not found
unalias: m3k.gz not found
unalias: m7k.gz not found
unalias: maxii.gz not found
unalias: mw.gz not found
unalias: mw64.gz not found
unalias: perlsrc.gz not found
unalias: qcleanup not found
unalias: qdesigns.gz not found
unalias: qt not found
unalias: readme.txt not found
unalias: sgx.gz not found
unalias: sgxii.gz not found
unalias: shc.gz not found
unalias: sopc.gz not found
unalias: space.txt not found
unalias: stingray.gz not found
unalias: stingray64.gz not found
unalias: stub.csh not found
unalias: stx.gz not found
unalias: stx2.gz not found
unalias: stx3.gz not found
unalias: stx4.gz not found
unalias: sys_reqs.txt not found
unalias: version.txt not found
install2: 109: Syntax error: "else" unexpected (expecting "fi")

Tuommoista pukkas....

8
No niin, kaikki tehty tähän mennessä mukaan lukien tuo chmod. Ei vain onnistu. Ilmoittaa tällaista:

root@hannu-laptop:/home/hannu/Lataukset/quartus# setup
-su: setup: command not found

Lisää vinkkejä...  8)

9
okei kiitoksia. tuo xilinx paketti asentui vihdoin, kun ei käyttänyt juuressa olevaa setuppia vaan lin alikansiossa olevaa - yo. ohjeilla tietty.

koitin asentaa Atmelin ohjelmiston näillä ohjeilla, mutta eipäs onnistunukkaan. kun kirjoitan päätteeseen setup (alunperin install nimellä -> mutta tuon tr...rimpsun jälkeen nimesin setup) niin ilmoittaa jotain,  että komentoa tai tiedostoa ei löydy. muuta setuppia (tai installia) ei ole kuin tuo juuressa oleva. jos kirjoitan päätteeseen tuon setupin hakemistopolkuineen niin ilmoittaa, että lupa evätty.

Neuvoja?  ;D

10
Raahat hiirellä kyseisen tiedoston päätteeseen ja se ilmestyy rimpsuna sinne..

t: Antti

Näin tein ja vastauksena:
-su: /home/hannu/ICE/setup: /bin/sh^M: bad interpreter: Tiedostoa tai hakemistoa ei ole

Mitäs sitten?


11
Jep, mutta mitäs sitten? Päätteessä annoin tuon rimpsun. Pitäs päästä sinne home hannu Lataukset 10.1_Webinstall kansioon ja sieltä ajaa setup su oikeuksin?

12
no miten loggaan itseni 'as root'?

13
latasin netistä ilmaisen ohjelmiston, se on sekä Win että Linux. menen kansioon, jossa tuo paketti on ja tuplaklikkaan setup ikonia. jonkun aikaa menee hyvin, mutta sitten tökkää, ei ole kansiota opt/xilinx jne...no sain jotenkin sudolla tuon tehtyä, mutta kun pidemmälle menen asennuksessa, niin lopulta ilmoittaa että levytilaa on tasan nolla??? eli oikeuksista edelleen vissiin kiinni? Ubuntu 8.10 siis. päätteen kautta vois hoitaa miten? ko kansiossa setup ei ymmärrä mitään...

terveisin tyhmä

14
No auttohan tuo aika paljon, mutta esim AWM ei nyt sitten toimikkaan, jos ottaa kaikki tehosteet pois  ::)

Mistä noita ati päivityksiä tulee ja voiko siirtyä käyttämään edellisiä käytössä olleita ajureita?

