Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - rantom

Sivuja: [1] 2
1
Terve.

Huomasin kyllä että tällä alueella oli jo tästä ennestään aihe mutta poikkeuksia on raudassa sen verran paljon että laitan mieluummin uuden ketjun kuin sekoitan vanhaa. Ongelmana on siis se että en saa Kubuntua asentumaan USB-tikulle, vaikka se väittääkin asentuneensa. Olen alustanut tikun Macillani FAT32-muotoon yhdellä osiolla sekä MRB (Master Boot Record).

Tikun pitäisi näkyä ALT-nappia painamalla käynnistettävänä mutta ei ole tähän mennessä onnistunut Mac Minillä (mid-2007) eikä MacBook Prolla (mid-2009, 13"). Perusasennus tikulle on kokeiltu jo kertaalleen ihan live-cd:ltä, mikä jäikin sitten viimeiseki kerraksi. Kubuntu näki kyllä USB-muistin mutta päätti jostain syystä asentaa ilmeisemmin Grubin EFIn päälle joka johti siihen että tikkua ei taaskaan näkynyt ja että kovalevy katosi näkyvistä. Tämä korjaantui kovalevyn uudelleenosioinnilla.

Joten olisikohan jotain vielä tehtävissä? En siis halua että Kubuntun mitään asennustiedostoja tulisi Mackini kovalevylle koska ne ovat tähän mennessä aiheuttaneet vain lisää ongelmia (pois lukien live-cd). Tällä hetkellä käytän Virtualboxia jossa on Kubuntu 9.10 RC live-cd (eli .ISO ihan vain nopeuden kannalta).

Kiitos jo etukäteen josko saataisiin tämä toimimaan. :) Tikku on muuten Kingston ja tilaa on reippaat 16 Gt.

2
Laitealue / Vs: HP Omnibook XE3L & Ubuntu
« : 28.04.09 - klo:18.43 »
Noissa levyissä ei taida olla live-puolta. BTW: Voisin suositella myös XFCE versiota johon on asennettu myös LXDE:n paketit ja valittu kirjautumisessa oletukseksi LXDE.

Itse asiassa on, löytyy täältä : Index of /cdimage/release/5.0.0/i386/iso-cd. Tuo dual-desktop environment on kyllä hyvä idea ja tullen käyttämään sitä.

Kiitos kovasti avusta tähän mennessä. Seuraavana askeleena onkin selvittää löytyisikö jostain mieluiten ilmaiseksi IDE 2.5" 40 Gt-kovalevy jossa taitaa mennä eniten aikaa. :D Sen verran ryöstöhintoja kaupoissa vanhaste tekniikasta verrattuna SSD:n että mieluummin kyselen löytyisikö joltain nurkasta ko. levyjä.

3
Laitealue / Vs: HP Omnibook XE3L & Ubuntu
« : 28.04.09 - klo:16.28 »
Kiitosta noista. Mitäs sitten, mikä muka aiheuttaa ongelmaa LXDE:n kanssa? Aiemmin joku mainitsi että LXDE:n asentaminen voi olla kikkailua, missä mielessä?
Enpä ole huomannut... ;D Tosin harmittavasti siitä ei löydy niitä samoja (tai saman tyyppisiä) asetuksia kuin Ubuntussa on Järjestelmä-valikon alla. :(

Jahas. No nämä saanee jollain kikkailulla kuitenkin toimimaan samalla tavalla vai pitäisikö heittää sitten esim. Ubuntu? Kokeilen kumminkin vielä live-cd:llä. CD-RW, mikä ihana keksintö. :)

4
Laitealue / Vs: HP Omnibook XE3L & Ubuntu
« : 28.04.09 - klo:16.00 »
Tässä ihan paras levy LXDE Debianille: http://cdimage.debian.org/debian-cd/5.0.1/i386/iso-cd/debian-501-i386-xfce+lxde-CD-1.iso ;)
Tai torrent: http://cdimage.debian.org/debian-cd/5.0.1/i386/bt-cd/debian-501-i386-xfce+lxde-CD-1.iso.torrent

Tuolla saa asennettua LXDE tai XFCE version Debian Lennystä. Itse käytin tuota ja se oli kyllä ihan hyvä (löytyy sekä graafinen että tekstipohjainen asennus).
Molemmat voisivat toimia tuolla koneella ihan hyvin.

