Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - sonjalin

Sivuja: [1] 2 3
1
En ole edelleenkään löytänyt ongelmaan ratkaisua. Kokeilin ottaa spamassasin-pluginin pois päältä ja poistin myös raksin kohdasta "Check invoming messages for junk". Käynnistin ohjelman uusiksi ja SILTI kaikki meilit menevät spam-kansioon. Missä kohtaa on edes säädetty, että meilit menevät inboxiin? En löydä...

2
Eli tarkemmin sanottuna mistä ne katsotaan?

View --> Message source tuntui loogiselta, mutten sieltä löydä mitään spam-kohtaa.

3
Minulla on ollut Evolution ja spamassassin käytössä pitkään, ja nyt huomasin, että se siirtää kaikki saapuvat meilit suoraan spam-kansioon. Mitään asetuksia en tietääkseni ole sörkkinyt. Missähän on vika? Liitteenä kuva asetuksista Junk-välilehdeltä.

Meileistä pitäisi kai jostain nähdä se syy, miksi spamassasin sen spammiksi luokittelee, mutta mistä sen näkee?

4
Mahtavaa, nyt toimii! En tiedä kumpi noista auttoi vai vaadittiiko molemmat, mutta nyt toimii langaton buuttauksen jälkeenkin. Kiitos!

5
On asennettuna ainakin Synapticin mukaan. Pitäisikö se jotenkin aktivoida tms?

6
b43legacy ei ole tälle vehkeelle oikea, se on tsekattu. Eli sitä ei siinä tapauksessa tarvitse olla asennettuna?

b43-hakemistossa on 32 tiedostoa - eli vähemmän kuin sulla, mutta...

lspci -komennosta tuli samanlainen vastaus kuin sinulla.

b43-fwcutterin asennus sanoo seuraavaa:
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
b43-fwcutter is already the newest version.
0 upgraded, 0 newly installed, 0 to remove and 91 not upgraded.


Tein myös tuon reconfiguraation.

Nuo kaksi tiedostoa, jotka neuvoit geditillä avaamaan, ovat jo sisällöltään kuten ehdotit.

Käynnistin vielä uusiksi tässä välissä, muttei muutosta.

7
Ei näy broadcomia laiteajureissa :(

8
No niin, nyt ehtii tätä asiaa taas jatkamaan...

Tuo edellinen komentoi toimi (tosin mimo_o:lla) ja jotain tiedostoja purettiin. b43-kansiossa ei kuitenkaan edelleen ole mitään firmware-tiedostoa (muita tiedostoja löytyy kyllä liuta) eikä langatonta verkkoa löydy. Mikäs olisi seuraava askel?

9
broadcom-wl-4.150.10.5 -hakemiston alta ei löydy hakemistoa linux, vain hakemistot driver, include ja share.

driver-hakemiston alta löytyisi kyllä wl_apsta.o -tiedosto, eli siirrynkö siihen hakemistoon?

Multa löytyisi ennestään broadcom-wl-4.178.10.4 -hakemisto, kun yritin aiemmin sellaista. Sen alta löytyisi kyllä linux-hakemisto.

10
Jatkoin tuohon ketjuun.

11
Siirryn aloittamastani ketjusta (http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=40686.msg313781#msg313781) tänne.

b43-hakemisto löytyy lib/firmware -hakemistojen alta, mutta ei siellä ole mitään b43 -nimistä tiedostoa. Miten tässä tilanteessa pitää edetä?

12
Asensin Synapticista linux-image-2.6.38-11-generic-pae -paketin. Mites sitten pitäisi edetä?

Noista debian-paketeista tulee seuraava virheilmoitus: "Error: Dependency is not satisfiable: b43-fwcutter (>= 1:015-3)"

En nyt ymmärrä, miten sitä installer-pakettia ei vaan löydy, vaikka ohjeessa niin neuvotaan?

13
Asensin vanhaan läppärin 10.04:sen ja nyt ongelmana on, ettei langaton netti toimi. Sain selville, että tarvitava ajuri on b43, ja b43-fwcutter -paketti saatiin asennettua. Ohjeen ( https://help.ubuntu.com/community/WifiDocs/Driver/bcm43xx ) mukaan pitäisi lisäksi asentaa firmware-b43-installer -paketti, mutta kyseistä pakettia ei löydy. Mikähän auttaisi?