15
Mikähän kumma tähän koneeseen on tullu ja miten voisin alkaa ratkoa ongelmia pikku hiljaa? Kone on siis Acer Aspire 5102, perusläppäri siis. Kokeilin vasiten Ubuntu Studiota ja tais jotain ati päivitystä tulla samoihin aikoihin. Liekkö jommasta kummasta ongelmat johtuu..No eihän tuo Studio kunnolla toiminu, joten poistin sen. Mutta kone on nyt armottoman hidas. Näytöllä näkyy noita ihmeellisiä vaakaviivoja usein. Videotiedostoja, jos katsoo niin ei tuu mitään, kuva ja ääni pätkii. Tässä on siis tuplaydinprossu ja ennen ainakin riitti 800 MHz vaikka teki mitä. Nyt jos vähänkään tekstinkirjoitusta kummempaa tekee niin prossu pyörii täysillä, 1600 MHz. Näytönsäästäjää eo ole. Tehosteetkin on aina olleet keskiasennossa ja sillä se on ennenkin hyvin toiminut. Koneen jos boottaa niin useimmiten tilttaa kirjautumisen jälkeen kuin käynnistyy. Pitääks tämä Ubuntu tosiaan asentaa uudelleen?

16
Tostahan se sitten olikin, kiitoksia  ;D

17
Mulla on siis Bluetooth usb-tikku käytössä tässä läppärissä. Bluetooth asetuksiin olen jo rastittanut kaikki maholliset, mutta ei vain tiedostojen vastaanotto onnistu esim. kännykästä tai N810 läpyskästä. Noi ilmottaa, että yhteyden muodostus ei onnistu tähän läppärin bluetooth:iin. Sekään ei onnistu, että valitsen bletooth valikosta selaa laitetta, valitsen kännykän tai läpyskän. Mutta tiedostojen lähetys kyllä onnistuu. Mites mä saan vastaanotettua tähän läppäriin tavaraa bluetoothin kautta?

18
No se ratkesikin. Vaihdoin purkin kytkimestä sennosta bridged asentoon auto ja sitten konfiguroin selaimella purkin asetuksista access point mode käyttöön ja ip osoitteeksi 192.168.11.100 (oletus). Nyt jakaa kaikille laitteille edelleen 85... alkuiset IP osoitteet ja pääsee selaimella purkkiin kiinni  ;D

19
En tiennyt minne muuallekkaan tämän aiheen ois laittanu, mutta kertokaapas tyhmälle, miten tuohon wlan purkkiin pääsee selaimella kiinni bridged modessa? Aikaisemmin mulla ei ollut tätä bridged modea käytössä, joten silloin pääsi selaimella osoitteella 192.168.11.1 (yhdyskäytävä) ja antamalla käyttäjätunnus. Nyt bridged modessa tuo ei käy, eikä tosin käy se nykyinen yhdyskäytäväkään, joka on muotoa 85.23....jne.

20
Juu niistä muista tiedostomuodoista... http://www.crunchgear.com/2008/11/06/crunchdeals-nokia-500-gps-with-bluetooth-for-99/

File support for MP3, WMA, AAC, eAAC+, MPEG4, 3GP, WMV, JPEG, BMP, GIF, PNG
tommosta näkkyis olevan.. :P
No esim MPEG4 voi olla melkein mitä taahansa maan ja taivaan väliltä  :-\ Profiileita on pilvin pimein ja videon kanssa vielä tulee mukaan niiden yhdistelmät  ::)

Valitse avidemuxista ääneksi FAAC videokoodekiksi MPEG4-ASP ja säiliöksi mp4. Skaalaa tarpeeksi pieneksi.
MPEG4-AVC videotakin voit kokeilla, jos ei heti toimi niin ota  ainakin ensin osittain testaten deblock, cabac, macroblockit pois ja siitä edes päin pienennäsäätöjä ref frames b frames jne... Hakuammuntaa  :P

Nytt on Avidemux asennettu ja noita ohjeita noudatettu... mut mut mut mitens nuo sitte laitetaa käytäntöön :D, eli mitä painetaa sen jälkeen kun on nuo koodeksit yms. tehty ? ;D ???
(onko tuota avidemuxia myös suomeksi? ei nuo ammattisanastot taivu pienessä päässä kuin hepreaksi) ;D

Sitten painat vain sitä tallennus nappulaa ja sitten annat videolle nimen niin alkaa tekemään töitä.

Sivuja: [1] 2 3 4