Kiitosta noista. Mitäs sitten, mikä muka aiheuttaa ongelmaa LXDE:n kanssa? Aiemmin joku mainitsi että LXDE:n asentaminen voi olla kikkailua, missä mielessä?

5
Laitealue / Vs: HP Omnibook XE3L & Ubuntu
« : 28.04.09 - klo:13.32 »
Ei se wlan kortti välttämättä toimi live cd käytössä niin kuin jotkin muutkaan jutut, live cd ei sisällä tukea kaikille laittelle.
Siksi tässä on pariin kertaan mainittu että asenna alternate cd:llä.

Lxde on hyvin kevyt ja voisi olla ihan hyvä tuohon sinun koneeseen, mutta se vaatii jonkin verran säätöä jotta saa toimimaan.
Olen valmis tekemään alternate installationin jos siihen saan vaan ohjeet. Vähän vähemmän asennuksista kokemusta kuin annan ymmärtää. :)

6
Laitealue / Vs: HP Omnibook XE3L & Ubuntu
« : 28.04.09 - klo:11.52 »
Kiitosta taas vastauksista. Sain Debian 5.0:n live-cd:n toimimaan mutta nyt on taas kerran ongelma, en osaakaan käyttää sitä. :D Debian siis ei niin vaikealta vaikuta mutta asetukset eivät olekaan niin simppelisti esillä kuin luulin. Erillinen wlan-kortti PCIE-väylässä pitäisi saada toimimaan. XFCE-työpöytäympäristöllä ajoin, kuten neuvottiin.

KDE olisi varmaan simppelein mutta en usko että riittää resurssit. Mikä oli Windowsia muistuttava, LXDE?

Mainittakoon vielä että mikäli onnistun tässä niin tämä kone menee veljelle käyttöön joka on tosin itseäni 6 vuotta nuorempi (14 siis). Mahdollisimman simppeli käyttää ja kaiken pitäisi olla kunnossa.

7
Laitealue / Vs: HP Omnibook XE3L & Ubuntu
« : 27.04.09 - klo:19.51 »
Aika mielenkiintoista että olette saaneet sen toimimaan moitteetta. Täällä lataa kyllä login-screeniin mutta sittemmin heittää ulos, jättää viestin että "sessio kesti vähemmän kuin 10 sekuntia"/tjsp ja mikään ei toimi. Näppäimistö ei toimi, USB ei toimi eikä touchpad toimi.

Mitäs nyt sitten? Haluaisin nimenomaan testata ennen kuin lähden asentamaan mitään mutta tällä tavalla ei näytä onnistuvan. Koneessa oli kyllä wlan-adapteri kiinni PCIE-väylässä mutta ei tämän pitäisi vaikuttaa asiaan?

EDIT: Jahas, nyt sitten taas toimi suoraan live-cd:ltä. Ikkunoiden siirtely vain jättää kasan valkoisia pikseleitä jälkeensä, kävikös muilla näin?
EDIT2: Nyt taas sitten pääte kaatuu heti kun käynnistää sen. Ei vaikuta oikein lupaavalta.

8
Laitealue / HP Omnibook XE3L & Ubuntu/Debian
« : 27.04.09 - klo:13.42 »
Terve.

Huoneessani on jo nyt jonkin aikaa roikkunut kyseinen kone ja koska siinä on 10 Gt kovalevy niin siihen ei paljoa saa. Ajattelin laittaa veljelle käyttöön, jos vain jostain löydän halvahkolla isomman kovalevyn (Windowsia en siihen ajatellut jättää, en halua taas uutta konetta taloon jota pitäisi jatkuvasti päivittää ja huoltaa). Kumminkin, tämän hetkinen kokoonpano:

  • 133 MHz RAM 384 Mt
  • 930 MHz Intel Celeron
  • Intel 830M-näytönohjain

Tällä hetkellä Ubuntu 8.10 jää jumiin kun käynnistää live-cd:ltä, luin jo foorumilta että tämä johtuisi Compizista. Vielä en tätä päässyt testaamaan, koska muistaakseni 8.10 käynnistää automaattisesti työpöydälle ja näin ollen jättää login-screenin välistä.

Kumminkin, Ubuntu 7.04 toimi mutta kulutti 374 Mt RAM live-cd:llä. Mitäs siis tehtävissä, pitäisikö kokeilla Xubuntua? Toinen mitä ajattelin olisi Ubuntu NetBook remix mutta tuosta en tiedä mitään että miten toimii. Tiedän kyllä että on suunnattu miniläppäreille mutta voisi sitä kokeilla?

