Kirjoittaja Aihe: OpenOffice ongelma  (Luettu 2076 kertaa)

Juhhe1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1062
    • Profiili
    • Valokuva albumini
OpenOffice ongelma
« : 20.02.07 - klo:22.14 »
Onko OO:ssa olemassa joku asetus, että se lataa kuvat nettisivuilta documentti tiedostoon. Kun nyt jos kopioin firefoxilla jotain tekstiä missä on kuva ja liitän sen OO:n niin se linkittää kuvat siihen nettisivulta (kestää documentin avaaminen aina jonkin aikaa ja jos sivu poistetaan niin kuvat häviää).
Mielestäni jossain vanhoissa documenteissä jotka on tehty M$ Wordilla niin kuvat ovat suoraan tiedostossa (ei linkkejä).

Tlp-WS (Workstation) - .:Ubuntu 10.10:.
Xenophobic (Laptop) - .:Ubuntu 10.04:.
Xenophobic-II (Laptop) - .:Ubuntu 10.10:.
TlpEEE (Asus EEE) - .:Crunchbang 10 Statle

SuperOscar

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 3896
  • Ocatarinetabellatsumtsum!
    • Profiili
    • Legisign.org
Vs: OpenOffice ongelma
« Vastaus #1 : 21.02.07 - klo:01.20 »
Voisit kokeilla ainakin Muokkaa | Liitä määräten... ja katsoa, mitä sieltä löytyy.
pöytäkone 1, kannettava 3: Debian GNU/Linux 11; pöytäkone 2: openSUSE Tumbleweed; kannettava 1: openSUSE Tumbleweed; kannettava 2: Neptune 7.5; RPi 1: Ubuntu 22.04 LTS; RPi 2: LibreELEC 10

Juhhe1

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1062
    • Profiili
    • Valokuva albumini
Vs: OpenOffice ongelma
« Vastaus #2 : 21.02.07 - klo:19.35 »
Voisit kokeilla ainakin Muokkaa | Liitä määräten... ja katsoa, mitä sieltä löytyy.

Eipä tuokaan tuntunut auttavan :(
Kun valitsi muotoilematon teksti niin se liitti pelkän tekstin. HTML:llä se liitti myös kuvat mutta linkkeinä edelleen.

Tlp-WS (Workstation) - .:Ubuntu 10.10:.
Xenophobic (Laptop) - .:Ubuntu 10.04:.
Xenophobic-II (Laptop) - .:Ubuntu 10.10:.
TlpEEE (Asus EEE) - .:Crunchbang 10 Statle