Kirjoittaja Aihe: Compiz ei toimi kunnolla [Ratkaistu]  (Luettu 2798 kertaa)

eebro

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 22
    • Profiili
Compiz ei toimi kunnolla [Ratkaistu]
« : 26.11.07 - klo:16.35 »
Laitoin Compizin toimimaan tässä Ubuntu-koneellani, mutta kun jotain asetusta yrittää vaihtaa compiz managerista (advanced desktop effects settings), niin ei tapahdu mitään. Asetukset näkyvät olevan päällä managerissa, mutta eipä muuten tunnu missään.

Mikä voisi olla vikana?
« Viimeksi muokattu: 26.11.07 - klo:19.36 kirjoittanut eebro »

Tonde

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 919
  • Feisty Fawn
    • Profiili
Vs: Compiz ei toimi kunnolla
« Vastaus #1 : 26.11.07 - klo:16.44 »
Katsos mitä näkyy Järjestelmä -> asetukset -> ulkoasu valikon "visuaaliset tehosteet"-välilehdellä. Onko siellä valittuna "extra" tai "mukautettu"?

Minkäslainen näytönohjain sulta löytyy?
Heitä hyväsit hitaudelle. Asenna ubuntu!

eebro

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 22
    • Profiili
Vs: Compiz ei toimi kunnolla
« Vastaus #2 : 26.11.07 - klo:16.51 »
Ulkoasu välilehdellä lukee mukautettu. Näyttikseni on nVidia 8800GTS 320Mb.

anttimr

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1625
    • Profiili
Vs: Compiz ei toimi kunnolla
« Vastaus #3 : 26.11.07 - klo:17.56 »
Compizconfig Settings Managerissa > Preferences > Profile & Backend

Backend: Gconf Configuration Backend
Integration: Enable integration into the desktop environment - valittu

Onko näin?
Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

eebro

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 22
    • Profiili
Vs: Compiz ei toimi kunnolla
« Vastaus #4 : 26.11.07 - klo:18.37 »
Compizconfig Settings Managerissa > Preferences > Profile & Backend

Backend: Gconf Configuration Backend
Integration: Enable integration into the desktop environment - valittu

Onko näin?

On.

Alkaa menemää hermot tän compizinkaa, ja ilman hienoi karkkei ei oikee haluttais olla :)

gdm

  • Sitä saa mitä tilaa...
  • Käyttäjä
  • Viestejä: 4363
    • Profiili
    • Keskustelualueiden säännöt
Vs: Compiz ei toimi kunnolla
« Vastaus #5 : 26.11.07 - klo:18.46 »
ehkä tyhmä kysymys?
mutta mitä efektejä haluat???

osa ei toimi suoraan, vaan vaatii esim, näppäinkomennon (Super+X)

kokeile esimerkiksi huojuvat ikkunat efektiä, täppä ruutuun, ja nappaa ikkunasta kiinni ja heiluta, heiluuko?
Lisää [Ratkaistu] aloitusviestiin jos ongelmasi selviää!
Saamasi tuki on ilmaista, joten älä vaadi tai uhkaile saadaksesi apua!

eebro

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 22
    • Profiili
Vs: Compiz ei toimi kunnolla
« Vastaus #6 : 26.11.07 - klo:18.52 »
Heiluuhan ne ikkunat. Mutta esim skydomea en saa kuutioon. Ikkunoitten sulkemis yms animaatioita en saa vaihdettua minneen.

Tarkeemin ajateltuna vaikuttaa siltä että en voi vaihtaa asetuksia. Ne mitkä ovat oletuksena päällä, toimivat hyvin, mutta ne jotka laitoin itse päälle, ei toimi. Olen kokeillut kaikennäköisiä näppäinkomentoja mitkä ovat aina kyseisen pluginin asetuksissa.

gdm

  • Sitä saa mitä tilaa...
  • Käyttäjä
  • Viestejä: 4363
    • Profiili
    • Keskustelualueiden säännöt
Vs: Compiz ei toimi kunnolla
« Vastaus #7 : 26.11.07 - klo:18.58 »
Aloitetaanpas siitä skydomesta :)

Eli Työpöytäkuutio->Appearance->Skydome
täppä kohtaan ->taivas
taivaan kuva ->selaa minkä kuvan siinä haluat näyttää.

HUOM: kohdassa Käännä kuutiota->actions->general->aktivoi    on joku näppäinkomento.
itselläni on (Ctrl+Alt+Button1)
Lisää [Ratkaistu] aloitusviestiin jos ongelmasi selviää!
Saamasi tuki on ilmaista, joten älä vaadi tai uhkaile saadaksesi apua!

eebro

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 22
    • Profiili
Vs: Compiz ei toimi kunnolla
« Vastaus #8 : 26.11.07 - klo:19.09 »
Kaikki on ollut noin. Olen kokeillut X:n uudelleenkäynnistystäkin, mutta ei toimi.

anttimr

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 1625
    • Profiili
Vs: Compiz ei toimi kunnolla
« Vastaus #9 : 26.11.07 - klo:19.15 »
Ja kuva mitä tarjoat skydomeen on PNG-tiedosto?
Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

eebro

  • Käyttäjä
  • Viestejä: 22
    • Profiili
Vs: Compiz ei toimi kunnolla
« Vastaus #10 : 26.11.07 - klo:19.15 »
Kyllä.

EDIT: Loggauduin ulos ja takaisin sisään niin skydome alkoi toimimaan.
Mikä lie siinäkin oli vikana.

EDIT2: Piti loggautua vielä kaksi kertaa ulos niin alkoi muutkin toimimaan. Minua hämmästyttää kummastuttaa.

EDIT3: Elikkäs kaikki ongelmat hävisi kun loggautu ulos ja sisään pari kertaa.

Kiitos vastanneille avusta :)
« Viimeksi muokattu: 26.11.07 - klo:19.36 kirjoittanut eebro »