14
Tarkennatko vähän, mistä nuo mainitsemasi löytyvät...? :)

Tässä screenshotit Network Connections -valikon alta:
http://www.iki.fi/sonja/tmp/Screenshot1.png
http://www.iki.fi/sonja/tmp/Screenshot2.png
http://www.iki.fi/sonja/tmp/Screenshot3.png

15
Aluksi läppärini (Ubuntu 10.04) löysi langattoman verkkomme suoraan, mutta nyttemmin se on alkanut ehdottaa aluksi aina jotakin toista langatonta. Joudun siis joka kerta erikseen valitsemaan, mitä verkkoa haluan kotona käyttää. Mitään asetuksia en ole tietääkseni muuttanut... Windowsilla langattomat verkot voi kuulemma laittaa priorisointijärjestykseen, mutta Ubuntusta en tällaista löytänyt. Mikä olisi ratkaisu tähän ongelmaan?

16
Valitettavasti en ole todennut openofficea riittämään tutkimusdatan käsittelyyn. Lisäksi yhteensopivuusongelmat aiheuttavat liikaa harmaita hiuksia: saman tiedoston pitäisi olla yhtä hyvin avattavissa myös pomon excelillä. Tällä hetkellä kuvaajat katoavat eri ohjelmilla avattavissa...

17
Latasin crossoverin linuxin kokeiluversion ja yritän arvioida, pärjääkö sillä vai mitä tässä oikein pitäisi tehdä...

Nyt tuli vastaan semmonen ohjelma, että Office kyllä aukeaa, kun sen avaa Applications-valikosta, mutta kun yritän työpöydältä avata valitulla ohjelmalla, niin vaihtoehtoina on: "Open with Microsoft Office Word" JA "Open with Microsoft Office Word (Open)". Kun yritän avata jommalla kummalla, seuraa ilmoitus "There is no Windows program configured to open this type of file". Onko Office jäänyt jotenkin päälle? Tähän ei auttanut uudelleenkäynnistys. Alun perin sain siis työpöydänkin kautta Officen auki.

Kuinka hyvin teillä on yleisesti ottaen toiminut Office 2003 crossoverilla?

18
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Synaptic ei käynnisty?
« : 27.01.11 - klo:18.42 »
Pelkkä tuo eka komento korjasi tilanteen!

Toinen valitti/valittaa edelleen: E: Command line option 'p' [from -update] is not known. Hmm?

19
Ubuntu tietokoneissa / Synaptic ei käynnisty?
« : 26.01.11 - klo:18.44 »
Yritin huvikseni kokeilla Tuxraceria, mutta se ei toiminut. Kokeilin synapticista poistaa tuxracerin paketit kokonaan ja poistinkin, mutta sen jälkeen se ei ole käynnistynyt. Kokeilin käynnistää koneenkin uusiksi, muttei auttanut. Ikkuna aukeaa hetkeksi, mutta sulkeutuu sitten. Terminaalista käynnistettynä sanoo vain "Segmentation fault". Mitäs ihmettä?

20
Ubuntu tietokoneissa / Vs: Millä Javalla Sampopankkiin?
« : 15.09.10 - klo:08.36 »
Ääh, kerran jo luuli selvinneensä tästä sampohössäkästä, mutta eipähän sittenkään, kun juuri hankin uuden läppärin...

Pistin raksin tuohon partneriin, mutta en löydä synapticilla ollenkaan mm. sun-java6-biniä ja sun-java6-pluginia. Missähän vika?

Ääh;)
Mene sillä "Ubuntun sovellusvalikoima" laittamaan toi sunjava, synaptici ja sudotukset on vain pro käyttäjille, me tavikset hoidetaan homma yksinkertaisimmalla tavalla;)


Pahoittelut, oon kyl ihan tavis mut ennen käyttänyt debiania, joka nyt ei ollut niin simppeli kuin ubuntu  ;D Lisäks mun täytyy aina vähän miettiä et miten noi suomenkieliset valikkotekstit on käännetty, kun käytän englanniks.  ;D

Mutta niin, olin vain unohtanut tuon päivittämisen! Nyt synapticilla näkyi tarvittavat paketit ja asensin ne. Verkkopankki toimii, kiitos! :)

Sivuja: [1] 2 3