Tavoitteena on siis saada aikaa helposti ymmärrettävä Linux-distro (mikä mielestäni sopii hyvin Ubuntun kuvaukseen) jota veli voisi kokeilla mahdollisesti vakituisessa käytössä. Tarpeen tullen pitänee heittää XP sitten takaisin mikä onkin asteen vaikeampaa, asema ei lue DVD. Eikös tämä kone muuten lue CD-RW?

Kiitos kumminkin jo mahdollisista vastauksista.

9
Laitealue / Mikä miniläppäri pyörittämään Linuxia?
« : 19.04.09 - klo:12.48 »
Terve.

Kokeilin haualla ja en löytänyt vastaavaa vielä. Mikäli vastaava ketju on jo niin pahoittelut. Olen tässä nyt vähän selaillut näitä miniläppäreitä ja olisinkin ostamassa yhden kesäkuussa viimeistään. Tähän mennessä olen löytänyt kaksi kriteereihini sopivaa ja ne ovat Samsung NC10 ja Lenovo IdeaPad S10E. Vaatimuksina ovat:
  • alle 600 EUR
  • 10"
  • 5-6 h akun kesto vähintään
  • wlan
  • Linux yhteensopiva (mieluiten linkkiä kanssa että miten toiminut)
  • mahdollisuus toistaa videoita (kuulin huhua ettö IP S10E ei tähän pystyisi?)

Eli ei kaiketi mikään tiukin lista? Tuleekos mieleen joitain muita miniläppäreitä vielä? Tiedän kyllä sen verran, että tuossa NC10:ssa saa kikkailla että saa Ubuntun toimimaan mutta saa kuitenkin joten kuten pelittämään.

Kesäkuussa vasta ostan elikkäs on vielä aikaa. :)

10
Laitealue / Vs: Ubuntu 8.10 & Intel GMA 950
« : 25.11.08 - klo:15.37 »
VMware Server-versiolla (ilmainen) on ainakin oma integroitu Intelin näyttis antanut valita resoja mielin määrin.

Juuh, kiitos vastauksesta. Sain tosin jo VMware Fusionilla pelittämään tuon Ubuntun. Ainoa, mikä ei toimi, on efektit (menun dropdown-efekti) mutta eipä sillä väliä. Toinen, mikä ei myöskään toimi kuten pitää, on näppäimistö. Kellään muulla tapahtunut samaa eli ALT (GR)+ylärivin (!@£$)-näppäinyhdistelmä ei toimi? Tämän saan kyllä toimimaan mutta kun laitan sen päälle niin taas ALT + F4 esim. ei toimi enää.

11
Laitealue / Vs: Ubuntu 8.10 & Intel GMA 950
« : 20.11.08 - klo:22.26 »
Virtualboxsissa et saa toimimaan näytönohjaintasi täydellisesti, vaikka mitä tekisit, on tyydyttävä virtualboxsin tarjoamaan ohjaimeen, vasta oikeassa asennuksessa voi käyttää normaalia ajuria.

Terveisin jori52
Jahah, että sellaista. No mitenkäs sitten saisi muuten kuin oikealla asennuksella tuon näytönohjaimen toimimaan kunnolla? Ei huvittaisi käynnistellä Windowsin ja OS X:n välillä vaan suorittaa OS X:stä ohjelma. VMware Fusion?

12
Laitealue / Ubuntu 8.10 & Intel GMA 950
« : 20.11.08 - klo:22.05 »
Hei.

Olen nyt asentanut VirtualBoxilla OS X:ni Ubuntu 8.04 ja päivittänyt sen 8.10:ksi. Kuitenkin, en ole saanut vielä Intelin ajureita toimimaan näytönohjaimelleni elikkäs GMA 950:lle. Olisikos jotain mitä voisi tehdä? Resoluutio rajoittuu sinne 800x600 ja alkaa totta puhuen jo pikkuhiljaa nakertamaan. Tässä vielä xorg.conf:

Koodia: [Valitse]
# xorg.conf (X.Org X Window System server configuration file)
#
# This file was generated by dexconf, the Debian X Configuration tool, using
# values from the debconf database.
#
# Edit this file with caution, and see the xorg.conf manual page.
# (Type "man xorg.conf" at the shell prompt.)
#
# This file is automatically updated on xserver-xorg package upgrades *only*
# if it has not been modified since the last upgrade of the xserver-xorg
# package.
#
# Note that some configuration settings that could be done previously
# in this file, now are automatically configured by the server and settings
# here are ignored.
#
# If you have edited this file but would like it to be automatically updated
# again, run the following command:
#   sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg

Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
Option "UseFBDev" "true"
EndSection

Section "Monitor"
Identifier "Configured Monitor"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Configured Monitor"
Device "Configured Video Device"
EndSection

http://www.dy.fi/klb
http://pastebin.com/f675df1ff

Koneena on siis Applen Mac Mini ja näytönohjaimen ajurit pitäisi saada toimimaan. Live-CD:llä toimi 100 % 8.04:n ajurit, ei tarvinnut tehdä mitään (tosin Live-CD tuli sitten käynnistettyä niin että koko kone oli käytössä, ei virtualisointia). Etsin kyllä aiempia aiheita asiasta mutta niiden avulla en saanut ko. näytönohjainta toimimaan oikein.

Että joo. Tuon kun saisi toimimaan oikein niin olisin erittäin kiitollinen. :) En saanut muuten 915resolutionia asennettua, jotain valitti kun .DEB latasin ja käynnistin, en muista mitä (ei kuitenkaan toiminut. Tiedosto oli oikea mutta ei toiminut). Kiitos jo etukäteen.

rantom

13
Hei.

Nyt siis toimii tämä Ubuntuni ja tarkoituksena olisi että kun liitän ensimmäisen kerran kannettavani TV:ni (Sony Bravia 40" KDL-40W3000, resoluutio on 1920 x 1080 AfterDawnin mukaan, malli tietenkin on PAL) niin työpöytä olisi TV:n resoluutiossa eikä kannettavan 1280 x 800. Näytönohjaimena on siis Ati Mobility Radeon X1600, xorg.conf on alla linkkinä ja tiedostona (xorg.txt). Liitäntä tapahtuu siis VGA-kaapelilla ja tulisi siis toimia ongelmitta TV:n resoluutiolla eikä kannettavan resoluutiolla TV:ssä.

Samalla voisi katsoa että miten saisi toimimaan lisänäytössäni (ViewSonic 20" VG2021m, jossa siis resoluutiota 1400 x 1050). ;) Pääasiallisesti kannettavan näyttö voisi sammua aina lisäliitännässä (oli se sitten TV tai monitori) mutta saa jäädä päällekin, jos menee liian vaikeaksi. Saan kannettavasta sammutettua sen oman näytön painamalla Fn+F6.

Pastebin.

Asian pitäisi olla viimeistään perjantaina kunnossa jotta kaikki toimii kun koneen käyttö alkaa. Kiitos jo etukäteen. Compiz Fusionin sammuttaminen ei ole vaihtoehto ellei ole aivan välttämätöntä. Ratkaisut eivät saa aiheuttaa vahingollista tuhoa järjestelmälleni joka johtaisi siis uudelleenasennukseen, siihen ei ole aikaa. (En normaalisti laittaisi tätä mutta nyt haluan vain olla erittäin selvä että ratkaisujen tulee olla toimivia eikä vain temporary.)

rantom

[ylläpito on poistanut liitteen]

14
Noh, sain tällaisilla asetuksilla (keino 1, keino 2 on universal mutta pitää hoitaa manuaalisesti) toimimaan Movie Playerissa (ei siis MPlayer), tosin oli väärässä laadussa (hahmojen päät näyttivät pääsiäismunilta). Nämä asetukset eivät toimineet missään muussa ohjelmassa ja koneessa on:

- VLC Media Player
- MPlayer
- Movie Player

Keino 1.

Käynnistä siis gstreamer-properties painamalla ALT + F2. Kirjoita komennoksi gstreamer-properties ja paina "Run". Tämän jälkeen siirry välilehdelle "Video" ja valitse:

Output
Plugin : X Window System (No Xv)

Muuhun ei tarvitse koskea. Tällä toimii siis vain Movie Player, ei muut.

Keino 2.

