Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - aphc

Sivuja: [1]
1
Laitealue / Usb wlan-kortin hankinta
« : 01.06.06 - klo:11.16 »
Tarkoituksenani olisi hankkia suht vanhaan kannettavaani otsikon mukainen kapistus.
Olen kyllä tonkinut monia (toistensa kanssa ristiriidassa olevia) supported hardware listoja läpi, mutta mitään yksiselitteistä vastausta en ole löytänyt.
Olisinkin kiinnostunut kuulemaan käyttäjien kokemuksia ilman kikkailua(mm. ndiswrapper) toimivista usb wlan -korteista.

Tuo saattaisi olla potentiaalinen ehdokas:
click

2
Ubuntu tietokoneissa / Flash editori linuxille
« : 24.02.06 - klo:22.19 »
Elikkä kuten otsikosta selviää, niin haussa olisi flash editori. Normi repoista ei ainakaan löytynyt yhtään. Ubuntuforumsilla oli juttua f4l -ohjelmasta, mutta aika mutkikkaalta sen asennus vaikutti,

3
Yleistä keskustelua / Pandan suojaa Linux-työasemille
« : 24.02.06 - klo:14.13 »
Lainaus
Panda Softwaren tuoteperhe laajenee uudella, Linux-työasemille tarkoitetulla tuotteella, jossa yhdistyvät haittaohjelmien torjunta, henkilökohtainen palomuuri ja hyökkäysten esto.

Yhtiön mukaan DesktopSecure sopii sekä kotikäyttäjälle että erikokoisiin yrityksiin ja muihin organisaatioihin. Se voidaan asentaa useimpiin Linux-distribuutioihin (Red Hat, SuSE, Debian ja Fedora).

Kuten muissakin Panda Softwaren tuotteissa, myös tähän sisältyvät automaattiset virustietokantapäivitykset. DesktopSecuren hallinta tapahtuu graafisen käyttöliittymän kautta.

- Linux-työasemat yleistyvät yrityksissä, ja tänä päivänä myös Linux-työasemien suojaaminen on välttämätöntä. Tämä tuote vakauttaa verkkoympäristön suojaamisen, sillä se sisältää haittaohjelmien torjunnan lisäksi palomuurin ja hyökkäyksen eston. Näin ollen myös Linux-työasemat saadaan suojattua tehokkaasti, eivätkä ne enää ole verkkoympäristön potentiaalinen heikoin lenkki, kommentoi Panda Software Internationalin yritystuoteyksikön johtaja Pedro Bustamante.

Lähde

Linkki Pandan sivulle

Onko kukaan ehtinyt vielä testaamaan?

4
Onko joku saanut jo skannattua tuon artikkelin? Linkkiä kehiin...

5
Eipä mene taas vaihteeksi kovinkaan vahvasti, kone l. linux ei nimittäin käynnisty (Xp toimii kyllä ihan normaalisti). Kone pysähtyy satunnaisesti joko kde:hen/gnomeen kirjautuessa tai sitten jo aiemmin järjestelmän asetuksia ladattaessa.

Piti käyttää koneen koteloa auki prossun jäähyn vaihdon takia (pelkkä tuuletin, siiliin en koskenut) ja samalla kaikkia piuhoja irti. Ongelma liittyy hyvinkin todennäköisesti usb-laitteisiin, Logitech mx-1000 ja M$ wireless keyboard.
Voiko olla mahdollista, että ubuntu sekoaa jos usb-laitteet kytkee eri liittimiin, kun missä ne aiemmin ovat olleet?
Kaikki mahdollisia kytkentä kombinaatioita on kokeiltu, mutta mikään ei tunnu auttavan. Mihinkään muihin asetuksiin ei ole koskettu viimeisen onnistuneen bootin jälkeen.
Pikaista apua tarvitaan ja arvostetaan, sillä koneella pitäsi saada tehtyä yksi työ loppuun mahd. pian.

6
Koodia: [Valitse]
KDEInit could not launch '/usr/bin/autorun'.Tuollainen ilmoitus läsähtää ruutuun joka kerta sisäänkirjautuessa. Missähän mahtaa olla vika?
Googlettamalla ei tahtonut löytyä ongelmaan mitään järkevää ratkaisua.


7
Laitealue / 5.10 64 + rt2500 + smp-kernel =ei toimi
« : 01.01.06 - klo:01.21 »
Aluksi koneen speksit:
asus a8n-sli
amd64 3800 x2
2b ram
7800 gt
Linksys wmp54g v4 (rt2500)

Eli ongelmana on wlan-kortin toimimattomuus smp-kerneliä käytettäessä. Olen itse yrittänyt selvittää asiaa jo reilun kuukauden googlettamalla ja hakemalla apua ulkomaisilta foorumeilta, mutta ongelmaan ei tunnu löytyvän ratkaisua. Omasta mielestäni kaikki mahdollinen on tullut kokeiltua.

Smp-kerneliä käytettäessä kone hyytyy täysin jos yhteysasetuksia yrittää muuttaa. Ainoa keino saada ubuntu(tai mikä tahansa muu distro) on käyttää ei smp-kerneliä, tällä hetkellä on käytössä 2.6.12-10-amd64-generic, mikä ei luonnollisestikaan ole tyydyttä tilanne.

Ideoita?

Sivuja: [1]