Tämä on helpompi keino periaatteessa. Luo uusi tyhjä tiedosto ja liitä sinne tämä:

Koodia: [Valitse]
#!/bin/bash

metacity --replace

Tallenna nimellä Video-fix.sh (tai jollain mistä tiedät mikä tiedosto on kyseessä). Suosittelen tallentamaan tiedoston muulle ja luomaan pikakuvakkeen tiedostoon työpöydälle. Jotta tiedoston voisi ajaa ohjelmana niin klikkaa hiiren oikealla korvalla pikakuvaketta ja valitse "Ominaisuudet", "Luvat", "Salli tiedoston suorittaminen ohjelmana" (Properties -> Permissions -> Allow running as program) ja klikkaa niin että ruksi näkyy.

Luo taas uusi tiedosto ja liitä sinne tämä:

Koodia: [Valitse]
#!/bin/bash

compiz --replace &

Tallenna nimellä Compiz-fix.sh ja luo taas pikakuvake työpöydälle. Tämä palauttaa järjestelmän Compizille sopivaksi kun olet lopettanut videon katsomisen. Mikäli et ymmärtänyt mistä puhuin niin katso tämä linkki.

http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=3999360&postcount=2

mihin nämä kansiot kannattaa aluksi tehdä ? koti hakemistoon ??? jonneki muualle vai suoraan työpöydälle

Kotikansio on hyvä. Luo sinne vaikka kansio nimeltä Compiz+video, jonne lisäät alkuperäiset tiedostot. Pikakuvakkeet on parasta laittaa työpöydälle.

15
Noh, sain tällaisilla asetuksilla (keino 1, keino 2 on universal mutta pitää hoitaa manuaalisesti) toimimaan Movie Playerissa (ei siis MPlayer), tosin oli väärässä laadussa (hahmojen päät näyttivät pääsiäismunilta). Nämä asetukset eivät toimineet missään muussa ohjelmassa ja koneessa on:

- VLC Media Player
- MPlayer
- Movie Player

Keino 1.

Käynnistä siis gstreamer-properties painamalla ALT + F2. Kirjoita komennoksi gstreamer-properties ja paina "Run". Tämän jälkeen siirry välilehdelle "Video" ja valitse:

Output
Plugin : X Window System (No Xv)

Muuhun ei tarvitse koskea. Tällä toimii siis vain Movie Player, ei muut.

Keino 2.

Tämä on helpompi keino periaatteessa. Luo uusi tyhjä tiedosto ja liitä sinne tämä:

Koodia: [Valitse]
#!/bin/bash

metacity --replace

Tallenna nimellä Video-fix.sh (tai jollain mistä tiedät mikä tiedosto on kyseessä). Suosittelen tallentamaan tiedoston muulle ja luomaan pikakuvakkeen tiedostoon työpöydälle. Jotta tiedoston voisi ajaa ohjelmana niin klikkaa hiiren oikealla korvalla pikakuvaketta ja valitse "Ominaisuudet", "Luvat", "Salli tiedoston suorittaminen ohjelmana" (Properties -> Permissions -> Allow running as program) ja klikkaa niin että ruksi näkyy.

Luo taas uusi tiedosto ja liitä sinne tämä:

Koodia: [Valitse]
#!/bin/bash

compiz --replace &

Tallenna nimellä Compiz-fix.sh ja luo taas pikakuvake työpöydälle. Tämä palauttaa järjestelmän Compizille sopivaksi kun olet lopettanut videon katsomisen. Mikäli et ymmärtänyt mistä puhuin niin katso tämä linkki.

http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=3999360&postcount=2

16
Laitealue / Vs: Ubuntu 8.04 + Ati Mobility Radeon X1600
« : 16.06.08 - klo:16.34 »
Tättärää!

Ongelmat eivät ratkenneetkaan! Nyt kun katson videon (mm. AVI) niin video "hyppii". Kuva pätkii ja mustaa välähtää videossa. Mikäs nyt neuvoksi? :) Käytän muuten AWN (Avant Window Manager) joten ratkaisu "Composite Falseksi" ei käy.

http://agentneuron.wordpress.com/2008/06/16/compiz-flickering-video-ati-fix-fglrx/ <- ei toiminut

17
Laitealue / Vs: Ubuntu 8.04 + Ati Mobility Radeon X1600
« : 16.06.08 - klo:14.56 »
Nyt sitten asennan Compiz-Fusionin, joka tuskin on ongelma.

Ei siinä asentamisessa pitäisi mitään onkelmia tulla. Muista ottaa mukaan paketti compizconfig-settings-manager, niin on säätö helpompaa.

Ja toimii se vähän vanhemmallakin ATIn ohjaimella. Todistusaineistoa liitteenä.  :)
Jep, hyvin toimii. Vielä sellainen että mitenkäs tuon Cuben saa sitten zoomaamaan ulos? Nyt vaihtaa suoraan flippauksella toiseen työpöytään.

18
Laitealue / Vs: Ubuntu 8.04 + Ati Mobility Radeon X1600
« : 16.06.08 - klo:14.39 »
Voisitko pastettaa koko xorg.conf ja vielä komennot miten varmuuskopioida ja palauttaa se muutosten jälkeen jos tuleekin ongelmia vastaan? Muutosten tekemiseen tarvitsisi kanssa ohjeet. :P Pahoittelut mutta en yleensä leiki järjestelmän tiedostoilla. Tämä johtuu siitä että ilman kunnollisia ohjeita olen onnistunut tuhoamaan Ubuntuni jo ainakin ~4-6 kertaa.

Kyllä Ubuntu on huomattavan vaikea korjauskelvottomaksi tuhota. Korjaaminen vaan vaatii hieman ammattitaitoa.

Varmuuskopiointiin pitäisi toimia seuraavanlainen loitsu päätteeseen syötettynä:
Koodia: [Valitse]
sudo cp /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf.varmuuskopio
Ja palautettuahan sen saa komennolla:
Koodia: [Valitse]
sudo cat /etc/X11/xorg.conf.varmuuskopio > /etc/X11/xorg.conf
Muokkaus lienee helpointa komennolla:
Koodia: [Valitse]
sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
Liitteenä koko muokattu tiedosto.

Kiitos kovasti sinulle asiantuntevasta avusta! Hyvin toimii, mitä nyt lukee vieläkin:

Lainaus
The following resolution was detected for your display:

impossible with fglrx

Is this a good resolution for your display?

Ja video-barit välähtävät vähän. Pääasia että toimii. :) Kiitos kovasti. Nyt sitten asennan Compiz-Fusionin, joka tuskin on ongelma.

19
Laitealue / Vs: Ubuntu 8.04 + Ati Mobility Radeon X1600
« : 16.06.08 - klo:13.53 »
Tuommoset muutokset saattas auttaa...

Koodia: [Valitse]
Section "ServerLayout"
Identifier     "Default Layout"
Screen         "Default Screen" 0 0
InputDevice    "Generic Keyboard"
InputDevice    "Configured Mouse"
InputDevice    "Synaptics Touchpad"
Option         "AIGLX" "on"
EndSection

...

Section "Device"
Identifier  "Generic Video Card"
Driver      "fglrx"
Option     "ForceMonitors" "lcd"
        Option      "XAANoOffscreenPixmaps"     "on"
        Option      "TexturedVideo"             "on"
        Option      "VideoOverlay"              "off"
        Option      "OpenGLOverlay"             "off"
        Option      "Textured2D"                "on"
        Option      "TexturedXrender"           "off"
        Option      "UseFastTLS"                "1"
        Option      "BackingStore"              "on"
BusID       "PCI:1:0:0"
EndSection

...

Section "Extensions"
        Option      "RENDER"    "Enable"
        Option      "DAMAGE"    "Enable"
        Option      "Composite" "Enable"
EndSection

Section "DRI"
        Mode         0666
EndSection

Jos en ihan väärin muista, niin suurin osa noista mahdollistaa videoiden katselun vielä senkin jälkeen, kun Compiz on otettu käyttöön.

Voisitko pastettaa koko xorg.conf ja vielä komennot miten varmuuskopioida ja palauttaa se muutosten jälkeen jos tuleekin ongelmia vastaan? Muutosten tekemiseen tarvitsisi kanssa ohjeet. :P Pahoittelut mutta en yleensä leiki järjestelmän tiedostoilla. Tämä johtuu siitä että ilman kunnollisia ohjeita olen onnistunut tuhoamaan Ubuntuni jo ainakin ~4-6 kertaa.

20
Laitealue / Vs: Ubuntu 8.04 + Ati Mobility Radeon X1600
« : 16.06.08 - klo:13.26 »
Selvä, tiedosto lisätty viestiin xorg.txt-tiedostona. Pastebinissä vielä xorg.conf varmuuden varalta.

EDIT: URL korjattu.

[ylläpito on poistanut liitteen]

Sivuja: [1] 2